Ev sahibim anneme beni şikayet etmiş

26yasindayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
303
26
0
39
Ankara
ailem edirnede oturuyor. ben üniversite iş derken ankarada kaldım. ev arkadaşımla kalıyorum. ev arkadaşım bayramdan sonra nişanlanacak. nişanlısı sık sık bizim eve gelir. benimde erkek arkadaşım var. evimize sadece erkek olarak ikisi gelir.
bizim ev sahibimiz yaşlı bir kadın kocası ölmüş psikolojisi biraz bozuk bir kadın. apartmandakiler kadını biraz doldurmuş. kadın benim anneme telefonu açmış bu kızlar eve hergün erkek alıyor. içki içiyorlar daha neler anlatmış. hadi öbürü nişanlı demiş. senin kızına uzun boylu bir oğlan hergün geliyor demiş asker galiba demiş bak demedi deme senin kız bu oğlanla evlenip doğuya falan gider oğlan hergün burda demiş. el ele tutuşuyorlar falan demiş. annem akşam evden aradı beni sen ne haltlar karıştırıyorsun diye bağırdı telefonda ya baban çıksaydı telefona dedi.
anne kız arkadaşlarımızla şarap falan içtik beni bilmiyormusun dedim.
asker oğlan kim dedi niye saklıyorsun dedi. bayramda oraya gelince herşeyi anlatacam dedim. inan başka erkeğin geldiği falan yok dedim.
annem kadına ben kızıma güveniyorum yanlış şeyler yapmaz erkek arkadaşından haberim var laf söylemek size düşmez demiş canım annem

Son düzenleme:
anneniz gerekeni yapmiş
sorun kalmamış bnce
erkek arkdaşlarınız sık sık geliyosa milletin dikkatini çekmiştir.zaten herkez
konuşacak laf arıyo......
dedikoduya hastayız millet olarak

Son düzenleme:
ne insanlar var ya hiç anlamıyorum nasıl bir zevkdir bu kadın resmen yememiş içmemiş hemen
nasıl da yetiştirmiş.
neyse annen gereken cevabı vermiş ama sen gidince her şeyi anlattıp içini rahatlat en azından
şüphe kalmaz içinde senin ağzından ne olup bittiğini duyması daha iyi olur.

biraz önce ev sahibimiz bize dolma getirdi. yeni yapmıştım sıcak sıcak yiyin dedi bir yandanda evin içini inceliyordu. kadının gerçekten psikolojisi bozuk.

benim komşular da bize bir ara sorun olmaya kalkmışlardı ama annecim hepsine bir görünmüştü gelip :) o herşeyi herkesi gören anneme rapor eden adamlar biz evde yokken kapımızı kırıp evimize giren hırsızı ne görüp ne duymuştu ama işlerine geleni görürler gelmeyeni görmezler zaten

Son zamanlarda yaşanılan olaylar dolayısıyla,
çevremizde bazı kesim duyarlı bu konuda..
malum neler duyuyoruz neler...

Bi de Ank.gibi bi yerde ilginç
küçük bi yer olsa dedikoduları durmuyor da
işte hiç önemsemeyin valla bi daha yaparsa verin ağzının payını kurtulun
sen yine iyisin benim üniv.deki ev sahibim eve erkek almıyordu
alt katımızda oturuyordu
sadece kızlar gelip gidiyordu
yani normal erkek arkadaşlarımız bile giremiyordu
kapıda biterdi hemen...:))

ev sahibiniz çok komik bir kadın ya hem şikayet ediyor hemde akşamına dolma getiriyor böylesinide ilk defa duydum.

bugün ev sahibime kirayı vermek için evine gittim. rahatsız oluyorsanız başka ev bulabiliriz dedim. teyze ay kızım olurmu öyle şey sen benim torunum yaşındasın seni korumak için öyle yaptım dedi. yaşlı kadın bişey demedim ama çıkın deseydi gerçekten ev arayacaktım.

Back