Kızlar selam biz eşimle geçen yıl büyükşehirden küçük şehire geldik . Sahil kasabası gibi tam Ege ye Marmara ya orta yerde güzel bir yer yerleştik her neyse . Taşınırken tesadüfen bir ev bulduk tanıdık vasıtayla kısmet işte sokak sokak gezerken tanıdık sayesinde eşim o an işte buldu .burası eşimin meMleketi Memur dönemi olduğundan ev zor bulduk kaçırmak istemedik . Diğer çıkacağımız yer baskı yapıyordu çünkü .Ev sahibi Kadın baya parayı seven bi tip başına daha önce bir şeyler geldiğinden kiracılardan korkuyor eşimle konuştuk hak verdik ,ben şuan gelemem şu tarihte gelirim dedi ..eşimde hayatım benim işe başlamam senden önce gelmem lazım dedi .Neyse eşim benden önce geldi ev olana kadar yani kadın gelene kadar teyzesinde kaldı o ara da Kadın geldi kontrat fln yapılmış kadın şahit istemiş fln Filan aidatı fazla istemiş eşim ses etmemiş zaten 1 yıllık peşin verdik kirayı . Neyse kira yenileme zamanı geldi . 1 yıl içinde komşuluk yaptık resmen yaşlı kadın diye tek diye yardım ettik neye ihtiyacı var ise koşturduk beraber çarşılar gezmeler vs az çok tanıdık birbirimizi . Kira kontratında başlangıç tarihi 27 Temmuz yazıyor (1 Temmuz 2021) Diye bir şey yazılmış ama 2. Sayfasında da yazı ile 27 Temmuz yazıyor . Ben istdan eşyaları taşımam gelmem 1 Ağustos oldu neyse bu kadını bağlamaz tabi.dün bana mesaj attı ayın 1i geliyor kontratı yenileyelim konuşalım diye . Şaşırdık ctesi konuşacağız 1250 ye oturuyorum. Neyse ben tamam abla geliriz dedim konuşuruz . Gelirken şahitleri de getirin dedi şok oldum yani az çok 1 yılda tanıdık birbirimizi ben seni hiç üzmedim . Eşime dedim kontratta parantez içinde yazanı dikkate alıyor herhlde dedim iyi de arka sayfasında yazılı ile 27 Temmuz yazıyor o önemli dedi ama moralimiz bozuldu tabi . Ya tamam gidio konuşucaz o ayrı evim güzel
tamam hakkı zam da yapmak . Yani 2000 razıyız ama bilmiyorum
tabi .. benim moralimi bozan kısım tarihler 1inden başlatır ise benim 26 günümü yemiş olacak
eşim uyumamış gece kafaya takmış ya dedim bi o gün gelsin belki kadın yanlış hatırlıyor tarihleri belki de çakallık yapıyor dedim çünkü çoğu zaman unutuyor her şeyi ..
içimi dökmek istedim baya sıkıldım belki şu kira meselelerinde bilen vardır aranızda yardımcı olacak akıl verecek. Baya uzun oldu biliyorum detaylı anlaşılsın diye . Ctesi belirleyecek kadın ile aramda ki mesafeyi ..ş