- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
gunde 3 kez iyimis kiz ben girgir kullanmayi sevmiyom su aralar 1 kez supuruyom ondan once 4 buliyor cok zevkli oluyir ya butun tozlari icine cekiyorBence bana çıkmalı evde ikizler günde 3 kere açılıyor süpürge:)
Ama adım kadar eminim bana Çıkmaz
Kime çıkarsa o da bana hediye edebilir mi acaba:)))
Anladim sagol abi bilgilendirdigin içinbilmiyorum ki uygulama çat diye şu kazandı diye saati gelince açıklayıveriyor Biz de sizinle aynı anda görüyoruz. Neye göre seçiyor vs hiç bir bilgim yok açıkçası.
Bana çıkmayacağı belli,zaten hep yeni üyelere çıkıyor..
Karar verdim 2.üyelik alacağım artık.
Kesin çıkar o zaman.
2. üyeliklere çıkarsa onu iptal ediyoruz : )))
:))))gırgırım hiç olmadi biliyor musun:)gunde 3 kez iyimis kiz ben girgir kullanmayi sevmiyom su aralar 1 kez supuruyom ondan once 4 buliyor cok zevkli oluyir ya butun tozlari icine cekiyor
eniyisi ya supurge .girgirla bana tam tamizlenmiyrmus gibi geliyor cok sukur boyle bir icat var :):))))gırgırım hiç olmadi biliyor musun:)
Bak şimdi birisi sandalyleri itiyo biriai sehpadan bişey çekiyor gene süpürge lazım:)
Bana çıkarsa eğer burdab birine hediye edebilir miyim acep:))eniyisi ya supurge .girgirla bana tam tamizlenmiyrmus gibi geliyor cok sukur boyle bir icat var :)
Tam üstüne bastın kuzum bana edebilirsin mesela aklında bulunsunBana çıkarsa eğer burdab birine hediye edebilir miyim acep:))
ay canim arkadasim bana hediye etfegini bastan soyleseneBana çıkarsa eğer burdab birine hediye edebilir miyim acep:))
Bence bana çıkmalı.
Ben olsam bana çıkardım.
Bedava dondurma bile çıkmayan biri olarak söylüyorum bunu. O çıkmayan cipslerin dondurmaların birikip böyle süper bişeye dönüşeceğini biliyordum
Yok canim benim,siralamanin onemi yok en son katılan kisiye bile çıkabilir.kura gibi birsey de denilebilir bi tane programla sistem otomatik belirliyormus kişileri.tabi yalnış bilgi vermek istemem.bunun gibi bisey iste bende tam emin degilim:)) kura gibi de denilebilir.hayırlısı artık.hepimiz cok istiyoruz ama hayırlısı kiminse onun olsun ❤Kura mı cekiliyo acaba ?
Ben daha bugün katıldım , sıralamaya goreyse kazanma şansım hiç yok.
Umarım ihtiyacı olan birilerine çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?