Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Dizinin adı "Adımı -bu kez- Beyazlale koydum, Mühittin'in oğlunun yolu" galiba :KK70:

Konu sahibi konuları düzgün anlatamadığı için mantıklı gelmiyor bence. Çünkü babasını yumruklayan adamla barışmaya çalışması çok daha mantıklıydı.
Sorun eve girilmesi, çamaşır yıkanması değil de don yıkanması olamaz herhalde. Çamaşır makinesinde don yıkanır çünkü. Normalde normal çamaşırları makineye atıp donları kuru temizlemeye mi veriyordu bu insanlar?

Yeni eve henüz taşınmamış, anahtar almaya geldiğinde bu olay yaşanmış sanırım. Bu insanların evinde neden çamaşır makinesi yok, bir tek orayı anlamadım ben.
Anlatımına bakılırsa sorun, çamaşırların don olması. Çünkü çamaşır yıkadığını söylediğinde "sepeti verin ben alırım" demiş konu sahibi, sorun görmemiş. Ne zaman ki çamaşırların don olduğu ortaya çıkmış, o zaman kızmış.

O makinada senelerdir o donlar yıkanıyordu. Hatta sadece İstanbul'da üniversite okuyan genç delikanlının değil, Muhittin Bey'in, eşinin, varsa diğer çocuklarının maaile don sütyen, atlet gibi iç çamaşırları yıkanıyordu. Bundan rahatsız olan kişi ikinci el makina da almıyor olmalı.

Evlerindeki makinayı konu sahibine vermiş ev sahipleri. Ama evde başka makina yok mu, orası belli değil.
Acaba kendi evinde yıkandı da donları içinde mi kaldı makinanın?

Çok gizemli olaylar. Elalemin donunu hiç bu kadar merak etmemiştim :işsiz:

Anlatımına bakılırsa sorun, çamaşırların don olması. Çünkü çamaşır yıkadığını söylediğinde "sepeti verin ben alırım" demiş konu sahibi, sorun görmemiş. Ne zaman ki çamaşırların don olduğu ortaya çıkmış, o zaman kızmış.

O makinada senelerdir o donlar yıkanıyordu. Hatta sadece İstanbul'da üniversite okuyan genç delikanlının değil, Muhittin Bey'in, eşinin, varsa diğer çocuklarının maaile don sütyen, atlet gibi iç çamaşırları yıkanıyordu. Bundan rahatsız olan kişi ikinci el makina da almıyor olmalı.

Evlerindeki makinayı konu sahibine vermiş ev sahipleri. Ama evde başka makina yok mu, orası belli değil.
Acaba kendi evinde yıkandı da donları içinde mi kaldı makinanın?

Çok gizemli olaylar. Elalemin donunu hiç bu kadar merak etmemiştim :işsiz:

Muhittin abi bile oğlunun donunu bu kadar merak etmemiştir zaten :)
Onların evine anahtar almaya gitmiş ama daha eve yerleşmemiş bence. Sonraki mesajlarda "Buradan vazgeçtim, kendi evimde kalacağım" falan demiş çünkü. Ama onlar kiracının evinde çamaşır yıkıyor. Niye böyle bir şey yapıyorlar bilmiyorum. Evde çok çamaşır biriktiyse sıra üni.li gencin donlarına gelmemiştir belki :110:

Onların evine anahtar almaya gitmiş ama daha eve yerleşmemiş bence. Sonraki mesajlarda "Buradan vazgeçtim, kendi evimde kalacağım" falan demiş çünkü. Ama onlar kiracının evinde çamaşır yıkıyor. Niye böyle bir şey yapıyorlar bilmiyorum. Evde çok çamaşır biriktiyse sıra üni.li gencin donlarına gelmemiştir belki :110:
Eşyaları yerleşmemiş zaten yeni evine, öyle yazmıştı. Makinayı koymuşlar sadece.
Oğlan anasından habersiz yıkamış olabilir konu sahibinin evinde. Eğer kendisi yıkadıysa da valla takdir ettim, koca koca adamlar yapmıyor bakın gencecik çocuk her türlü koşulda, elverişsiz şartlarda çamaşır yıkama sevdalısı :KK70:

eve taşınmadım.eşyalı evdi.eksikleri vardı.ev sahibi kendi evindeki çamaşır makinasını indirdi.anahtar onlardaydı.oğlu iç çamaşır atmış makinaya.olay bu

Oglunuz neredeyse 1 ay icinde kac tane ev degistirdi
Yazik demiyor mu anne biz niye surekli tasiniyoruz.
Yerlesik hayati bir an once benimseyip gocebe yasami birakin artik.

Bu gidisle kaldiginiz yerde gezmedik ev birakmayacaksiniz . Hepsinde 1 haftada olsa bir aniniz olacak.

Konulari da genelde hep karisik karisik anlatiyorsunuz biri birsey cakar diye mi korkuyorsunuz artik.

Nereden 5 kurus kar ederim diye dusunmekten super mario gibi surekli macera pesinde bir hayat...
henüz taşınmamıştık oraya.temizlik yapıyordul

henüz taşınmamıştık oraya.temizlik yapıyordul

Guvenmediginiz yere tasinmayin. Surekli eski dokulen vs evlere bakiyorsunuz.

Yok mu guvenlikli temiz ferah bir bina.

Siz bilirsiniz bizim cebimizden cikmayacak ama yeni ev dizecegim diyip nerede sorunlu birsey varsa gidip orayi tutuyorsunuz.

Ablacim seyyah gibi ilcede surekli ev geziyorsun. 100 tl ucuz bulsan oraya ucuyorsun.

Gecen 3 arkadas kalacaklari eve 100 bin harcadik diyen vardi sizde oyle ev dosenir diye mi korkuyorsunuz; )
Ben cok cok uyguna aldim herseyi korkmayin sizde alirsiniz.

Yillardir tek yasiyorum 6 7 yil oldu. Bu 3.evim. Basima bir bela da gelmedi .

Kimseyle boyle absurd don kavgasi da yasamadim.
Ha yillardir luks siteler de de yasamiyorum. Daha yeni gectim iyi bir siteye.

Ayaginiz yere saglam bassin artik cocugunuza yazik.

Eşyaları yerleşmemiş zaten yeni evine, öyle yazmıştı. Makinayı koymuşlar sadece.
Oğlan anasından habersiz yıkamış olabilir konu sahibinin evinde. Eğer kendisi yıkadıysa da valla takdir ettim, koca koca adamlar yapmıyor bakın gencecik çocuk her türlü koşulda, elverişsiz şartlarda çamaşır yıkama sevdalısı :KK70:

Oğlan anasından habersiz neden don yıkıyor acaba :KK8:

Guvenmediginiz yere tasinmayin. Surekli eski dokulen vs evlere bakiyorsunuz.

Yok mu guvenlikli temiz ferah bir bina.

Siz bilirsiniz bizim cebimizden cikmayacak ama yeni ev dizecegim diyip nerede sorunlu birsey varsa gidip orayi tutuyorsunuz.

Ablacim seyyah gibi ilcede surekli ev geziyorsun. 100 tl ucuz bulsan oraya ucuyorsun.

Gecen 3 arkadas kalacaklari eve 100 bin harcadik diyen vardi sizde oyle ev dosenir diye mi korkuyorsunuz; )
Ben cok cok uyguna aldim herseyi korkmayin sizde alirsiniz.

Yillardir tek yasiyorum 6 7 yil oldu. Bu 3.evim. Basima bir bela da gelmedi .

Kimseyle boyle absurd don kavgasi da yasamadim.
Ha yillardir luks siteler de de yasamiyorum. Daha yeni gectim iyi bir siteye.

Ayaginiz yere saglam bassin artik cocugunuza yazik.
taşınmamıştım henüz.bu olaylar olunca vazgeçtim.ama böylesi cinsel taciz aklıma gelmedi.moralim çok bozuk, midem kazınıyor...kendimi çok kötü hisseidyorum.ahhh ahhh babam sokaklara attı beni işte böyle oldu.Rabbim büyük

bir kadın geldi dün, karısı olduğunu söyledi.sonra gittibir daha da görmedim...

kızlar dalga geçmeyin.Allahın üzerine yemin ediyorum gerçek...benim evimin anahtarı onda, ve ben evde yokken i çamaşırlarını atmışve pişkince söylüyor
Olay gerçektir de sizin çamaşırları yıkadım deyince sepetle getireyim demeniz, sonra iç çamaşırı olduğunu öğrenince tepki vermeniz değişik.

Yani tepki vereceğiniz olay çocuğun evinize girip çamaşır yıkaması iken siz buna değil, yıkadığı çamaşırlar iç çamaşırı olduğu için tepki veriyorsunuz.

işin tuhafı karşıda üç tane hemşire kalıyor dedi.iki ayda gittiler.ben de paralarını verdim dedi.ertesi gün hemşirelerin depozitosunu vermedim dedi.belki de bir plandı.rahatszı edip kaçırtmak, böylece para onlara kalıyor

kızlar dalga geçmeyin.Allahın üzerine yemin ediyorum gerçek...benim evimin anahtarı onda, ve ben evde yokken i çamaşırlarını atmışve pişkince söylüyor

Ben sizin fake olduğunuzu düşünmüyorum zaten.
Ama ne desem onu da bilemiyorum. Daha önceki konularınıza defalarca yazdım, herkes yazdı. Hiçbir öneriyi dinlemiyorsunuz ki, neden konu açıp duruyorsunuz onu da anlamıyorum.
Olayları değerlendirme ve doğru tepkileri vermede sıkıntı yaşıyorsunuz, ama yardım almak istemiyorsunuz. Biz ne desek boş.

Kilit değiştirilmesine yanaşmayan bi ev sahibim oldu üniv yıllarında, değiştirdim haber bile vermeden. Hiç umrumda olmaz valla, saçmalamayın yani zaten ilk girildiği anda kilit değiştirilir, ona laf eden de vermesin evini bi zahmet.

Olay gerçektir de sizin çamaşırları yıkadım deyince sepetle getireyim demeniz, sonra iç çamaşırı olduğunu öğrenince tepki vermeniz değişik.

Yani tepki vereceğiniz olay çocuğun evinize girip çamaşır yıkaması iken siz buna değil, yıkadığı çamaşırlar iç çamaşırı olduğu için tepki veriyorsunuz.
Ya belki o an yıkaması gerekmiştir.evdski makinayı ben aldim ya.normal kıyafetlerini atsa sıkıntı yok.daha eve taşınmamisim.ama iç çamaşırı olunca mevzu değişir.sepeti getirin ben veririm dememin sebebieve girmesin diye idi.

Makinayı kurduk denemek için attık dedi.dunden beri çamaşır atalım deyip duruyorlardı denemek için telefonda dahi.demek yapacakları bu imis

eve taşınmadım.eşyalı evdi.eksikleri vardı.ev sahibi kendi evindeki çamaşır makinasını indirdi.anahtar onlardaydı.oğlu iç çamaşır atmış makinaya.olay bu

Ne var bu kadar büyütecek
Eve daha taşınmamışsın, bir makina çamaşır atmışlar ne var yani
Eşyalı ev tutmuşsun, zaten her şey 2. El, mahremine zarar veren bir durum yok, taşınıp kilidi değiştireceksin olup bitecek

X