Ev sahibim beni huzursuz ediyor ve artık ciddi anlamda panik hastası olmak üzereyim ne yapabilirim

skyye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
15
2
28
Ben iki senelik kiraciyım evlendim burada oturuyorum 3 katlı müstakil bina ev sahibim üst katımda oturuyor. Kendileri istediği gibi at koşturuyor bana gelince ufacık bir şey de kapıma geliyor. İlk evlendiğimiz zamanlar sürekli kapıma gelip birşeyşer veriyor iyi niyet dedi. Tek söyledikleri bina kapısı dikkat edelim yeter dediler tamam dedik. İki senedir bu kapı bizim dışımızda misafir ili yıl içinde sadece ili kere açık bırakıyor adam bunu görüyor gecenin bir yarısı arayıp kapı diyor iki kez yaptı bunu gemde misafirimiz varken. Sabahlarım köründe aramalar saçma sapan sorular için kapıya gelmeler baktım olmuyor aramayın benı dedim acil birşey varsa mesaj atım dönerim benim sürekli onlarla oturup dedikodu yapcak vaktim yok. İki senemiz böyle geçti neyse selam veriyorum bunlar tuhaf tuhaf cevap veriyorlar yüzüme bakmıyorlar falan bende selam vermeyi kestim kirada artışı fazla yaptılar eşim yalvar yakar yine de yaptılar bişi demedik ama selam vermeyi bıraktım muhatap olmak zorunda değilim zaten çalışıyorum fazla yüz göz olmak istiyorlar ben hoşlanmıyorum. Bir gün kızı kapıma geldi izmarit diye bir tame izmarit ki sigara kullanmıyoruz. Bağırıyor uyarılarıma rağmen kibirli şımarık çocuk gibi azarlamaya gelmiş uyardım düzgünce konuş diye devam etti. Em son kimsenin bekçisi değilim dedim kapıyı kapattım kapıya tekme atıp gitti adama söylüyoruz afra tafra yapamazsınız diyor telefonda bunlar ama kızın kanıtlayamam maalesef aklımın ucundan geçmedi iki hafta sonra bunlar eşim yokken yapıyor hep yalnızım diye yine kapıma saçma sebepten geldiler alt komşuyla (akrabasıymış) bir olup böyle olmaz diyip karakola gittim eşimi falan tehdit ettiler ama kanıt yol sadece kapımda videoları var sürekli alanımı işgal ediyorlar çıkıcaz zaten ama şuan çıkamıyorum ev bakıyorum ama böyle küçümsemeleri burası bizim istediğimizi yaparız demeleri 10 saat yolum keza eşlim 12 saat çalışıyor evde yokuz bu denli kinlenicek bir sebepleri yok ama evden hiç çıkmazlar kapıları fatura dışında hiç çalmazlar evde kuruntuyla anca uğraşarak geçiyor anladığım kadarıyla aşağıdaki kadın akşama kadar bağırıyor sabahın 5 inde seslerine uyanıyorum ama bir kere şikayet ettim yine yapsam yine rahatsız edecekler bizi satın almadılar ve bunu kabu etmıyorum bizi satım almadılar avukata vermek istiyorum hem kira alıp hem huzursuz etmek ben elimde video kamera geziyorum birşey olursa diye ayarlarım bozuldu yardımcı olabilir misin neler yapabilirim

Savcılığa huzur ve sükunu bozmaktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz fakat deliliniz yok ise takipsizlik verilecektir

Savcılığa huzur ve sükunu bozmaktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz fakat deliliniz yok ise takipsizlik verilecektir
Artık fotoğraf video ne bulursam çekiyorum polisteki var telefon kayıtlarını bile isteyecek durumdayım artık orda yalan yanlış beyanları var onlarıda kullanabilir miyim nasıl olur onları merak ediyorum artık herseyi kayıt altına almaya çalışıyorum ki evden çıkarken omları mahkemeye vermeden çıkmayı düşünmüyorum çocuk oyuncağı değil bu kiraya verdi diye her boka atlayamazsın zaten polise gitmemin sebebi de başladık artık gittiği yere kadar gitsin

Kapıyı açmayın geldiklerinde. Bağirsın çağirsın gitsin. Hele yalnızken asla açmayın.
İlk fırsatta da taşının.

X