- 28 Haziran 2011
- 59.600
- 150.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmayan arkadaşlar fırsatı kaçırıyorFasilleligim bitsin de en güzel tarifleri kapmaya gelirim ennn önden
Bencede kaçırıyor nevos, şuan tüm fasulyeler bileniyor bomba gibi düşeceğiz haberleri yok,kimse tutamaz bizi hele canoooo var ya bence korksunlar şimdiden C A N OKatılmayan arkadaşlar fırsatı kaçırıyor
Sadece sen mi hepsi bileniyorBencede kaçırıyor nevos, şuan tüm fasulyeler bileniyor bomba gibi düşeceğiz haberleri yok,kimse tutamaz bizi hele canoooo var ya bence korksunlar şimdiden
Evet nevos bir an önce hızlandırılmış kurs gibi birseyle hazırlanıp, bir an önce kazansın inş yeniler yoksa olaylar başka yerlere gidecek şu hızlı arkadaşlar bi alsa da hepimiz ohhh be desekSadece sen mi hepsi bileniyor
Sonra hızlıca yine fasulye olacaklar
Bu sıra kazanmaya veya uzun zamandır almayanlar aldın istiyoruz zaten öyle olacak
Gerçi yeniler yetişiyor. 2-3 kişi çok hızlı ilerliyor
Ben bu sefer çabuk fasulye olmam, sanki ilk seferinde çok çabuk olmuşum gibisjkdjsksSadece sen mi hepsi bileniyor
Sonra hızlıca yine fasulye olacaklar
Bu sıra kazanmaya veya uzun zamandır almayanlar aldın istiyoruz zaten öyle olacak
Gerçi yeniler yetişiyor. 2-3 kişi çok hızlı ilerliyor
Bende cokcabuk oldum gibi hissediyorum ama hiç alakası yok halbukiBen bu sefer çabuk fasulye olmam, sanki ilk seferinde çok çabuk olmuşum gibisjkdjsks
Size göre yine benimki bir tık daha çabuk oldu sanırım ama hiç gerek yokmuş.Bende cokcabuk oldum gibi hissediyorum ama hiç alakası yok halbuki
Ayy katılıyorum askolettam ,çokta matah bir şey değilmiş öğrenmiş oldukSize göre yine benimki bir tık daha çabuk oldu sanırım ama hiç gerek yokmuş.
İnşallah canımEvet nevos bir an önce hızlandırılmış kurs gibi birseyle hazırlanıp, bir an önce kazansın inş yeniler yoksa olaylar başka yerlere gidecek şu hızlı arkadaşlar bi alsa da hepimiz ohhh be desek
Sindire sindire olmak lazımHem çok dikkat çekiyor hemde tüm heyecanı gidiyorBen bu sefer çabuk fasulye olmam, sanki ilk seferinde çok çabuk olmuşum gibisjkdjsks
Gerçekten senin birinci yaptığını düşünen bu çağda olmasın artık nevosSindire sindire olmak lazımHem çok dikkat çekiyor hemde tüm heyecanı gidiyor
Öyle düsünenler mi varmısGerçekten senin birinci yaptığını düşünen bu çağda olmasın artık nevos
Var canım olmaz mı, kamera arkasında ne olaylarÖyle düsünenler mi varmıs
O kadar kisi oy veriyor gözüküyor da kimin verdiğiVar canım olmaz mı, kamera arkasında ne olaylar
Herkes hakkettiğini alıyorGerçekten senin birinci yaptığını düşünen bu çağda olmasın artık nevos
Sihirli çubuğum var benimO kadar kisi oy veriyor gözüküyor da kimin verdiği
Dimi biraz pırıltıO kadar kisi oy veriyor gözüküyor da kimin verdiği
Mutluluk çubuğuSihirli çubuğum var benim