- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 41
Aminnn canim aminnn.sanirsam hepimizin ihtiyaci var böyle bir makineye.hayy maşallah makine degil robot robot :)))Amiiiinnnn ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canim aminnn.sanirsam hepimizin ihtiyaci var böyle bir makineye.hayy maşallah makine degil robot robot :)))Amiiiinnnn ❤❤❤
Ayyy cnm arkadaşım ne kadar da hassasBen çıkarsa hediye edeceğim
Ciddiyim bu konuda tabi yönetim izin verirse:)
Ne kadar kaldı? ?
ay ilahi guldurdun beni canım Allahta seni güldürsün:))))Aminnn canim aminnn.sanirsam hepimizin ihtiyaci var böyle bir makineye.hayy maşallah makine degil robot robot :)))
Cikil aradan bana edecek dimiBana eder misin mesela sedam
Ederim tabi canm♥♥Bana eder misin mesela sedam
Oyyy hanginizi Kırarım ki benCikil aradan bana edecek dimi
Oyyy kurban olurum biliyordum bana hediye edecegini canim benimEderim tabi canm♥♥
Ayyy yesinler seni:))) kiyamam canim benim :) bakalım hayırlısı 2 saat sonra sonuc aciklandiginda ona göre birseyler düşünürüz artık
Ayyy yesinler seni
:)) makine demiyelim alınır falan ondan sey ettiydimay ilahi guldurdun beni canım Allahta seni güldürsün:))))
İyi olan kazansınOyyy hanginizi Kırarım ki ben
aynen valla:)) makine demiyelim alınır falan ondan sey ettiydim
Bana çıkmaz ama hayatım da hiç sürpriz yaşamadımİyi olan kazansın
Kendimi dari ambarindaki tavik gibi hissettim :)aynen valla
Oda cok büyük yaaArtık baktım alamicam bişey annemden halı yıkama getirdim iki gün oldu ve hala kullanamadim
Aaa napim karar veremedim süpürge için o mu bu mu derken en son sulu almıştım bı senede iflas etti yanlış kullandım sanırımOda cok büyük yaa
alemsin valla heyecanlıydım cok gulunce biraz iyi geldi eksik olma canim :))Kendimi dari ambarindaki tavik gibi hissettim :)
Benimki normal Torbalı olanlardan ama eskidi iyiceAaa napim karar veremedim süpürge için o mu bu mu derken en son sulu almıştım bı senede iflas etti yanlış kullandım sanırım
Valla bende heyecanliyim ama fazla degil cikarsa cikar cikmazsa cokta lolo yani ihtiyacim var mi var ama bahtsizim o kesin :)) sende fazla heyecan yapma yanialemsin valla heyecanlıydım cok gulunce biraz iyi geldi eksik olma canim :))