- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
Ev parası hazır değil malesef...Krediye bulaşmayacaksanız ev parası hazırsa süper. Fırsat evler çıkacaktır piyasa sıkışıkken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev parası hazır değil malesef...Krediye bulaşmayacaksanız ev parası hazırsa süper. Fırsat evler çıkacaktır piyasa sıkışıkken.
Şaka yapıyorsunuz sanırım.Oturulabilecek evler 350.000 ve daha yukarısı...Sitelerde 600.000 e de var güzel ama aşıyor bizi bu dönemde tabii..
Peşin para yoksa kredide istemiyorsanız şu aşamada çok zor o zaman bilemiyorum bağ,bahçe vs birşeyler var ise satıp alabilirsiniz,20 bin peşinatta çok düşük tapusu vs ona gider zaten.Şuan kira vermiyoruz,kv ile beraberiz az bir süredir..Ama artık kendi evimize geçmek istiyoruz..Peşin çok yok,20.000 civarı..Kredi istemiyoruz
Ben de bilmiyorum nasıl olacak..Kuzum nasıl olacak peki.
20 bin para var. Bu parayla zaten krediye de girsen ev alamıyorsun. Çünkü evin değerinin bir kısmı peşinat veriliyor.
Nereden gelecek kredi yoksa?
Şu an biraz düşmüş haberlerde vardı. Ancak bu düşüşle birlikte Eylül ayı öncesi seviyesinde değil. Takip edin isterseniz. Ben daha çok maaş artışı açısından söyledim aslında.ocaktan sonra faizler dusckmi acaba
Şaka yapmıyorum da fikir almak için açtım bu konuyu zaten..Bu yollardan geçen birileri varsa istişare ederiz diye..Şaka yapıyorsunuz sanırım.
Küçümsemiyorum ama 20bin lira ile düşündüğünüz şeyler sadece hayal.
Sohbet alanı için daha uygun konu. Çünkü sizinki fikir alma değil. Birbirini anlama avutma konuşma şekline.Şaka yapmıyorum da fikir almak için açtım bu konuyu zaten..Bu yollardan geçen birileri varsa istişare ederiz diye..
Üstünü nasıl tamamlayacaksinizŞuan kira vermiyoruz,kv ile beraberiz az bir süredir..Ama artık kendi evimize geçmek istiyoruz..Peşin çok yok,20.000 civarı..Kredi istemiyoruz
Kafa bulmak için konu açacak vaktim yokki..Kiraya çıkmayı da düşünüyoruz,aklımızın bir köşesinde o da var zaten ama istedimki bu yollardan geçenler varsa belki yardımcı olurTüm mesajlarınızı okudum hatta acaba kafa mi buluyor dedim. Kredisiz 20 bin pesinatla ya es dost akraba yardımıyla ya super lotoyla ya tvde denk geldiğimiz yarışmalarla vs.ev alabilirsiniz. Yani baska ne olabilir ki?
Eşin ailesiyle değil de kirada oturmayı neden düşünmüyorsunuz?
Görümcem birkaç ay önce ev sahibi oldu. Ailelerinden bir kaç sene sonra ödemek üzere bilezik aldılar hatta ben de verdim. Onu peşinat yapıp 100bin civari da kredi cektiler,5 yıl kredi ödeyecekler.Aldıkları ev sanırım 280 bindi. Ama siz hiç kredi çekmeyelim diyorsunuz nasıl olacak?Kafa bulmak için konu açacak vaktim yokki..Kiraya çıkmayı da düşünüyoruz,aklımızın bir köşesinde o da var zaten ama istedimki bu yollardan geçenler varsa belki yardımcı olur
Çok güzel cevaplamışsınız,teşekkür ederim bilgiler için..şu anda kira ödemeden oturduğunuz bir ev var ve inanın bu, mükemmel..
20,000 tl'yi dövize çevirip 3 yıl için unutun.(şu anda kurlar çok uygun)
Sanki kredi ödüyormuşsunuz gibi her ay 2,000 tl'yi kur düşükse dövize, yükseldi ise TL Mevduata bağlayın. Üç yıl da böyle devam edin.
Ev satın almayı bu süreç sonunda düşünün derim. Unutmayalım ki ekonomik kriz gittikçe derinleşecek, regresyon ekonomisi baskın çıkacak.
Böylesi dönemlerde (döndürebileceğiniz nakit varlıklarınız yoksa.. olması halinde elbette çok karlı yatırımlar gerçekleştirmek mümkün) en akıllıca tedbir krediden uzak durmak, borçlanmamak , tasarruf tedbirlerine daha çok önem vermek ve nakitte kalmaktır. Mevcut gelir getiren iş/varlığın aynen devamı ise inanın şu anda ev almaktan bile önemlidir.
Krediye bulaşmak istemediğimiz için..Hem işin içine faiz girecek,o yönden de içim rahat değil..Düşünüp duruyoruz işte...Görümcem birkaç ay önce ev sahibi oldu. Ailelerinden bir kaç sene sonra ödemek üzere bilezik aldılar hatta ben de verdim. Onu peşinat yapıp 100bin civari da kredi cektiler,5 yıl kredi ödeyecekler.Aldıkları ev sanırım 280 bindi. Ama siz hiç kredi çekmeyelim diyorsunuz nasıl olacak?
maaslara zam gelicekte. yine vergi dilimine girczŞu an biraz düşmüş haberlerde vardı. Ancak bu düşüşle birlikte Eylül ayı öncesi seviyesinde değil. Takip edin isterseniz. Ben daha çok maaş artışı açısından söyledim aslında.
maaslara zam gelicekte. yine vergi dilimine girczŞu an biraz düşmüş haberlerde vardı. Ancak bu düşüşle birlikte Eylül ayı öncesi seviyesinde değil. Takip edin isterseniz. Ben daha çok maaş artışı açısından söyledim aslında.