Belki tekrar yaparOndan söylemeyeyimNe seçmiş olabilir ki diye daha çok merak ettim nevos bizim şekiller nasılsın olacak acep
Ben bu ay ara verebilirim benim yerime o yapsın bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki tekrar yaparOndan söylemeyeyimNe seçmiş olabilir ki diye daha çok merak ettim nevos bizim şekiller nasılsın olacak acep
Yaa inşallah, parti yaparız aşkomİnşallah inşallah aşkom
Kızlara diyorum. Seneye mutlaka o istediğiniz bölümü kazanacaksınız ve ben her yerde paylaşacağım
Öyle olacak tabi aşkom ,kötü zamanlarda etrafındaki iyi şeylere odaklanacaksın ,hep aynı duyguda kalarak da zaten hayat ilerlemezAllah razı olsun aşkom dualarınızı pozitif enerjinizi hissediyorum
Sizler bana çok iyi geliyorsunuz
Bazıları diyordur. Bu kadının başına bir sürü şey geliyor. Ama hep buradaBana iyi geliyor ne yapayım Depremden bile zor bela o evde çıktım ilk buraya yazdım
Sağ ol aşkom çok güzel mektubun
Ayy inşallahYaa inşallah, parti yaparız aşkom
Kestane kebap,acele cevapÖyle olacak tabi aşkom ,kötü zamanlarda etrafındaki iyi şeylere odaklanacaksın ,hep aynı duyguda kalarak da zaten hayat ilerlemez
Herşeyim olduğu gibi mektuplarımda güzeldir
Çok çok amin aşkooomAyy inşallah
Çocuklarımı kurtarayım inşallah
İyi ki varsınız aşkomÖyle olacak tabi aşkom ,kötü zamanlarda etrafındaki iyi şeylere odaklanacaksın ,hep aynı duyguda kalarak da zaten hayat ilerlemez
Herşeyim olduğu gibi mektuplarımda güzeldir
Çok çok amin aşkooom
Vallahi yazarım üşenmemİyi ki varsınız aşkom
Adres vereyim uzun uzun yaz bende saklarım
Oyyy kıyamam yaa,nasıl içselleştirmis canım benim rabbim daha güzellerini yağdırsın inş, karşısına hrp kendi gibi hassas insanlar çıkarsınBugün oğlumla dışarı çıktım. Sonra o eve geldi ben kızları bekledim. Sonra eve geldim. Oğlanın keyfi yok. Ne oldu dedim
Ağlamaya başladı
Telefonda babası ile olan mesajları yanlışlıkla silmiş
İçinde ne yaşıyor kimbilir buna ağlanır mı
Dedim hayattayız yine yazarsınız. Ya hayatta olmasaydı silinseydi
Ne bileyim herkesin derdi başka
Gülü bir gün seni her gün gülü soluncaya seni ölünceye kadar cennaKestane kebap,acele cevap
Kismet inş nevoşumBelki tekrar yaparOndan söylemeyeyim
Ben bu ay ara verebilirim benim yerime o yapsın bari
Ah kalbimden vurdu beni piremsesimGülü bir gün seni her gün gülü soluncaya seni ölünceye kadar cenna
Ucu yanık olsunVallahi yazarım üşenmem
Amin inşallah canım benimOyyy kıyamam yaa,nasıl içselleştirmis canım benim rabbim daha güzellerini yağdırsın inş, karşısına hrp kendi gibi hassas insanlar çıkarsın
Kokulu kağıt düşünmüştüm amaUcu yanık olsun
Arada kahvemize hap atıyorlar sanki ,böyle bir duygusal panda oluyoruzTeletabiler gibi birden sevgi yumağı oluyoruz
Oda olurKokulu kağıt düşünmüştüm ama