ev süsleme

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
eşimin seçtiği bir resmi ,ahşap boyama kursuna giderken tablo olarak boyamıştım
hpim0377.jpg

kozalakları renkli boyayıp farklı bir görüntü elde ettim çok da şık durdu :)
akozalaklar.jpg

aynam ,evde bulunan güneş ve ay motiflerinide yeniden boyayıp bir kombine yaptım,fena da durmadılar
aadsz.jpg

Emeklerine sağlık canım, çok güzel olmuş a.s.

erkek kardeşimin çeyizine boyadığım mini sandık ve tepsi
aphto0020.jpg

Son düzenleme:
hepsi ok güzel olmuş özellikle duvardaki tablo. ellerine sağlık.

ellerınıze saglık....cok guzel olmuslar.ayrıca bısey sormak ıstıyorum bende ahsap boyaa ıle ılgılendm..yalnız gunes seklındekı aynanın nasıl boyandıgını cıkartamadım fotodan.bende yapmak ıstıyorum nasıl yaptıgınızı anlatırsanız cok memnun olurum...sanırım varak da kullanılmıs ve kagıt burusturulup yapıstırılmıs...

hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık...bende 2 senedir ahşap boyama kursuna gidiyorum çok zevkli bir şey ama oldukçada masraflı

ellerınıze saglık....cok guzel olmuslar.ayrıca bısey sormak ıstıyorum bende ahsap boyaa ıle ılgılendm..yalnız gunes seklındekı aynanın nasıl boyandıgını cıkartamadım fotodan.bende yapmak ıstıyorum nasıl yaptıgınızı anlatırsanız cok memnun olurum...sanırım varak da kullanılmıs ve kagıt burusturulup yapıstırılmıs...

çook teşekürler canım ,beyenmenize sevindim.
aynanın yapılışı ise şöyle; parşömen kağıdını buruşturup yapıştırdım .üzerine kahverengi boya ile boyadım.parmak yaldız ile kabarık yerlerine yaldız geçtim.ilk kat vernik olarak sprey vernik kulandım,parmak yaldızda ilk kat mutlaka sprey vernik kulanıyoruz (yaldızın sabitlenmesi için) daha sonra bir iki kat daha normal vernik attım.aslında çok basit sadece biraz vakit ayırmak gerekiyor.takıldığın yerde sorarsan yardımcı olurum arkadaşım kolay gelsinn :)

hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık...bende 2 senedir ahşap boyama kursuna gidiyorum çok zevkli bir şey ama oldukçada masraflı

çok teşekürler saol canım beyenmiş olmanıza sevindim,evet biraz masraflı bu konuda haklısınız :))

tijencim hepsi SUPER! olmuş.. eline emeğine sağlık arkadaşım harikasın

çoooook tşk ederim canım saol,sersoycum senin beyenmiş olman benim için ayrıcalıklı oldu farkındamısın bilmem :)hihoyyyt

X