- 7 Ağustos 2016
- 3.426
- 7.122
Amin :) dediğiniz gibi hayırlısı inşallah.Yok canim benim,siralamanin onemi yok en son katılan kisiye bile çıkabilir.kura gibi birsey de denilebilir bi tane programla sistem otomatik belirliyormus kişileri.tabi yalnış bilgi vermek istemem.bunun gibi bisey iste bende tam emin degilim:)) kura gibi de denilebilir.hayırlısı artık.hepimiz cok istiyoruz ama hayırlısı kiminse onun olsun ❤
Oyy teşekkür ederim muzur hayırlısı olsun bakalım :)harika yazmışsın
süpürgem bozuldu, benim de ihtiyacım var ama
inşallah sana çıkar
Merhaba canım,sıralamanın bir onemi yok en son katılan kisiye bile cikabilir.dogru cevap veren bütün üyeler arasindan sistem otomatik belirliyormus yanilmiyorsam.yani bir programla şanslı 3 kisiyi seçiyor sistem ve açıklıyor.kura gibi birsey.ama yönetimin belirlediği degil,tamamen programin kendiliginden seçtiği kişiler.yani cikacak 3 kişi gercekten cok sansli kisiler olacak :)) yönetim bile bizimle ayni anda ogrenecek.sayisal loto gibi iste anladin sen :))))))) Ama dua edelim belki bizede cikar,rabbim istesin yeterki ❤Kizlar ilk kez katildim bir yarismaya bu sitede.
Kazanan nasil seciliyor yani atiyorum mesela dogru cevap veren ilk 3 kisi falan mi?
Nasil oluyor bilmedigim icin soruyorum.
Merhaba canım,sıralamanın bir onemi yok en son katılan kisiye bile cikabilir.dogru cevap veren bütün üyeler arasindan sistem otomatik belirliyormus yanilmiyorsam.yani bir programla şanslı 3 kisiyi seçiyor sistem ve açıklıyor.kura gibi birsey.ama yönetimin belirlediği degil,tamamen programin kendiliginden seçtiği kişiler.yani cikacak 3 kişi gercekten cok sansli kisiler olacak :)) yönetim bile bizimle ayni anda ogrenecek.sayisal loto gibi iste anladin sen :))))))) Ama dua edelim belki bizede cikar,rabbim istesin yeterki ❤
Rica ederim canim,bende cok şanssız bi insanimdir ama dualarima guveniyorum umut ediyorum iste :)))Ay cok heyecanli:)
Bana amorti bile cikmiyor normalde ama bakalim sansimizi denedik:)
Tesekkur ederim cevap icin