- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
-
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Aslinda istikbalin iskeleti saglam gerisi cok fazla basitartık ozel mobılyacılarda yaptırmıyorsanız hepsı aynı ınanın
bellonayla ıstıkbal kardes zaten sahıplerıde kardes bursadalar aynılar
sımdıkı tum mobılyalar ınce ıskelet ustune en uygun sunger kaucuk
ortalama omurlerı 5 yıl sonra cokuyorlar oyuzden uygunlar eskıden mobılya pahalı olurdu 30 yıl kullanırdı annelerımız sımdı o kalıte yok olanlar uretıcı mobılyacılar
Olursa insallah ev sahibi biraz.havadan ucmus fiyatta ama tanidiklar girecek arayacok guzel ugraslar yorgunlugunuza degecek ınsallah :)
dılerım kendı evınıze daha guzellerını yaparsınız
Arkadaşım dün aklıma geldiniz,fakat etiketleyemedim,dondurucuya yeşil biber atma konusunda yazışmıştık,denedim ve bu kış severek kullandım,teşekkür ederim:))cok guzel ugraslar yorgunlugunuza degecek ınsallah :)
dılerım kendı evınıze daha guzellerını yaparsınız
O setler hakkında ne düşünüyorsunuz?ben kampanyaya gırmıs setler falan gorursem haber vereyım
evlılık setlerı oluyor salon yemek odası oturma odası
sımdıden hayırlı olsunagız tadıyla oturun ınsallah
O setler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben yeni evime taşınırken uygun parçalar almam gerekmişti,onları düşünmüştüm ama almadım,nedense o setler hakkında biraz ön yargım var,sanki kötü mallar bir araya getirilmiş gibi geliyor.Ama dedim ya önyargı,çünki kullanan birinden olumsuz şeyler duymuş değilim.
cok sevındım :) afıyet sıfa olsunArkadaşım dün aklıma geldiniz,fakat etiketleyemedim,dondurucuya yeşil biber atma konusunda yazışmıştık,denedim ve bu kış severek kullandım,teşekkür ederim:))
Eki Görüntüle 2275106 Eki Görüntüle 2275107 Yeniden merhaba arkadaslar secimlerim bu yonde oldu fikir beyan edrrseniz cok sevinirim
Evet zevk meselesi evlenirken cokda begenememistik mobilyalarimizi suanda da berbat halde gozumun icine bakiyorlar bu tarz olsun istedim bende severim ama spor tarzi o yizden cokda klasik secmedim renkleride ilk sayfadakileri gorduysen eger o yuzden boyle bi secim yaptim. Cok tesekkur edrrimBen mobilyalarin tarzıni beğenmedim (daha spor kullanıyorum) ama renk secimin ŞAHANE. Güle güle kullan
Evet zevk meselesi evlenirken cokda begenememistik mobilyalarimizi suanda da berbat halde gozumun icine bakiyorlar bu tarz olsun istedim bende severim ama spor tarzi o yizden cokda klasik secmedim renkleride ilk sayfadakileri gorduysen eger o yuzden boyle bi secim yaptim. Cok tesekkur edrrim
Cok tesekkur ederim halilarda koltuklarla uyumlu oldu tasinincada paylasicam insallahMobilyanin tarzi kesinlikle zevk meselesi. Ama dediğim gibi renkleri cok cok güzel.
Cok uyumlular. Güzel günlerde kullanin❤