Ev sahibi sorunu taşınmaktan bıktım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssusam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2+1 kendimize ait evimiz var büyütmek istiyordum 3+1 olsun istiyordum ama halimize bin şükür her sene tasinmak da her anlamiyla cok zor Allah tez zamanda ev sahibi yapar insallah sizi de

Teşekkür ederim. Gerçekten öyle birde öyle bir davranıyorlar ki sanki tek mağdur ve en mağdur onlar gibi Umarım yakın zamanda kendi evinizi alırsınız
Kurnazlıkları ayaklarına dolaşsın inşallah!! Kötü gerçek ama para çok yanlış insanların elinde .. ev almamız bu ekonomide zor belki aileler destek verir. Hamilesin çok yıpratma kendini, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tahliye taahhütnamesi nir halta yaramaz mutlaka avukata danışın. Masraf etmeyin

Bence çıkmayın öyle kafalarına göre gir 1 ay sonra çık olurmu ya oyunmu bu bir sürü emek veriyor insan taşınıp evi düzeltene kadar başka evet bulsunlar sonuna kadar bunu savunun olmazsa çokta huzurunu bozma masrafları karşılasın çık başka yolu yok.

Benim arkadaşım da 20 bine oturuyordu yeni zamla 30 oluyordu buna rağmen ev sahibi 1 senelik kiracı 40 istedi o da vermedi yasal zam yaptı sonra gitti kendine ev aldı kredisi 35 bin....

Bakalım ben de kendimi yıpratmadan oluyorsa oturacağım olmazsa da masrafları karşılaşmalarını talep edeceğim. Biraz zaman geçince sakinleşip o zaman gelsin düşünürüme evrildim yaza daha var nasılsa şimdiden düşünüp kendime hayatı zehir etmeyeyim

Benim arkadaşım da 20 bine oturuyordu yeni zamla 30 oluyordu buna rağmen ev sahibi 1 senelik kiracı 40 istedi o da vermedi yasal zam yaptı sonra gitti kendine ev aldı kredisi 35 bin....
Evini almış inşallah herkese nasip olur arkadaşınız da bir kaç yıla rahat eder diye düşünüyorum hayırlısı olsun

Evini almış inşallah herkese nasip olur arkadaşınız da bir kaç yıla rahat eder diye düşünüyorum hayırlısı olsun
Evet gerçekten bi aç köpeği beslemek yerine evimi öderim dedi. Faiz hassasiyeti vardı. Kötü bi semt kötü bir ev ama en azından rahatlayacak. Ev sahipleri iyice delirdiğim

Ya nasibi uyanmış demekki evlenecek bilemeyiz dediğim gibi eğer kendı evin sahıbi gelip oturmayacaksa oğlum evlenecek o oturacak die noterden tastikli belge isteyin getirmezse çıkmayın evden ..

Biz şuan ev sahibimizle mahkemeliğiz.
Sen hamilesin hiç bu süreci tavsiye etmem. Ben çok yıprandım ama pes etmiyor eşim. Tüm haklarımızı kullanıyoruz.
Eninde sonunda gideceksiniz

Sizin gibi ev sahipleri yüzünden bunlar yaşanıyor zaten. Tahmin ettim ev sahibi olduğunuzu. Tapu sanan kiracıymış. Pehhhh.
Sözleşmeye sadakatiniz yoksa neden yaptınız o zaman ? Kiracının da tapusu kira sözleşmesi oluyor aslında doğru söylediniz.
Evleri lafla sözle tutmadık ki lafla sözle çıkalım. Elimde kapı gibi sözleşme var,maddeleri var. Elbette ki haklı olduğum için mahkemelerde uğraşıyoruz.

Ayrıca zaten 5 ay sonra buradan taşınacağım. Üstelik sözleşme tarihinden önce !! Hani tapu sanıyormuşuz ya. Belirtmek istedim.

O yüzden 5 ay için 11 aylık bebeğimle ev taşıyamam. Uğraşıyorum işte.
Bizim de sizin gibi sözleşmeyi tapu sanan kiracimiz var da empati yaptım bir an

Ev sahibiyim ama kirada da kaldım bir dönem. Ev sahibim sorunlu, zırt pırt zam isteyen, hayatımı gözetleyecek kadar hadsiz biriydi. Taşındım ne uğraşacağım. Alsın başına çalsın

Ev sahibiyim ama kirada da kaldım bir dönem. Ev sahibim sorunlu, zırt pırt zam isteyen, hayatımı gözetleyecek kadar hadsiz biriydi. Taşındım ne uğraşacağım. Alsın başına çalsın
Herkes böyle olmuyor maalesef. Babanızın tüm evlatlarına verdiği daireler varmış. Belki de ondan bu rahatlığınız. Biz gurbette çalışan bi çiftiz. Bazı şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz.

Tam bir ahlaksızlık abidesi.
5 ay önce kiraya ver sonra oglum evlenecek bla bla.
Yok öyle yağma.
Kesinlikle çıkmayın.
Mahkemeye verin deyin geçin.
Ne bu böyle yahu.
Madem öyle vermeyeceksin kiraya.
yalnız ortada ahlaksızlık olan bir durum yok

oğlu evlenmeyecek ev sahibi kendisi evlenecekmiş, evin sahibi olan zaten bu taze nişanlı erkek kişisi. baştan beri anasıyla danasıyla muhatap olarak tutmuşlar evi, o ayrı.

bu çocuk evi alırken bekarmış, niyeti de 4-5 sene kirada tutmak sonra satmakmış. ama planlar değişmiş nişanlanmış, evlenince de kendi evinde oturmak istiyor

olabilir yani. olamayacak şeyler değil bunlar. illa ahlaksız biçimde -zaten sevgilisi varken- yok yok oturun siz diye kiraya vermiştir diye düşünmek sıkıntılı bence. (olamaz demiyorum öyletse evet, yalan dolan olmuş ama gerçekten de birden evlenmeye kalkmış olabilir)

ben de evi bekar olarak aldım. kiraya verdim 8 senedir kiracı oturuyor. 2. kiracım gireli 1 sene oldu, kendim için oturma planım yoktu, oturma planım yok dedim. ama tabi "asla oturmam" da demedim. oturmadım da. ama belki o şehirde kalmak istesem oturacaktım....

nihayetinde bekar birinin tek evini tutuyorsanız o kişi evlenip o evde oturabilir risktir bu yani...almancıdan ev tutuyorsun çık ben oturcam demez diye, bu sefer de o memlekete kesin dönüş kararı alıyor. oluyor bunlar.

ha ev sahibi tahliye istemiyle dava açsın, yasal süresini beklesin, sonra da kendisi oturmazsa konu sahibi yasal haklarını arasın bunlar hukuki hakları ama kötü şansa ahlaksızlık da demeyin...

bu arada ben de kirada oturuyorum, ve daha yazın ev taşıdım. ev taşımak kolay değil farkındayım. ev sahipleri iyice coştu, biliyorum. ancak önümüze gelene de ahlaksızlık demeyelim yani. çocuk evlenmek istemiyordur, düşünmüyodur, yalnızdır, e aşık olmuştur ya da ailesi evlen baskısı yapmıştır odur budur...ne yapacak yok olmaz kiracım var diye evlenip evinde oturmayacak mı?

1 sene sonra sizi postalamak istiyor ki şuan 20ye verdiyse 30a koyacak ilana sizden talep edemeyeceği için bunlar hep bahane müslüman ülkedeyiz elhamdülillah
yasal zam oranı zaten %60larda 20binden 30 bini yasal olarak çok çok rahat zaten yapar.

şu anda 20 bine oturan herkesin kirası 3-5 aya yenilenecekse, 30-35 olacak zaten.

yasal zam oranı zaten %60larda 20binden 30 bini yasal olarak çok çok rahat zaten yapar.

şu anda 20 bine oturan herkesin kirası 3-5 aya yenilenecekse, 30-35 olacak zaten.
Öylede kim verecek? Belli ki aşağı yukarı olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…