Ev sahibim hakkında

O zaman şantiye diye gecmemesi gerek yada şantiye diye geçiyorsa fatularinizin yine yüksek gelmesi gerekiyor yüksek geliyor mu şuan.
şantiye değildir o

bir mesken var
bir de ticari kullanım için verilen imar/iskanlar var, dükkan dediği o

mesela rezidansların çoğunda da daireler normal daire,
ama ticari kullanım için imar alınmış oluyor, onları elektriği suyu filan ticari tarifeye göre geliyor

muhtemelen bu binada da öyle bir durum var.

Heh bizim ki de öyle o zaman ama ilk tutarken bilmiyorduk faturaları üstümüze alırken de çıkmadı normal fatura olarak ödediğimiz için anlamadık . Ta ki kardeşinden davalı iken mahkeme evrakı gelene kadar kiranın yarısını istedi bizde ev sahibine verdik ben halledeceğim dedi kaldı onu da sorduktuk yazı yazdırdık falan bizle alakası yok diye .. daire dükkan gözüküyormuş bilmiyorum bi avukata sorup danışacağız

Kiracılık zor iş ev bulup taşınmak mantıklısı madem değerinde oturtuyor sizi
bu arada Almanya veya Karadağ işiniz ne aşamada she86
Yani zor evet zaten ev kiraları da 20den başlıyor . Bakalım artık nasıl olacak .
Almanya araştırmadayız yani bir takım yerlere başvurduk eğitim için o uzun bi süreç ne zaman olur yada olur mu bilmiyorum bi açık kapı bulduk oradan girdik ona göre hareket edemem şuan .

Umarım olur Almanya işi neden olmasın
çocuğunuz daha çok ufak olursa o ve siz için çok iyi olur
en basitinden 20bin kira mı olur yaa

Yani ben olsam asla kabul etmezdim. Vergi kaçırmasın bir zahmet ödesin vergisini. Ayrıca kendimi niye riske atacağım o vergi kaçıracak diye.

Umarım olur Almanya işi neden olmasın
çocuğunuz daha çok ufak olursa o ve siz için çok iyi olur
en basitinden 20bin kira mı olur yaa
İnşallah bi yandan da ona bakıyoruz . Çocukluk aekadaşım danışmanlık şirketinde çalışıyor o da gidecek Almanya ya (Almanya doğumlu zaten ) çocukken gelmiş tekrar gidecek o yardımcı oluyor . Olursa önce onlar ailecek sonra biz ya dediğim gibi o süreç biraz uzun ..

Valla burası küçük İstanbul diye geçiyor . 20 bin dediğimde evler 20-25 yıllık binalar yenilere yaklaşılmıyor

huzur olmayan evden çıkın

Aslinda avukat arkadaslae bilirkisi arkadaslae daha iyi bilir ama sanirim bu dukkan gozuktugu icin eve cevirip bildirimini yapmadigi icin kendisi ceza yiyebilir bunu bir arastirin isterseniz. Birde neden bankadan attmanizi istemiyor hadi attiniz aciklamayi niye yazmayin diyor kesinlikle kira ucreti diye yazardim. Yaşli maşli ama zeki kurnaz. Onun bazen selam verip vermemesine takilmayin senelerin birikimi o. Bende asker esiyim cok zor bu adamlar kafa gidiyor bazen

Siz zaten kadının istediği bedeli ödüyorsunuz. Açıklama yazmayın deme hakkı yok. Açıklama kesinlikle yazın. Açıklama olmadan kira ödemesi yerine geçmiyor. Başınıza sıkıntı olur. Hatta ay ve yılı da ekleyin. Siz saf mısınız bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz. Bak kaç yaşında kadın hakkını aramış kardeşine karşı bile. Siz de hakkınızı savunun. Kötü olun ne var. Herkesle iyi olmak zorunda değilsiniz. Ayrıca niye tahliye taahhüdü imzalıyorsunuz? Kadının her istediğini yapmak zorunda değilsiniz. Kadın sadece ev sahibi siz niye sizin de sahibiniz gibi davranıyorsunuz? Tam vur ensesine al lokmasını olmuş sizin durumunuz.

Vergi ödememek icin bankadan atılmasını istemiyor atilsada kira ücreti yazmayın demeside yine vergi ödememek istememesi.

Kimseye güvenmeyin mutlaka parayı banka aracılığıyla verin ve açıklamaya kira yazın.yarin öbür gün bunlar benim paramı vermedi dese nasıl ispat edeceksiniz.

Sakın elden ödemeyin. Tahliye taahhütnamesi asıl elden öderseniz kullanılır hale gelir. Siz elden verirken kirayı bi bakmışsınız "kiramı alamıyorum" diye celp tutuşturmuş elinize.

Alt katta eşimin işletmesi üst katta da bizim evimiz var. Alt kat dükkan olduğu için işletme olduğu için dediğiniz gibi doğalgaz mesela bize 1 geliyorsa aşağı 2 geliyor. Birim hesaplaması farklı. Ama bence adresinizin oturduğunuz evde olmaması bi problem. Bi sorun olur bişey olur ve bu develt tarafından farkedilirse cezası var. İlk evlendiğimde kimliğimi değiştirirken ikametgahımı da değiştirmiştim haliyle ailemin evinden, o zaman nüfus müdürlüğündeki çalışan söylemişti cezası olduğunu hatalı bildirmenin. Hiç değilse mesajlar duruyor. İmza attırıyorsunuz bu da bişey ama açıklama yazdırmaması yine de problem olması muhtemel. Taahhütname hakkında bilgim yok bu konu, açıklama konusu, ikametgah bilgisi vs bunların hakkında güzelce bi avukattan danışma alın. Çok önemli olabilir. Zor olacağını biliyorum hamileyken ev taşıdım, çocukla daha fenadır eminim. Ama şöyle bakın olaya zaten 15000 veriyorsunuz ve usulüne göre ikametgahınızı güncelleseniz bu sefer ödeyeceğiniz kira vs başka eve çıktığınızda ödeyeceğinizle eşdeğer olacak. Şu an kazançlı olabilirsiniz ama bi noktada mecbur da hissetseniz madurda olsanız usulsüzlük yapıyorsunuz ve farkedilirse başınızda daha büyük sorunlar olur. Ben yerinizde olsam az daha zorlanırdım belki ama ne böyle iğrenç bi kadınla uğraşırdım ne de madur olurdum. Taşınırdım. Kadınla da kararınızı verene kadar gerekmedikçe muhatap olmayın. Kiranızı verin dekontları yine mesaj atın ve imza attırın, selam verirse selam verin o kadar. En hızlı şekilde de o evi terkedin kendi iyiliğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…