Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buharlı yer silme aleti nedirMobla ilk önce tozunu aliyorum yerlerin kurz bir sekilde, islak da olur ama kuru cok pratik
Sonra buharli yer silme aletiyle üzerinden geciyorum
Buhardan daha iyi temizleyen birsey oldugunu da sanmiyorum
Ikisinde de pek yorulmuyorum, pratik ve etkili
Ha gündelik tozlar icin de temizlik robotlari var
Bazen onu kullaniyorum üzerinden buharla geciyorum
Makinalar varken dize, dirsege yüklenmenin alemi yok
Kolayi var
Peki vip Ahmet den memnun musunuz bende Vileda turbomat var satışta bile yok artık demek ki tutmadı , vip gibi dikdörtgen ama tozlar beze yapismiyo alamıyorum illa eğilip temizlemek gerekiyoVIP Ahmet Premium Mop Seti kullanıyorum. A101’den almıştık. Gayet pratik bir ürün ve güzel de temizliyor. Kovada 3 ayrı bölüm var. Temiz su ve kirli su birbirine karışmıyor. Yıkama ve sıkma bölümleri ayrı ayrı. Yedek bezleri de ayrıca satılıyormuş. Onlardan da almayı düşünüyorum. Elle silmek eskide kaldı artık.Eki Görüntüle 2625896
Bana gelene ben Vileda koyuyorum .Kadin hep elle siliyor.Evim 175 M2 ve 9da gelip 3 de bitiriyor .Bütün gün bitmez diyenler olmuş .Allah aşkına neden yapamasin ki.Zor bir şey değil .Kaç temizlikçi aldım ben de Vileda kullanan görmedim hiç .Vileda kullanılacaksa zaten ben silerimMerhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Sen o gün atıyorum sadece yer silmişindi veya birkaç iş yapmışındır sana zor gelmemiştir.Temizlikçi gibi eli komple baştan aşağı temizle bakalım elle silebilecek misinMerhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben daha önce temizlik için yardımcı kadın alıyordum virüs dolayısıyla bu aralar alamıyorum temizliği kendim yapıyorum. Şimdi sormak istediğim konu şu. Bana gelen kadınların hiç biri şimdiye kadar yerleri eşle silmedi hep vileda ile sildiler. Ben yerlerin elle silinmesini istediğimi söylediğimde ise hepsi bana elle silemeyeceklerini bir çok yere temizliğe gittiklerini hiç birinde elle silmediklerini elle silmenin eskide kaldınığını söylediler ben de üstelemedim. Ama bugün tezelim yaptığımda ben kendim elle sildim ve çok daha temiz olduğunu gördüm. Size gelen temizlikçi kadınlar yerleri neyle siliyorlar gerçekten elle silen birini bulmak zor mı bu istediğim çok mı absürt olur yoksa ısrarla istemeli miyim
Bana gelen kadın Vileda koyduğum halde elle siliyor her yeri.Temiz olmuyor diyor ve her yeri bitiriyor 9 dan 3 e kadar .Evim de 175m2 .bence daha becerikli temizlikciler bulun.3 ayrı temizlikçi aldım şimdiye kadar hepsi viledaya gerek yok .Elle siliyorum dedi.Sen o gün atıyorum sadece yer silmişindi veya birkaç iş yapmışındır sana zor gelmemiştir.Temizlikçi gibi eli komple baştan aşağı temizle bakalım elle silebilecek misin
ben de bunu yazdım o zaman temizlikçi almanın mantığı ne??Süper bir yorum ..Ben kendim temizledim Vileda ile silinecekse ..E vileda kullandıktan sonra ben ne anladım yardımcı almaktan? Ben kendım hamıle halımle dahi vıledayla sılıyorum.
Ben alırsam ayda bir alıyorum o yüzden camlar,yerlerin süpürülmesi,silinmesi toz alınması banyo tuvalet ,mutfak dolaplarının üzeri sabah 9 da gelip 7 de çıkıyorlar tabi bazıları çok oyalanıyor.Ama siz sürekli geliyorsa elle yapabilirBana gelen kadın Vileda koyduğum halde elle siliyor her yeri.Temiz olmuyor diyor ve her yeri bitiriyor 9 dan 3 e kadar .Evim de 175m2 .bence daha becerikli temizlikciler bulun.3 ayrı temizlikçi aldım şimdiye kadar hepsi viledaya gerek yok .Elle siliyorum dedi.
Bence yazık size. Hem 1 yasındakı bebekle ugrasmak ayrı zor hem hamılesiniz. Canınıza eziyet etmeyın. Viledayla silip gecın. Sonuçta Vileda da iş görüyor.Çok teşekkür ederim bilgi için.
Bende parex in sopası var.
Cam silme mikro fiber bezi ile arada sırada siliyorum ama sildigim bezi her seferinde lavabona elimle pislikleri alıp yıkayıp kullanıyorum hiç almayayım o zaman evde aynı sistemi uyguluyorum.
Ben dayanamıyorum elle siliyorum yerleri.
1 yaşında oğlum var 4 aylık da gebeyim kendime ediyorum aslında parex i devamlı uygulamam gerek.
Ya da şöyle yapıcam sopayla silicem devamlı ara ara da elle silerim.
Ben temizlikçi 6 ayda bir alırım neredeyse ..Kendim yapıyorum temizligimi..Ben alırsam ayda bir alıyorum o yüzden camlar,yerlerin süpürülmesi,silinmesi toz alınması banyo tuvalet ,mutfak dolaplarının üzeri sabah 9 da gelip 7 de çıkıyorlar tabi bazıları çok oyalanıyor.Ama siz sürekli geliyorsa elle yapabilir
Doğru söylüyorsunuz.Bence yazık size. Hem 1 yasındakı bebekle ugrasmak ayrı zor hem hamılesiniz. Canınıza eziyet etmeyın. Viledayla silip gecın. Sonuçta Vileda da iş görüyor.