- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi Beyazlale144
Anlatımına bakılırsa sorun, çamaşırların don olması. Çünkü çamaşır yıkadığını söylediğinde "sepeti verin ben alırım" demiş konu sahibi, sorun görmemiş. Ne zaman ki çamaşırların don olduğu ortaya çıkmış, o zaman kızmış.Dizinin adı "Adımı -bu kez- Beyazlale koydum, Mühittin'in oğlunun yolu" galiba
Konu sahibi konuları düzgün anlatamadığı için mantıklı gelmiyor bence. Çünkü babasını yumruklayan adamla barışmaya çalışması çok daha mantıklıydı.
Sorun eve girilmesi, çamaşır yıkanması değil de don yıkanması olamaz herhalde. Çamaşır makinesinde don yıkanır çünkü. Normalde normal çamaşırları makineye atıp donları kuru temizlemeye mi veriyordu bu insanlar?
Yeni eve henüz taşınmamış, anahtar almaya geldiğinde bu olay yaşanmış sanırım. Bu insanların evinde neden çamaşır makinesi yok, bir tek orayı anlamadım ben.
O makinada senelerdir o donlar yıkanıyordu. Hatta sadece İstanbul'da üniversite okuyan genç delikanlının değil, Muhittin Bey'in, eşinin, varsa diğer çocuklarının maaile don sütyen, atlet gibi iç çamaşırları yıkanıyordu. Bundan rahatsız olan kişi ikinci el makina da almıyor olmalı.
Evlerindeki makinayı konu sahibine vermiş ev sahipleri. Ama evde başka makina yok mu, orası belli değil.
Acaba kendi evinde yıkandı da donları içinde mi kaldı makinanın?
Çok gizemli olaylar. Elalemin donunu hiç bu kadar merak etmemiştim