cok mu kirliydi acaba caminiz. Pek kullanmadigim bi camim vardi aylardir silinmedi :) onu silince iz kaldi. Islak bezle aldim kabasini aldim. Sapuanli suyla tekrar silince biseykalmadiNe kadar su koyuyorsun? Ustunden silmedim kopukle biraktim. Les gibi oldu :)
suyu goz karari bi temizkik kovam var yarisina kadar falan dolduruyorum suyu sampuani ceviz kadar karistiriyorum bezi de iyice sıkıyorumNe kadar su koyuyorsun? Ustunden silmedim kopukle biraktim. Les gibi oldu :)
pimapenleri falan da sampuanli suyla temizle cnm cok iyi oluyicok mu kirliydi acaba caminiz. Pek kullanmadigim bi camim vardi aylardir silinmedi :) onu silince iz kaldi. Islak bezle aldim kabasini aldim. Sapuanli suyla tekrar silince biseykalmadi
valla ben bi kova suya bi ölçü koyuyorum yada daha az yumuşatıcı fazla köpürmese iyi olur.arınmayabilir.ben sonrasında çok hafif bastırmadan kuruluyorum
Kremsiz şampuan kullanın kremli şampuanlar lekeli bırakır
cok mu kirliydi acaba caminiz. Pek kullanmadigim bi camim vardi aylardir silinmedi :) onu silince iz kaldi. Islak bezle aldim kabasini aldim. Sapuanli suyla tekrar silince biseykalmadi
kremsiz olcak
sampuandan normal sacimizi yikarken avucumza nasil sıkıyorsk kovayada oyle sıkıyoruz.
sonra su dokuyoruz bayagi
ve kopurtuyoruz
guzel bi cam bezini aliyoruz ama iyice sıkıyoruz şapur şupur olmicak :)
iyice sıktiktan sonra siliyoruz cami
camin kopuk kopuk olmadi gozunuzu korkutmasin
kendi kendine kuruyor :)
durulama kurulama yok
ve misssss gibi sampuan kokusu
al kahveni ic uzaktan camlarini izle o derece :)
aa bende camasir suyunu ikk kez duydum :)Ben hep çamaşır suyuyla siliyorum camı. Mutlaka deneyeceğim bunu
aa bende camasir suyunu ikk kez duydum :)
bimin reklamini yapmış gibi olcam ama :)
bimdeki "güldal yag cozucu" nu aspiratör temizligi icn kulkanabilirsiniz sıkın her yerine boşluk bırakmayın ve bekletin istediginiz kadar 1 saatten fazla bekletin bakin yaglar nasil akiyo kendi kendine :)))
yağlar yumusayinca sungerle temizleyin
dolaplarinizin altindaki yag lekeleri icinde sıkın bekletin tezgaha sari sari yag akacak goreceksiniz :))
bekleyin sertlesmis kurumus yag lekesi yumusasin oyle silin durulayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?