ailem edirnede oturuyor. ben üniversite iş derken ankarada kaldım. ev arkadaşımla kalıyorum. ev arkadaşım bayramdan sonra nişanlanacak. nişanlısı sık sık bizim eve gelir. benimde erkek arkadaşım var. evimize sadece erkek olarak ikisi gelir.
bizim ev sahibimiz yaşlı bir kadın kocası ölmüş psikolojisi biraz bozuk bir kadın. apartmandakiler kadını biraz doldurmuş. kadın benim anneme telefonu açmış bu kızlar eve hergün erkek alıyor. içki içiyorlar daha neler anlatmış. hadi öbürü nişanlı demiş. senin kızına uzun boylu bir oğlan hergün geliyor demiş asker galiba demiş bak demedi deme senin kız bu oğlanla evlenip doğuya falan gider oğlan hergün burda demiş. el ele tutuşuyorlar falan demiş. annem akşam evden aradı beni sen ne haltlar karıştırıyorsun diye bağırdı telefonda ya baban çıksaydı telefona dedi.
anne kız arkadaşlarımızla şarap falan içtik beni bilmiyormusun dedim.
asker oğlan kim dedi niye saklıyorsun dedi. bayramda oraya gelince herşeyi anlatacam dedim. inan başka erkeğin geldiği falan yok dedim.
annem kadına ben kızıma güveniyorum yanlış şeyler yapmaz erkek arkadaşından haberim var laf söylemek size düşmez demiş canım annem