Ev sahibi

Karabiberim123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.847
3.212
133
Merhaba Arkadaşlar. Bazen insan bunalıyor ve dertleşecek birilerini arıyor. Benim de aklıma sizler geldiniz. Konuya başlamadan önce diyorum ki çok basit ve önemsiz Bi konu belki Bi kaç gün sonra unutucam ama öyle Bi huyum var ki illa Bi kaç gün kafaya takıcam. Neyse...
Yeni evlenip gelin girdiğim evde 3 senedir oturuyoruz. Ev sahiplerimizde çok iyi insanlar. Bu güne kadar hiç sorunumuz olmadı. Kendileri burda değil anne babası üst katımızda. Malum yaşlı insanlar her gün arar sorarım gider gelirim yalnız sıkılmasınlar diye. Eşim kendimize su doldururken onlara da doldurur. Her konuda onlar bize biz onlara destek oluruz. Neyse evimiz bebek olduktan sonra bize küçük geldi. Bi odayı bebek odası yaptık. Bu sefer yayıntımızı koyacak alan kalmadı ütü masası süpürge vs. Evin de 2 tuvaleti var. Birini sadece misafir kullanıyor. Biz de düşündük ki birini iptal edelim. Kiler yapalım. Klozet iptal edelim. Aradım ev sahibine söyledim. Oda ev sizin ne isterseniz yapın dedi. Eşim hafta sonu çıkarıcaktı zaten vidalı imiş yere. Yapamadı işlerinden dolayı. Bu hafta yapalım dedik. Bende ev sahibinin annesinin yanında konuştum. Küçük lavaboya kiler yapıcaz dedim. Oda a nasıl izin verdiler size dedi. Fazlalıgını gel bana koy dedi. Çıkarken eskisi gibi bırakcan mı dedi vs. Sonra eve geldim ev sahibi aradı. A ben yalnıs anlamışım. Sökmeyin taşı. Nereye koyacaksınız çıkarınca eski kiracı da kapıyı sökmüştü bize zarar oldu. Fayanslar zarar görür dedi. Bende zarar verecek olsak yaparmıyız hiç nasıl bulduysak öyle bırakırız sıfır takardık dedim. Kabul etmedi. Bende çok üzüldüm ağlamak geldi içimden. Allah herkesin kendisine versin. Hani pire için yorgan yakışmaz ama zoruma gitti. Önce tamam deyip sonra vaz gecmeleri
Başta olmaz dese bu kadar takmıcaktım. Bizi eski kiracı ile karşılaştırmalarına da üzüldüm. Güya bizden çok memnunlardı. Her seferinde bana kızım çocugumada bizim torun derlerdi
Neyse kafanızı şişirdim
Sadece içimi dökmek istedim

Ben de razi gelmezdim kapatın klozetin kapağını ne koyacaksanız yine koyun.

Konu razı gelip gelmemesi değil ki. Basta kabul edip sonra böyle demesi. Bide anne sının kızını sanırım doldurması ona üzüldüm

Ev sahibi ilk dediğinizde klozeti çıkaracağınızı anlamadı demek ki. Klozet çıkmadan depo gibi kullanın.
Ya anlamadı ya vazgeçti. Ben klozeti çıkarmadan esya koyacak olsam nıye izin almak için arayım ki demi

Merhaba canim .Cok kucuk bir mesele .Hic takılma derim .
Evladina saglikla kavustun ya esyalar da oyle kaliversin
Sen bizim evi görsen balkona taştık resmen :)

İsteğiniz absürd geldi ben olsam ben de izin vermezdim, klozet ile birlikte kullanabilirseniz iptal etmeniz lazım bunun için de ev sahibinden izin almaya gerek yok.
Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz siz evin kızı değilsiniz kiracısınız ama ikili ilişkilerin suyu çıkmış

ay ne munasebet evın tuvaletını sokuyorsunuz yahu
ben olsam bende ızın vermem o tuvaletı sokecegınızı anlamamıstır kımın aklına gelır kı
ıyıce yıkar dezenfekte edersınız sonra ustunu kapatırsınız bıter gıder bır utu masası bır supurge nedır yanı supurgesı gardılop arasına koyun utuyu katlayıp kapı arkasına mesela
hergun hergun sureklı utu yapılmıyor sonucta lazım oldugunda acar kullanırsınız bunları koyabılecek evde yıgınla yer var balkona kıler dolabı alır koyarım yıne tuvaletı sokup esyaları oraya koymam yanı

Benim kiracımda istese bende izin vermezdim sökmesine ne alaka yahu sökmeden kapa üstünü ne koyuyorsan koy
Sökünce dedigi gibi extra bi dünya masraf cıkacak ne gerek
Anlamamıstır sökme isteginizi yaslı diyorsunuz anca birisi acıklayınca farkında varmıstır

Şimdiki klozeter eski klozeter gibi değil portatif , rahat sökülüp takilabiliyor .Çıkarırken fayansa da zarar vermiyor..

fakat yine de bunun için kendinizi yormayın.O koca klozet yine yer kaplayacak.

Büyük ihtimal annesi kızına söyledi o da sizin o şekil yapacağınızı düşünmediği için sizi aramıştır.
Hiç üzülme kırılacak bir durum yok.

Ee klozeti söküp nereye koyacaktınız?
Azıcık akla gelmez bir fikirmiş, dolayısıyla ev sahibiniz anlamamıştır sökmek istediğinizi. İnanın çok gereksiz. Ustune bir kontrplak kestirin, raf gibi olsun.
Bir de anne babanız dışında kimseyi anne baba yerine koymayın. Yok öyle bir şey. Boşuna üzülmeyin.

Takılmayın insanoğlu çiğ ,önce menfaat sizde elinizi çekin üstlerinden ,öyle kalsınlar anlarlar,klozet varken koyun üstüne yanına ,biz arkadaki balkona yığdık düşün yani

Ben de cok alinganim ya. Sonradan anlayacaksiniz bos seylere üzündügünüzü ama iste simdi sicagi sicagina insan cok takiyor
Yasli kadina da biraz surat yapin da anlasin sizin de iciniz de kalmasin yani vidayla cikiyorsa cok abartmislar. Yasli kafasi iste....

Isin icine mal girince durumlar degisir. Herkes kendi yasadigini bilir. Uzulmeyin. Tam anlamamislardir onun icin tamam demislerdir. Insanlar artik yarim kulakla bile bir birlerini dinlemiyorlar. Az ve oz esya tavsiye ederim. Kucuk ev bana bunu ogretti. Cocugun esyalarini daha cabuk elden cikariyorum. Oyuncak, kiyafet,dergileri gibi. Yoksa o yayinti butun evi kaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…