- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 41
Tam üstüne bastın kuzum bana edebilirsin mesela aklında bulunsunvalla sevaba girersin 7 aydir falan supurgem yok el supurgesi kullaniyom ne iyi olur
Bana çıksın dua edin:)ay canim arkadasim bana hediye etfegini bastan soylesene
canim senin olduktam sonra sende baskasina verbilirsin heralde kendin verirsin arkadsina :*
Allahim ne olur bana ciksin amiiiiiiN :)Bana çıksın dua edin:)
Sonra aranızda yazı tura atarım artık bende:))
Ha ha:)))))bu iyidi canm bana cikmayacagina eminim çünkü:)))Allahim ne olur bana ciksin amiiiiiiN :)
Cooooooookkk fazla hemde :)) gelip gidip bakıyorum koca 1 ayı atlattık 2 saat gecmek bilmiyo sanki :)Anamm hala aciklanmamis
zms rainbow
KaPrisLiPazen
HanimKelesimiGetir
CocoChanelmademoiselle
Heyecan var mı:)
Benimde bgun sofrada aklıma geldi giremedim de yogunluktan içim içimi yedi eşime nasıl bahsetsem diye o kadar inanmışim ki çıkacağınaCooooooookkk fazla hemde :)) gelip gidip bakıyorum koca 1 ayı atlattık 2 saat gecmek bilmiyo sanki :)
:))) kiyamam canim benim :) bakalım hayırlısı 2 saat sonra sonuc aciklandiginda ona göre birseyler düşünürüz artıkBenimde bgun sofrada aklıma geldi giremedim de yogunluktan içim içimi yedi eşime nasıl bahsetsem diye o kadar inanmışim ki çıkacağına
Birde dedim kendi kendime çıkmazsa eğer boşuna yalan söylemiş olacaksın boşver en iyisi :)
kiz olmaz mi cok bencilim insaAllah bana cikarAnamm hala aciklanmamis
zms rainbow
KaPrisLiPazen
HanimKelesimiGetir
CocoChanelmademoiselle
Heyecan var mı:)
2 saat sonra mi aciklancakmis:))) kiyamam canim benim :) bakalım hayırlısı 2 saat sonra sonuc aciklandiginda ona göre birseyler düşünürüz artık
Sanırım ben uyuyamiycam bu gece kuzu,çıkarsa eğer heyecandan uyuyamam,cikmazsa da üzüntüden uyuyamam:)))2 saat sonra mi aciklancakmisaman ben uyurum simdi gorupte moralim bozulur cok takintiliyomdirr cikmadigini gorsem sabaha kadr uyuyamam
hayurlisi diyelim :/Sanırım ben uyuyamiycam bu gece kuzu,çıkarsa eğer heyecandan uyuyamam,cikmazsa da üzüntüden uyuyamam:)))
Aynen bitanem hayırlısı olsun..hayurlisi diyelim :/
1 saay sonra basvuru bitiyormus hemen aciklanir mi •_●
Bana eder misin mesela sedamBen çıkarsa hediye edeceğim
Ciddiyim bu konuda tabi yönetim izin verirse:)
Ne kadar kaldı? ?
vaaay iyimis bekle de bekle artik anlasilan bende uyuyamicamAynen bitanem hayırlısı olsun..
Evet süre dolduğunda sistem otomatik olarak dakkasinda acikliyormus
Amiiiinnnn ❤❤❤Ayyy 1 saat kaldii.Eşim de dalga geciyor benimle hadi ya sen yağmur duasina cikarsin kar yağar diye :)) insallah hayirlisi olsun hepimiz icin