• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.054
598
1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş 😄
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?

1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş 😄

Benim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb

4000-4500 bandında yapmanız daha adil olur.
Yüzde 25 su şartlarda ev sahibi için de haksızlık olur.
kesinlikle zaten haksızlık yapmam..
Benim ev sahibimde bizi çıkarmaya çalışıyor evden daha yeni 1 sene olacak. Normalde yüksek zam yapacaktım ama vazgeçtim fırsatçılık yapip bizi mağdur etmeye çalıştığı için. Kiralar en düşük 6bin olmuş burada kendi kendini yiyor az kira alıyorum diye jsgsjsb
aynen canim 2 senedir beni zarar ettiriyorsun diyor saki ticarethane🤣

700 ile girdim ben tefe tüfeye uymadı 1250 yaptı simdide 6 bin istiyor gitsin mahkemeye versin beni %500 zam nedir devlet bunlara artık dur desin kızım gelecek bahanesi ile başladı kızın bile gelse 1 sene boyunca çıkmam versin yeni evin kirası depozitosu kira peşinat nakliye parası kolay sanıyorlar çıkmayı

Sen ne yaptın hemşire 😔

Bu pahalılıkta kiralarda uçmuşken , ev sahibinide düşünmek gerekiyor. Siz evden çıksanız 10 binden aşagı ev bulamazsınız artık.

açıkçası ekonomi çok sıkıntılı. kiracı için de zor, ev sahibi için de zor. evin konumu, oda sayısı, semt vs ye göre de kira değişir.
yoksul ve zengin kesimden bahsetmeyeceğim. bizim gibi orta halli insanlar için belli bir standartta evler için kiracı açısından 4000 iyi. ama ev sahibi açısından en az 5000-6000 iyi. çünkü onlara da ek gelir oluyor. belli bir yaş üstü ev sahiplerinin çoğu emekli. birşey diyemiyorum.

Allah yardımcınız olsun ☹

Back