Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Bugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim
Ağlamaya başladı
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi
Ne bileyim herkesin derdi başka

Ben de öyleyim, bazı konuşmalar var asla silemem,içinde ne yasıyorsa kuzum,kıyamam,hassas kalpli

Kıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin bahtları açık olsun .

İnşallah aşkom
Gözümün içine bakıyor. Hafif suratım ekşise ne yapacağını bilmiyor. Kendi üzülmüyor gibi yapıyor

Amin aşkom inşallah
Allah razı olsun
Senden de aşkom .Biz de buradayız senin için Hayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum ve inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hep
Seni seviyorum, mektup gibi oldu

Allah razı olsun aşkom dualarınızı pozitif enerjinizi hissediyorum
Sizler bana çok iyi geliyorsunuz
Bazıları diyordur. Bu kadının başına bir sürü şey geliyor. Ama hep buradaBana iyi geliyor ne yapayım Depremden bile zor bela o evde çıktım ilk buraya yazdım
Sağ ol aşkom çok güzel mektubun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…