- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Maalesef suan evimdeler her yer krem kahve esyalar hatta duvarlar krem parkede kahve rengi cok sıkıldim bu durumdan alirken aklim nerdeydi bilmiyorumBen çok klasik buldum
Tabi zevk meselesi
Daha spor seçimler yapardım
Renkleri değiştirmeyi düşünebilirsinizMaalesef suan evimdeler her yer krem kahve esyalar hatta duvarlar krem parkede kahve rengi cok sıkıldim bu durumdan alirken aklim nerdeydi bilmiyorum
Eşyalar bence de çok demode. Ben de yaşam alanında daha rahat ve sade şeyler kullanmayı seviyorum. Tarzları isimleriyle bilmem o konuda yardımcı olamayacağım.
Yemek masası olmayan ve kullanılmayan ev bana enteresan geliyor. Hiç misafiriniz gelmiyor mu ya da bir akşam eşinizle başbaşa güzel bir yemek yemiyor musunuz?
Bende seviyorum da iki cocuklu evde acik renk tercih etmek istemiyorum acikcasiKlasik tarz dan fikrimce uzak durun. Chester tarzı kesınlıkle tavsiye ederim salon vs için. Vitrin tavsiye etmiyorum kendimde kullanmıyorum. Gonsol yemek masası olmalı diye düşünüyorum. Ve ahsap tarzı olanlar moda oldu şimdilerde. Lakın ben ciciş seyler seviyorum pudra tarzı. Ama ahsap esyalarla turuncu yesıl karısımı mobilyalar harika duruyor.Ciciş tarzı vıntage istersenizde pudra gri mürdüm gri yada bebek mavisi karısımı super oluyor. ☺
Yemek masam yok
Bir masa var salonda küçük 4 kişilik üstünde de puzzle var
Evime yemeğe kimse gelmiyor
Biz de mutfakta yiyoruz eşim mutfakta da eşim salonda da
Ya evet su an kullaniyoruz demode ne kelime demodenin dibibunlar şu an kullandığınız eşyalar ise bence çok demode ama ben chester da beğenmiyorum. daha minimal ve modern şeyler beğeniyorum ben. zevk meselesi... imkan varsa yenileyin derim.
Hayir var olanlar peki buyuk bi salonda vitrin yerine ne kullanilabilir bende vitrin falan istemiyorum cunkuBunlar alacaklariniz mi ?
Var olanlar mi ?
Eger alacaklariniz ise begenmedim
Koltuk kenarlari kayik kadar buyuk tek renk sayiLir ve demode.
Bende esya degistiricem hicbir kuvvet bir daha vitrin aldiramaz bana
Gecti gecmez mi 28 yasindayim ama babaannemin evi gibi evim varBen de beğenemedim, daha spor olmalı zaten yaşınız gençtir. Bunların modası geçti sanırsam.
Ya evet su an kullaniyoruz demode ne kelime demodenin dibi
Hic deme ya koltuklarim biraz yiprandi gibi ama cok fazla denilemez hele panel mobilyasi oyle saglam ki sanirim testere bile zor kesecek ama cok bunaldim esimden yuz bulursam ki kendi evimize tasinirsak alirim diyordu ama ikinci ev soz konusu degildi o zaman borc harc cok olmazsa ben degisiklik istiyorumZamanının ne modasıydı be bunlar.
Benim salon takımı bu ve bu takımı annemin gazıyla alan kafama mçayım.
İnadına sapasağlam inadına ölümsüz, dimdik, hırpalanmaya karşı güçlü, adeta tunç zırhlı bir şövalye gibi hep karşımda. Ev eşyası konusunda parçalanmadan değiştiremez hastalığından mustarip biri olarak, bir gün elektrikli testere ile bunlara dalabilirim.
Değiştirme imkanınız varsa değiştirin diyeceğim de, bizim de var imkan, değiştiremiyorum. Nalet gibi başıma çöktü, Tarkan filmindeki ahtapot yaratık gibi salonumun zeminine vantuz salıp yapıştılar sanki...
Kahverengiden nefret ediyorum.
(Ama çok rahat bir takım, şimdi hakkını da tamamen yemeyeyim, yatak filan da oluyo, koltuk kenarları deri olduğu için çok kolay siliniyor-kirlenmiyor)
Hayir var olanlar peki buyuk bi salonda vitrin yerine ne kullanilabilir bende vitrin falan istemiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?