Hayır canım Esimde yardım etcek. Daha doğrusu cok egilmeyecegim seyleri ve yükseğe cikipta yapmicam işleri ben yapcam. Digerlerini esim yapacak.Bu işlerin hepsini tek başına siz mi yapıcaksınız
Onu esim yapacak canimHamile hamile hali silme yaa
Canim 1senelik evliyim evimi temmuzda kurduk ailem yardım etti. Kış temizliginide çalıştığım için kadın almıştım o yapmıştı:) çalıştığım içinde bi daha cam falan silmedim. Sadece evin haftalik temizligini yaptim. hali yikamaya vercektim ama burda yazın hali kullanmiyoruz haliyi simdi yikatsam tekrar sermek zorundayim. Haziranda yikatip kaldiririm diye düşündümNasıl daha önce yapmadın
Benden beteri de varmış demek
Hamileliğnin son haftalarındasın çok yorma kendini
Eşinden de yardım iste
Oda oda yapacaksan önce antreden başla, oradakı toz vs. ayaklarınızla her yanı
Halını yıkamaya ver, veremiyosan da bırak pis kalsın süpürsen yeter
Yuksekteki yapilacak seyleri esim yapacak canım zaten. Bide hepsini bi günde yapamayiz zaten 1haftaya yaymaya düşünüyorumÖnerim asla yapma
Şimdi enerjin var yaparsın gibi gelir ama ya erken doğuma sebebiyet verirsen ya düşüp şaşarsan
32 hafta sonrası işten bile izinli oluyor insan
Ağır ev işi hem de hiç yapmamış birisine uygun değil
Evime temizliğe gelen yardımcım bize söylemeden hamile hamile çalışmış ama o alışkın idi sen değilsin riske deymez
O da hamile olduğunu söyleseydi çalıştırmazdım o nedenle söylememiş
Aman boşver ev işi nankör zaten yapıyosun yapıyosun sonra yine kirleniyoCanim 1senelik evliyim evimi temmuzda kurduk ailem yardım etti. Kış temizliginide çalıştığım için kadın almıştım o yapmıştı:) çalıştığım içinde bi daha cam falan silmedim. Sadece evin haftalik temizligini yaptim. hali yikamaya vercektim ama burda yazın hali kullanmiyoruz haliyi simdi yikatsam tekrar sermek zorundayim. Haziranda yikatip kaldiririm diye düşündüm
Cok titiz degilim zaten:)) cocuk olmadığı icin haftada bi evi süpurup silmek yetiyordu. Her zaman benim canim evin temizliginden daha önemli derim ve yorgunsam asla ev işi yapmam :) ne zaman kirli hissedersem o zaman yaparim:)Aman boşver ev işi nankör zaten yapıyosun yapıyosun sonra yine kirleniyo
Hani genelde aşırı titizim içime sinmiyo yardımmmlı konulara alışkınım
Kendim gibi birisini bulunca şaşırdım
Boşver halıyı bence 35.haftandasın silme hiç
Eşine ver süpürgeyi sürtsün güçlü güçlütamamdır
İşler hayli birikmiş ve son haftaların ya istersen bu kezde temizlikçi çağırsanCok titiz degilim zaten:)) cocuk olmadığı icin haftada bi evi süpurup silmek yetiyordu. Her zaman benim canim evin temizliginden daha önemli derim ve yorgunsam asla ev işi yapmam :) ne zaman kirli hissedersem o zaman yaparim:)
Ama simdi bebegimi tertemiz bi evde karsilamak ıstiyorum.
Evet kayıp varsa korkmakta haklisin. Benim.bu rahatligim doktorum artik bebek dogsada sıkıntı olmaz dedigi icin birazda. Benim annemde kardesimde çalışıyorlar annem ancak doguma gelebilecek. Zaten yoruldugumu hissettigim an tüm işimi birakirim canım esim yardım etcek onunla yapayim diye dusunuyorum.bendeBen korkumdan bulasik bile yikamiyorum bebege zarar vercgm diye ama benm iki kaybim var onla alakali korkularin
kendine ve bebege dikkat et canim yardimcj cagir yda annen kizkardesin falan gelsin
Sagolsunlar benim annemle kiz kardesim yapacaklar yaz temizligimi dogum oncesi
zaten her yaz ve kis temizligimi onlar yapar allah yokluklarini vermesin
bence kadın tut 1-2 gün
çektiğin eziyete değmez
Ilk dusuncem buydu. Ama suan evdeyim ve gercekten boş oturmak canimi sıkıyor temizligi esimle yaparız diye düşündüm çok şükür büyük bi sıkıntım yokBencede yardımci tutun.
Canim 1hafta 10güne yayarsam sorun olmaz diye düşündüm yoruldugum yerde bırakırımİşler hayli birikmiş ve son haftaların ya istersen bu kezde temizlikçi çağırsan
Anliyorum canim kendini cok yormadan esinle yavas yavas yaparsiniz ozamanEvet kayıp varsa korkmakta haklisin. Benim.bu rahatligim doktorum artik bebek dogsada sıkıntı olmaz dedigi icin birazda. Benim annemde kardesimde çalışıyorlar annem ancak doguma gelebilecek. Zaten yoruldugumu hissettigim an tüm işimi birakirim canım esim yardım etcek onunla yapayim diye dusunuyorum.bende
Tamam eşinde el attı mı yapılır yaCanim 1hafta 10güne yayarsam sorun olmaz diye düşündüm yoruldugum yerde bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?