Ev ve esya degisikligi yardimmmm

Eşyalar bence de çok demode. Ben de yaşam alanında daha rahat ve sade şeyler kullanmayı seviyorum. Tarzları isimleriyle bilmem o konuda yardımcı olamayacağım.

Yemek masası olmayan ve kullanılmayan ev bana enteresan geliyor. Hiç misafiriniz gelmiyor mu ya da bir akşam eşinizle başbaşa güzel bir yemek yemiyor musunuz?
Geliyor ama yer sofrasi acmami istiyorlar cocuklarindan dolayi bizde mutfaktaki masada yiyoruz zaten biri bebek olmakla birlikte 4 kisilik bi aileyiz

Zamanının ne modasıydı be bunlar.
Benim salon takımı bu ve bu takımı annemin gazıyla alan kafama mçayım.
İnadına sapasağlam inadına ölümsüz, dimdik, hırpalanmaya karşı güçlü, adeta tunç zırhlı bir şövalye gibi hep karşımda. Ev eşyası konusunda parçalanmadan değiştiremez hastalığından mustarip biri olarak, bir gün elektrikli testere ile bunlara dalabilirim.

Değiştirme imkanınız varsa değiştirin diyeceğim de, bizim de var imkan, değiştiremiyorum. Nalet gibi başıma çöktü, Tarkan filmindeki ahtapot yaratık gibi salonumun zeminine vantuz salıp yapıştılar sanki...

Kahverengiden nefret ediyorum.
(Ama çok rahat bir takım, şimdi hakkını da tamamen yemeyeyim, yatak filan da oluyo, koltuk kenarları deri olduğu için çok kolay siliniyor-kirlenmiyor)

cocuklar kucukken esya degistirme isine hic girmemek lazim, buyuyunce sart olacak zaten :KK70:

biz yeni eve tasindik, yeni koltuk takimi aldik,
bir ay sonra misafir geldi eve, sok oldular, bu ne diyorlar
o bir aylik koltuklarda yesilin mavinin kirmizinin her tonu ile ogullarim sanatsal calismalarini yapmislar sagolsunlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bence vitrinleri atın. gördüğüm kadarı ile içi boş zaten.
büfe üzerindeki aynayı daha modern bi ayna ile değiştirin.
sandalyelerin kaplamasını da değiştirebilirsin.
masa ve büfe kalsın.

koltuk takımını ise değiştirin. en demodesi o.

dediğim gibi ama imkan varsa tabi.
Canim foto cekmeye usendim bunlar mobilyalarimin netteki hali :olamaz:

Geliyor ama yer sofrasi acmami istiyorlar cocuklarindan dolayi bizde mutfaktaki masada yiyoruz zaten biri bebek olmakla birlikte 4 kisilik bi aileyiz

ben de bu yorumu aradim,
bebek var mi diye.

bence hic degistirmeyin esyalari,
3-4 yas araligini gecirin, ondan sonra hem esyalariniz eskir yipranir, o zaman degistirirsiniz,
hem de simdi ev alma zamani ek masraf etmemis olursunuz.

cocuklar kucukken esya degistirme isine hic girmemek lazim, buyuyunce sart olacak zaten :KK70:

biz yeni eve tasindik, yeni koltuk takimi aldik,
bir ay sonra misafir geldi eve, sok oldular, bu ne diyorlar
o bir aylik koltuklarda yesilin mavinin kirmizinin her tonu ile ogullarim sanatsal calismalarini yapmislar sagolsunlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ya aslinda bak buda beni vazgeciriyor iki oglum var yerinde duracaklari yok sipalarin biri bebk ama o daha fecii

ben de bu yorumu aradim,
bebek var mi diye.

bence hic degistirmeyin esyalari,
3-4 yas araligini gecirin, ondan sonra hem esyalariniz eskir yipranir, o zaman degistirirsiniz,
hem de simdi ev alma zamani ek masraf etmemis olursunuz.
Ruhum daraldi bu esyalardan belki tasindigim evin parke ve duvari farkli renk olursa bu kadar baymaz beni

Masa ve büfeler çok üst üste yığılmış. Bence mümkünse büfeleri elden çıkarın, konsolu da. Koltuklarınızı renkli minderlerle hareketlendirebilirsiniz. Halı ve perdeyi de uyumlu olarak renklileriyle değiştirebilirsiniz. Çocuklar büyüyünce eşya değiştirmek daha mantıklı.

Ruhum daraldi bu esyalardan belki tasindigim evin parke ve duvari farkli renk olursa bu kadar baymaz beni

bence biraz daha sabredin ama,
en azindan bir yil daha oturun, ev alirken bir de esya masrafina girerseniz, yine istedigiiz seyleri alamayabilirsiniz,
illa biraz tutumlu olmak gerekiyor cunku,
bir yil daha sabredin, o bir yilda da cocuklara evde bolca ozgurluk verin :nazar:

Masa ve büfeler çok üst üste yığılmış. Bence mümkünse büfeleri elden çıkarın, konsolu da. Koltuklarınızı renkli minderlerle hareketlendirebilirsiniz. Halı ve perdeyi de uyumlu olarak renklileriyle değiştirebilirsiniz. Çocuklar büyüyünce eşya değiştirmek daha mantıklı.
Sanirim.mantiklisi bu olacak

Hic deme ya koltuklarim biraz yiprandi gibi ama cok fazla denilemez hele panel mobilyasi oyle saglam ki sanirim testere bile zor kesecek ama cok bunaldim esimden yuz bulursam ki kendi evimize tasinirsak alirim diyordu ama ikinci ev soz konusu degildi o zaman borc harc cok olmazsa ben degisiklik istiyorum

Kesinlikle; taş gibi ya Allah kahretmesin. :olamaz:
Tv ünitesi, orta sehpa ve zigonlar da olmak üzere tüm takımı aldım, 5 senede bıkmakla kalmadım artık ruhumu emiyorlar...

bence biraz daha sabredin ama,
en azindan bir yil daha oturun, ev alirken bir de esya masrafina girerseniz, yine istedigiiz seyleri alamayabilirsiniz,
illa biraz tutumlu olmak gerekiyor cunku,
bir yil daha sabredin, o bir yilda da cocuklara evde bolca ozgurluk verin :nazar:
Verdim zaten o ozgurlugu bi an once halletsinler diye ama :KK70: ogle saglamlarki hic birsey olmuyor

Kesinlikle; taş gibi ya Allah kahretmesin. :olamaz:
Tv ünitesi, orta sehpa ve zigonlar da olmak üzere tüm takımı aldım, 5 senede bıkmakla kalmadım artık ruhumu emiyorlar...
Oda neki bende tum takimi aldim hatta yatak ve yemek odamda caprice modeli ama ben cekemiyorum artik bu modelin kaprislerini

Oda neki bende tum takimi aldim hatta yatak ve yemek odamda caprice modeli ama ben cekemiyorum artik bu modelin kaprislerini

Tv üniten de bu mu?
istikbal-tv-unitesi-modelleri-2.jpg

Benim bu... İçim şişiyor baktıkça.
Takımın yanında direkt bunu öneriyorlardı. Naptık? Elbette takımsa alalım dedik atladık.
O kadar hantal ve gereksiz bir şey ki...

Ciks bilemedin bu ama devamida vardi sadece unite kismini aldik Eki Görüntüle 2247196

Evet parça parça birleştirebiliyordun devamını, bunun devamı da yanılmıyorsam dolaplı idi.
Biz de en kötü ihtimalle, baktık delirecek kıvama geldik; raflı kısımları keser duvara sabitler, tvyi de duvara asar geçeriz, altta çekmeceler boşa çıkar, panel kısmını komple çıkarırız filan dedik...
Umarım sen de gönlüne göre düzenlersin; baktın olmuyor, kaplayabilirsin de en azından renkleri değişir.
Şimdilerde yapışkan folyolarla eşyaları diledikleri gibi kaplıyorlar ya da işte multisurface boyalar var, her yüzeyi boyayabiliyorlar.

X