- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Amin insallah canım sende saglikla al kucağına bebisiniAnliyorum canim kendini cok yormadan esinle yavas yavas yaparsiniz ozaman
Saglikla evladini kucagina alirsin insallah
Teşekkür ederim canımTamam eşinde el attı mı yapılır ya
Hayırlı doğumlar
Teşekkür ederim. Zaten tek başıma altından kalkamam esimle yapacaz. Ben sadece ona ne yapması gerektigini gostercem ve her zaman yaptigim basit işleri yapacamDoktor siz korkmayın diye doğsa da olur demiş
Bu ağır iş yapın anlamına gelmez ki
Bu sefer de yardımcı çağırın cicili bicili çoğu kullanılmayan eşyalardan biri az olsun siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun
Arkadaşım 3 hafta erken doğurdu sebep eşinin ağır paltosunu eğilip alıp kenara koymuş içinden bir şey çekildi gibi oldu diye anlattı sonra ertesi gün doğum yaptı palto adam üstüne giyiyor ne kadar ağır olabilir ki
Çocuğu da kendi de sağlıklı idi Ama küçük bebek bakmak zor dedi bebek ememedi başlangıçta süt göğsünde kaldı vs vs giydirmek yıkamak vs
Ben 39. Haftada doğurdum yarım kîlo fazla idi bebeğim onunkinden mesela
Sağlıklı doğum dileklerimi de ileteyim bu arada
Parasinda degilim ki. Kendimi kötü hissetsem asla yapmam ki ağır tüm işleri esim yapacak. Eminim kadın gelse ben ondan daha fazla yorulurumHamile hamile bu kadar iş yapmak için bir kadın çıldırmış olmalı... Yapmayın etmeyin. Bebeğin sağlığı sizin sağlığınız üç kuruştan önemli değildir eminim.