Ev sahibi

Arayip sormanizdan memnunlar ilgilenmenizden..Ama kiracilarisiniz oz evlatları degil evde yapilacak degisiklige tepki gostermisler ,yasli insanlar böyle seylere sicak bakmaz ev sahibiyse,evlerine zarar gelir dusuncesi ile falan...Bosverin yaptirmayin,en kisa surede daha genis bir ev arayisina girin bence..

Genelde klozeti sökmeden kullanıyorlar kiler olarak ev sahibiniz öyle anlamıştır ilk başta.

Bir daha ev sahibinizle anlaştığınız konuyu gerçekleştirene kadar ailesinin yanında söylemeyin derim.

sağlıkla büyüsün bebeğiniz. :)

Bende cikartmalarina izin vermezdim. Bunda kirilcak alincak birsey yok ki. Kullanmayin kapatın agzini oyle kullanin. Ben mesela mutfak balkonumu kapattirdim ev sahibine yigintilarimi oraya koydum. Varsa eger balkonunuz camla kapattirin oraya yigintilarinizi koyun

Rabbim büyük dertler vermesin. Anlamamıştır başta ondan o şekilde konuşmuştur. Takılmayın

Teşekkür ederim

Evet kenarı vidalı. Zarar olsa bizde yspmazdık zaten neyse. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Küçük odadaki eşyaları satmayı düşünüyoruz. Klozeti anneme koymayı düşünmüştük ev sahibine de ikinci aradığında sıfır alır takardık çok sorun olsaydı demiştim. Yani çok gururlu insanlarız aslında. Küçük olmasa tuvalet sökmeyi düşünmezdik. Neyse

Takılmayın insanoğlu çiğ ,önce menfaat sizde elinizi çekin üstlerinden ,öyle kalsınlar anlarlar,klozet varken koyun üstüne yanına ,biz arkadaki balkona yığdık düşün yani
Teşekkür ederim. Diğer komşum da dediki diz yine insanlıklısınız. Baskası olsa kimseye sormadan sökerdi.çıktıgında da takardı. Sonuçta önemli olan çıkarken bulduğun gibi bırakmak değil mi doğru aslında ama asla sormadan bişi yapmam iyiki de sormuşum.

Huyumu değiştirebilsem cok iyi olurdu
Teşekkür ederim

Evet katılıyorum teşekkür ederim

iptal deyince
ince kartonpiyer ile yapıştırma yapacaksınız sandım
wc bende izin vermezdim sökülmesini
başta yanlış anlamıştır
alınmayın, üzülmeyin
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Haklısınız teşekkür ederim ama sökmeden kullanacak olsam ev sahibine sormaya gerek yoktu anlamadılar ya da vaz gectıler sanırım

Balkon var ama camla kapatmam ona da laf edebilirler sanırım diken üstünde olucam artık evde teşekkür ederim

klozeti sökmeden kiler olarak kullanacağınızı düşünmüş olabilirler başta.
kabul etmemelerini normal karşılamalısınız.
bir önceki kiracıyla kıyaslama değil bu, insanların daha önce dili yanmış bu yüzden razı gelmiyorlar demek ki.
ha evet fayans kırılmaz zaten ama o klozetin içteki borusunun da takılı olduğu yerden sökülmesi lazım vesaire
siz evden çıkarken takmayı deneseniz bile arıza çıkarsa, en basit örnek sızıntı yapsa bu ev sahibini yoracak ne yazık ki
yani üzgünüm ama haklılar..

Ortada yanlis anlaslma olmus gibi geldi hayal kirikliginizi anliyorum ama sonucta onlarda ev sahibi onlsrin tarafindanda dusunmek lazim

Bende ikinci banyoyu kiler yaptim ama hickimseye bisey sormadim çünkü bir seyi yerinden sokmedik :) kiracisin tabiki onlar istemez sokulmesini ufakta olsa uzerine koyarsın hic bisey sigmayacak degildir insan giriyo sonucta. Sokmek istemeniz bile cok sacma bana göre onlar hakli tabiki

Insanlar iyi niyetli anladigim kadarıyla bozulacak bir şey yok adamın evine istemediği bir şeyi yapamazsınız

Bu arada ben tuvaleti sökeceğim diye aramazdım. Sökerdim sonra evden çıkarken takardım.
Sonuçta depozito ne için var? Eve bir hasar olursa oradan düşerdi işte

Bu arada ben tuvaleti sökeceğim diye aramazdım. Sökerdim sonra evden çıkarken takardım.
Sonuçta depozito ne için var? Eve bir hasar olursa oradan düşerdi işte
Teşekkür ederim aynen başkası olsa aramazdı eskisi gibi değilim içim Bi soğuk neyse oldugu hali ile kilere çevirdim sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…