Elektrikli Süpürgeler Ev Temizliğinde Süper Güç: Philips PowerPro City

Yok canim benim,siralamanin onemi yok en son katılan kisiye bile çıkabilir.kura gibi birsey de denilebilir bi tane programla sistem otomatik belirliyormus kişileri.tabi yalnış bilgi vermek istemem.bunun gibi bisey iste bende tam emin degilim:)) kura gibi de denilebilir.hayırlısı artık.hepimiz cok istiyoruz ama hayırlısı kiminse onun olsun ❤
Amin :) dediğiniz gibi hayırlısı inşallah.

Süpürgemin orasini burasini bantlayip kullanmaktan yoruldum. Yeni bir süpürge almak icin her ay köseye para atmaya calısıyordum bende bana çıksa ne güzel olur:dua:
inşallah gerçekten hakeden ve ihtiyaci olan birilerine çıkar herkese bol şanslar:KK200:

Ne güzelmiş ya
Bugune kadarkilerden çıkmamıstı hiç bu da cıkmaz da işte neyse.

Daha önce Philips süpürge kullanan oldu mu aranizda?

Bende katildimm şayet bana çıkarsa güzel bir doğum hediyesi olur KK ailesinden ☺

Kizlar ilk kez katildim bir yarismaya bu sitede.
Kazanan nasil seciliyor yani atiyorum mesela dogru cevap veren ilk 3 kisi falan mi?
Nasil oluyor bilmedigim icin soruyorum.:KK54:

Kizlar ilk kez katildim bir yarismaya bu sitede.
Kazanan nasil seciliyor yani atiyorum mesela dogru cevap veren ilk 3 kisi falan mi?
Nasil oluyor bilmedigim icin soruyorum.:KK54:
Merhaba canım,sıralamanın bir onemi yok en son katılan kisiye bile cikabilir.dogru cevap veren bütün üyeler arasindan sistem otomatik belirliyormus yanilmiyorsam.yani bir programla şanslı 3 kisiyi seçiyor sistem ve açıklıyor.kura gibi birsey.ama yönetimin belirlediği degil,tamamen programin kendiliginden seçtiği kişiler.yani cikacak 3 kişi gercekten cok sansli kisiler olacak :)) yönetim bile bizimle ayni anda ogrenecek.sayisal loto gibi iste anladin sen :))))))) Ama dua edelim belki bizede cikar,rabbim istesin yeterki ❤

Merhaba canım,sıralamanın bir onemi yok en son katılan kisiye bile cikabilir.dogru cevap veren bütün üyeler arasindan sistem otomatik belirliyormus yanilmiyorsam.yani bir programla şanslı 3 kisiyi seçiyor sistem ve açıklıyor.kura gibi birsey.ama yönetimin belirlediği degil,tamamen programin kendiliginden seçtiği kişiler.yani cikacak 3 kişi gercekten cok sansli kisiler olacak :)) yönetim bile bizimle ayni anda ogrenecek.sayisal loto gibi iste anladin sen :))))))) Ama dua edelim belki bizede cikar,rabbim istesin yeterki ❤

Ay cok heyecanli:)
Bana amorti bile cikmiyor normalde ama bakalim sansimizi denedik:)
Tesekkur ederim cevap icin:KK68:

X