Aynısı başıma geldi. Benim öğrenci evimde de üst kattalardi. Kalın sesli bir kız var,ne zaman o gelse eve erkek attık sanıp bir bahaneyle aşağı gelirdi adam. Hatta bir gün gelip ye içeriye kadar girmişti pislik . O da 'kapilari carpmayin,üstte şizofren var' diyordu. Gerçi 'kizlar gece banyo yapmayin' da diyordu.
Sadece 3 oda bir salon evde Bir evde yaşlı anne baba+2 erkek çocuk+ 2 erkeklerin karısı ve 4 çocuk vardı,bazıları genç. Nasıl uyuyorlar nasil yeni ccouk sahibi oluyorlar ben de bilmiyorum öyle içiçe...
Pislik insanlar. Sonra ufak bir munakasamiz oldu, ben o eve geldikten sonra bizden şikayetleri olduğundan falan bahsetti, esti gürledi, dah sonra da 'ceyiz sericez' diye bizi evden çıkarttı
kontratımiz bitmişti ama yaz okulu vs,birkaç ay daha kalacaktık normalde..bir de yukarıda beşyüz kişi yasiyorlar, alt kata insanca yaşamak için değil de ceyiz sermek için geçmek istiyorlar
Öyle insanlardi..
Yani kendi deneyimimden yola çıkarak diyebilirim ki, onla münakaşaya girer ters davranirsan kontratin bittiği gibi kendine ev aramak zorunda kalabilirsin. Ona göre, bu sıkıntı değilse sözünü sakınma, ama yeni eve çıkmak sizin için zor olacaksa he de geç