• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev tekstili öneri???

lahanabebekk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
288
4
16
Sakarya
arkadaşlar nevresim pike uyku setleri için marka model önerilerniz var mı?? ürün alabileceğim internet sitesi öneriri msiniz teşekkürler canlar :))

Özdilek en kalitelisi ve güzeli :12::12:

internet sitesi de: evmanya,altıncıcadde,perabulvarı,evmambo,evim.net
gibi siteleri önerebilirim :75::75:

Sarev'i çok beğeniyorum ben dokusu yumuşacık. Genele göre biraz pahalı ama tavsiye ederim solmazlık garantisi de var.

Sarev kesinlikle sonrasında Taç gelir benim gözümde öyle de tercih ediyorum. Maurer avm sitesini öneririm:93:

Özdilek ve home sweet home'un pamuk saten nevresimlerini hiç bir şeye değişmem.

Sana bir tavsiye; Taç'ın nevresimleri çok kötü ve havluları hemen kararıyor. kirli gibi duruyor. yanından bile geçme!

arkadaşlar nevresim pike uyku setleri için marka model önerilerniz var mı?? ürün alabileceğim internet sitesi öneriri msiniz teşekkürler canlar :))

Özdilek ve sarevi tavsiye ederim :34:
Ben hepsiburadadan, markafoniden yapıyorum nevresim alışverişimi, bazı ürünlerin fiyatı piyasaya göre çok uygun :34:

Bu arada evim.neti tavsiye etmem, beni bin pişman etmişlerdi :19:
5 iş gününde gönderilir denilen ürün 20 gün geçmesine rağmen gelmedi, kaç defa aradım ilgilenen dahi olmadı. En son şikayetvar.coma yazı yazdım ondan sonra gönderdiler.
Burnumdan geldi yani :27:

Ben karaca home un tek kisilik nevresim takimini aldim alali 1.5 ay oldu bir kere yikadim 30 derecede carsafinin rengi acildi, bilginize kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sarev in dokusu hobby nin renkleri harika ikisindende bir kaç çeşit alası geliyor insanın :)) İnternet sitesi olarak bildiğimiz ev sitelerinin yanında yeni bir site açılmış kızlar.. arkadaşım pike takımı siparişi verdi bugün geldiği zaman yazarım gelişmeleri..:)
sitenin adı evleilgili.com çalışıyorum incelemeye fazla vaktim olmadı ilk fırsatta bende incelicem.Bi bakının derim ben :)

Kesinlikle ozdilek ranforce lastikli carsafli olanlarini oneririm.uyku seti kendi basli basina gereksiz zaten :)

sarev, hobby ve english home dan aldım ben de nevresım takımlarımı. 1 tane de 30 lıraya a101 gelmıs kalıtesız aldım. kullanılır dıye.
bu arada benımkısı sarev degıl evisar markasıydı. ancak sarev le aynı marka.
benımkınde cekmezlık garantısı vardı. sarevlerde hem solmazlık hem cekmezlık garantısı oluyor.
ancak evısar sareve gore daha uygun fıyatlı oluyor.
morhıpodan 49 lıraya yakalamıstım cıft kısılıgını. pısman oldum 2 tane aldıgıma gelınce gordum cok guzellerdı.
hobby den de 1 tane aldım. renklerı muhtesem
englısh home dan da 2 tane aldım onu da cok sevdım.

karaca home ıcın sıkayet etmeyen kalmamıs gıbı gorunuyor. yıkayınca cok kotu oluyormus.
bı de aran classy ve cotton box ıcın sıkayetler okudum.

ve bır arkadasın da dedıgı gıbı uyku setı cok gereksız bır urun.

Son düzenleme:
Kesinlikle ozdilek ranforce lastikli carsafli olanlarini oneririm.uyku seti kendi basli basina gereksiz zaten :)

Back
X