Merhaba arkadaşlar. Önceden konu açmıştım sevgilim biriyle mesajlaşmıştı seks içerikli ,ayrılmıştık. Sonra annesi aradı beni bir şekilde dayanamadım barıştık. O güven asla geri gelmedi, sürekli aklıma bu yaptığı geliyodu ama bi şekilde azalıyodu zamanla. Neyse ocak ayında aileler tanıştı. Babam doğulu biri istemiyordu, halamlar araya girdi ve tanışmayı kabul etti. Güzel geçti tanışma. Sonra babam sinirlendi doğulu diye yine kabullenemedi başta. Tam babam yavaş yavaş alışıyordu ki biz çocukla kavga ettik. Yakın zamanda ev alcaktı bizim için. Ev alınca tapuyu babasının üstüne yapacakmıs. Neden dedim , bizde böyle dedi. Çok saçma geldi bana ve biz küstük. Ara sıra da sıfır kol kıyafet fotoğrafı atıp alcam sence nasıl dediğimde urfada giyilmez diye kavga çıkıyordu dekoltesiz sadece kolu full açık tişört yüzünden. Veya tartışırken bana bişey söyleme alttan almayı bil diyip bana kızıyordu haklı da olsam. Bu tarz kavgalar oluyodu.bunlar yüzünden de anlaşamadığımızı düşünüyoduk biraz. Neyse ev kavgasından sonra 3 gün geçti ve dün bitirmek istedi. Ben oraya uyum sağlayamazmışım, ilerde sıkıntı olacakmış. Doğru olduğunu biliyorum ama keşke zaman ileri aksa ve unutsam hemen yani tekrar ulaşacağını asla düşünmüyorum çünkü düşünerek aldığı bi karar sanırım. Sadece ona alıştığım için üzülüyorum biraz yoksa aslında içten içe mutluyum bitmesi gerekiyordu ilk olayda. daha yeni çeyiz dizmeye başlıyordum elimde kaldı herşey bok oldu. Aileme söyleyince artık daha da dönüşü yok. Siz ne düşünüyosunuz?