Oğlan da alışmış, napsinTatilde iken gece kendimi çekiyordum balkonda oğlan diyor ki anne yeter bütün gün kendini çektin sabah uyanıyormuşuz annem karşı ağaçta çabuk güneş doğarken beni çekin ışık gidiyor falan diyor kopardı bizi o gece ya
Bi de bele çek diyen kadın geldi aklıma aşko yaTatilde iken gece kendimi çekiyordum balkonda oğlan diyor ki anne yeter bütün gün kendini çektin sabah uyanıyormuşuz annem karşı ağaçta çabuk güneş doğarken beni çekin ışık gidiyor falan diyor kopardı bizi o gece ya
Oğlan da alışmış, napsin
Yapıyoruz onu zaten aşkoBi de bele çek diyen kadın geldi aklıma aşko ya
Ben benim sarı kafa kardesimi yakalarsam çektiriyorum, o güzel çekiyor, ama artık yasssakYapıyoruz onu zaten aşko
Ben de öyleyim, bazı konuşmalar var asla silemem,içinde ne yasıyorsa kuzum,kıyamam,hassas kalpliBugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim
Ağlamaya başladı
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi
Ne bileyim herkesin derdi başka
Kıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallahBugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim
Ağlamaya başladı
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi
Ne bileyim herkesin derdi başka
Aynen aşkom çok hassas hatta tahmin ettiğimden daha hassasBen de öyleyim, bazı konuşmalar var asla silemem,içinde ne yasıyorsa kuzum,kıyamam,hassas kalpli
Amin aşkom inşallahKıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin bahtları açık olsun .
Aşko,o da sen ne yaşarsan görüyor,hissediyor,hem çok köklü değişiklikler oldu hayatında,bu yaşımda başka bir şehire taşınmak bana bile zor geliyor ,ama atlatır,annesi gibi güçlü ve çok akıllıAynen aşkom çok hassas hatta tahmin ettiğimden daha hassas
Kesinlikle aşkoKıyamam ya aşko ,tabi ki kolay şeyler geçirmediniz hala da öyle başka bir şehirde yeni bir düzen kolay değil ama onlar sizin ,senin çocukların üstesinden gelirler evvellallah
Rabbim ayaklarına taş değdirmesin bahtları açık olsun .
İnşallah aşkomAşko,o da sen ne yaşarsan görüyor,hissediyor,hem çok köklü değişiklikler oldu hayatında,bu yaşımda başka bir şehire taşınmak bana bile zor geliyor ,ama atlatır,annesi gibi güçlü ve çok akıllı
Amin aşkomİnşallah aşkom
Gözümün içine bakıyor. Hafif suratım ekşise ne yapacağını bilmiyor. Kendi üzülmüyor gibi yapıyor
Senden de aşkom .Biz de buradayız senin içinAmin aşkom inşallah
Allah razı olsun
Amin aşkom inşallahAmin aşkomsenin oğlan bir başka, aşkomun da kızı,çok güzel yerlere gelecekler bence ,tüm evlatlarımızı korusun Allah ,başarılı,sağlıklı etsin
Amin aşkom ,ama gelecek,ben inanıyorum,Allah ömür verirse beraber gururlanırız ilerdeAmin aşkom inşallah
En büyük isteğim iyi yerlere gelmesi
Allah razı olsun aşkom dualarınızı pozitif enerjinizi hissediyorumSenden de aşkom .Biz de buradayız senin içinHayat herkes için belli zorlukları taşıyor şuan seninkiler belki hepimizinkinden daha ağır ama geçecek bu günlerde,neler geçirdik,gördük farklı farklı, çok daha iyi olacaksınız yine
Güzel günler de gelecek.Bunları duymak bile insanı olduğu durumdan bir sıfır öne geçiriyormuş ,pozitif anlamda .
Herşey umduğundan çok daha güzel olacak arkadaşım tüm kalbimle dua ediyprum be inanıyorum ,tez vakitte olmasını diliyorum hepAma
Seni seviyorum, mektup gibi oldu
Ne seçmiş olabilir ki diye daha çok merak ettim nevosYanlış gün seçilmiş
İnşallah inşallah aşkomAmin aşkom ,ama gelecek,ben inanıyorum,Allah ömür verirse beraber gururlanırız ilerde