- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
çok sağol canıım, inşallah yakın zamanda bir ödül de sen kazanırsın, baştan beri okudum yazdıklarını... daha güzelleri senin olsun inşallahhh
cok tesekkur ederim kızlar cok sagolunnBen de çok teşekkür ederim.damla cikolata a katılıyorum, inşallah daha iyileri sizlerin olsun...
Birde foto atsan ne güzel olurdu canim cok merak ettimBaştaKazen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hediyem bugün geldi, harika gerçekten. Son zamanlarda yüzümü güldüren ender şeylerden biri oldu.
Tekrar teşekkürler
Ben de bugün teslim aldım :)BaştaKazen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hediyem bugün geldi, harika gerçekten. Son zamanlarda yüzümü güldüren ender şeylerden biri oldu.
Tekrar teşekkürler
Siz de güzel günlerde kullanın. Müsait olur olmaz cekip atacağım fotograf. Atom karıncaya benziyor :)Birde foto atsan ne güzel olurdu canim cok merak ettimgule gule kullan ❤valla bana çıkmayınca bende arnicadan bi süpürge aldim kargom yarın gelecek.bakalim nasil çıkacak.bir philips olamaz belki ama beni 2 3 yıl idare eder diye düşünüyorum
BaştaKazen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tekrar teşekkürler
Ben de bugün teslim aldım :)
Ben de baştaKazen olmak üzere tüm kk yönetimine, titiz çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederim...
Hayatımda üniversiteden sonra kazandığım tek şeyçoook çok mutlu oldum...
Sizlere de iyi günlerde kullanmak nasip olsun..
orantisizempatik V Vaveylala
ben de bugün alabildim sonunda. gerçekten çok teşekkür ederim.
Kusura bakma Kazen küçük bebeğim var ve sağlık sorunlarıyla ilgilenmekten atlamisim. Öğleden sonra çekip koyacağım.Kızlar bir fotoğraf yollayaydınız keşkeBu tür çalışmalar için bize de diğer arkadaşlara da motive edici olurdu.
Hemen yollarım tabiki.daha once bir arkadaş da yazmıştı ama nispet yapar gibi foto koymak ayıp olur gibi gelmişti, çekinmistim...Ama istekKızlar bir fotoğraf yollayaydınız keşkeBu tür çalışmalar için bize de diğer arkadaşlara da motive edici olurdu.
hayırlı olsun tekrar minincik atom karınca hakikatenHaklısınız... keşke daha önce aklıma gelse idi...Eki Görüntüle 2098682
Tekrardan emeği geçen herkese teşekkürler
En çok da entegre fırçasını sevdimhayırlı olsun tekrar minincik atom karınca hakikaten
Reklam ajansi değişmiş yeni ajans adaptasyon sürecinde..Kazen uzun zamandır bil Kazan olmuyor neden acaba ?
tşk ederim kk hediyeleri yarışmaları çok güzel kazen kazanan olarak tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?