• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibimden çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilmiyorum

anne-oluyorum

Bebeğini bekliyor..
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
384
229
18
Merhaba Sevgili KK üyeleri,

Yaklaşık 3 ay oldu yeni evime taşınalı fakat ev sahibimden aşırı derecede rahatsızım. 68 Yaşında dul bir kadın. Benim alt katımda yalnız yaşıyor. 3 oğlu var. Daha önce oğulları ile şuan oturduğum apartmanda oturuyormuş fakat gelinleri de benimle aynı durumdan şikayetçiymiş ki onlar da yavaştan başka yerlere taşınmışlar. Zaten bina 3 katlı. En üstte ben, 2.katta kendisi ve girişte bir kiracısı daha var. Kadın taşındığımız ilk günden beri sürekli bizimle birlikte vakit geçirmek istiyor. Vakitli vakitsiz kapımı çalıyor. Hamileyim, çalışıyorum sürekli ona gideyim sürekli bana gelmek istiyor. Hani haliyle yorgun oluyorum, misafir ağırlayacak, onu ağırlayacak durumda da olamıyorum. İşten biraz geç gelsem arıyor, nerdesin diyor. geçenlerde pazar günü öğlen 12de arıyor eşim de evde o gün zaten bi pazarı var, bugün napıyosunuz diye soruyor. hani istiyor ki onunla birşeyler yapalım. Ben çağırmadan ne kayınvalidemler ne de kendi ailem hayatta bana gelmezler. Sırf çalısıyorum yorgun oluyorum diye ama bu kadın sürekli beni bi takip altında. Sürekli gelinlerini atar bana. Yok gelmiyorlar yok buraları beğenmediler gittiler buralardan filan. Markete iniyorum ya da apartmandan yukarı çıkıyorum pat kapısını açıyor. Hani sürekli kulağı bizde. Geçenlerde 15 günlüğüne şehir dısına çıkmıştı kafam öyle bir rahattı ki anlatamam. Geldiği gün beri arıyor, benimde dışarda iişim vardı onları hallediyordum. Nerdesin dedi bana bende ne yapacaksın sen benim nerde olduğumu diyerek şakayla karışık bozdum. O da anladı terslediği, yok ben geldim de falan da filan da. Merak ettim de gelmeyince. Bende dedim biliyorum geldiğini fakat işlerim var ondan daha eve gelemedim dedim. Hani benden açıklama bekliyor. Bende biraz yumuşak yüzlüyüm o da bunu kullanıyor sanırım. geçtiğimiz hafta sonu da eşimle şehir dısına çıkmıştık, pazartesi sabah geldik ve o gün işe gitmedim. Evi toparladım falan derken sıcakladım bi duş alayım dedim. Aman Allahım ben duştayken sen gel, kapıya pat pat vur, duymuyorum diye ısrarla kapıyı çal, duyuyorum fakat kapı açacak müsaitlikte değilim sonucta duştayım. Sen duymuyorum diye vanayı kapat... bende sular kesildi sandım o ara kim ooo die bağırdım. Benim dedi, duştayım sular kesiliyor galiba dedim. Çıkınca aradım, vanayı ben kapattım banyoyu yıkıyorsun sandım diyor. Şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama bozmadım. Sinirden elim ayağım birbirine dolaştı. Şimdi sizler söyleyin ben bu kadınla nasıl baş edeceğim. TEmmuz da kısmetse doğum yapacağım ve işi bırakacağım, akşama kadar bu kadınla nasıl baş edeceğim. Sürekli gelecek şimdi bu. Hayır millet kaynanasından şikayet eder, bu kadın bin kat yabancımken sürekli gelip gitmesi arayıp sorması beni rahatsız ediyor. Sizce ne yapabilirim, yardım edin lütfen....

Benim de boyle bir komsum vardi en sonunda bozmaya basladim.Nisanlim nisan alisverisi yapmaya bana gelecekti sehirdisindan biz de kalsin ayni evde kalmayin demeye basladi surekli tersledim evine gitmedim cagirdi bahene urettim kapiya geldi iceri davet etmedim en son anladi ben de rahat ettim

Çok yumuşak davranmışsınız.
Tavır koyun, mesafeli davranın, telefonu kapıyı açmayın. Gerekirse tersleyin... diyeceğim de yapamayacak gibisiniz..
Siz en iyisi taşının..

Alt kattakine yapamıyor galiba..

Zavallı gelinler .Gidin söyleyin teyze ben alıskın degilim zırt pırt gelip durma arama kocam kızıyo kavga ediyo desen .Böyle devam edersen tasinacağız desen .
Hoff cok bunaltici

valla gelinleri tanımadan önce kadına hak veriyordum ama şimdi gelinlere hak veriyorum. bazen ima da ediyorum ben sevmiyorum öyle ortamlrı filan diyorum ama nafile. Kadın rambo gibi kapıda bekliyor. NE tv izler ne başka birşey. sürekli kulağı bizde kadının..

Kapıyı ve telefonları açma
Tersleyip diyemem ben yapamazdım sanırım o yaşta birine ters ters konuşmayı. Ama isterse kapıda yatsın kapıyı açma. Müsait deilim, yorgunum, eşimle vakit geçiriyorum gibi gibi. Bş süre sonra anlar heralde

Çok yumuşak davranmışsınız.
Tavır koyun, mesafeli davranın, telefonu kapıyı açmayın. Gerekirse tersleyin... diyeceğim de yapamayacak gibisiniz..
Siz en iyisi taşının..

Alt kattakine yapamıyor galiba..

alt kattaki 17 yıllık kiracısı. Geçenlerde o şehir dısındayken bahsetti kadıncağız. Mecburiyetten burda oturuyorum yoksa 1 dk bile durmam diyor. 17 yıllık neler çektim diyor. Herşeyime karışıyor diyor. Hep yuttum diyor. O da çok şikayetçi. bunların hepsini yavaştan yapmam lazım kadına. yoksa baş edemicem bazen uykularım kaçıyor. kendi evimde rahatsızım

Kapıyı ve telefonları açma
Tersleyip diyemem ben yapamazdım sanırım o yaşta birine ters ters konuşmayı. Ama isterse kapıda yatsın kapıyı açma. Müsait deilim, yorgunum, eşimle vakit geçiriyorum gibi gibi. Bş süre sonra anlar heralde

işte bende kolay kolay tersleyemiyorum çünkü kadın yaşlı. bu dediklerinizi dikkate alacağım

Ayy o ne öyle ya valla sinir olurum brnce uygun dille anlatın eşim hoşlanmıyor diye banada aynısı oldu yan konşum sürekli gelmek istiyo beni çağırıyo çoluk çocuk doluyolar eve bende zile bastıklarında kapıyı açmadım eşim çok hoşlanmıyo gezmemden falan diye yalan attım mecbur öyle kurtuldum artık beni rahatsız etmiyor hele hamile olsam hiç katlanamam gene siz iyi dayanmışsınız..

Sözleşmeniz yoksa kaç kurtul, bir dakika bile durma. Hamile halinle onu mu avutacaksın. Vanayı kapatmak ne bi de ya.
Sözleşmen varsa da haklı sebep sayılır bu durum. Hic uğraşma hiç :KK12:

sözleşmem yok ama şuan hem madden hem de manen taşınma durumunda değilim. 2 ay sonra doğum yapcam inşAllah. Başka çare bulmam lazım :S

Back