- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi ile mi alacaksınız kredi ile alacaksanız peşinatınız var mı.Evet ev sahibi olmak istiyorum,son zamanlarda bu isteğim iyice arttı.Ama ne şekilde olacak,onu bilemiyorum,bu sebepten sizlerden yardım bekliyorum,nasıl ev aldınız,bu süreç nasıl gelişti vs..Konum buradan taşınmazsa çok çok sevinirim,zira burada okuyan kişi daha çok..
İl/ilçe, evden beklenti, eve giren para, peşinat, çocuk sayısı, çocukların okul durumu vs paylaşırsanız daha anlaşılır olur.Evet ev sahibi olmak istiyorum,son zamanlarda bu isteğim iyice arttı.Ama ne şekilde olacak,onu bilemiyorum,bu sebepten sizlerden yardım bekliyorum,nasıl ev aldınız,bu süreç nasıl gelişti vs..Konum buradan taşınmazsa çok çok sevinirim,zira burada okuyan kişi daha çok..
Krediye bulaşmak istemiyoruz açıkçası..Kredi ile mi alacaksınız kredi ile alacaksanız peşinatınız var mı.
Antalya-merkez...2 çocuk..Büyük 5 e gidiyor..Eve ortalama 5000 tl civarı giriyorİl/ilçe, evden beklenti, eve giren para, peşinat, çocuk sayısı, çocukların okul durumu vs paylaşırsanız daha anlaşılır olur.
Gönül neler istiyor ona bakarsanız :)
Dünyada mekân, ahirette iman demişler...He bana göre ölümlü dünyada evi toprağı neyleyim gencecik ölümler beni bu depresifliğe itiyor
Allah yardımcımız olsunbende almak istiyorum suan krediler cok yuksek
kac bin tl nakit var. ne kadar kredi cekceksinizAllah yardımcımız olsun
Nasıl alacaksınız peki peşin para var mı almak istediğiniz evin fiyatı ne kadar.Ne kadar kira veriyorsunuz.Krediye bulaşmak istemiyoruz açıkçası..
Krediye bulaşmayacaksanız ev parası hazırsa süper. Fırsat evler çıkacaktır piyasa sıkışıkken.Krediye bulaşmak istemiyoruz açıkçası..
ocaktan sonra faizler dusckmi acabaÖrneğin 200.000lik ev için 100.000 peşinatınız varsa Ocak’tan sonra zam ve enflasyon oranlarına göre sizi kiradan kurtaracak bir ev alabilirsiniz. Onu dışında daha pahalı evler bu oranlarla çok zor.
Eylül ayından önceki tüm örnekler şimdiki durumu yansıtmaz maalesef.
Kuzum nasıl olacak peki.Şuan kira vermiyoruz,kv ile beraberiz az bir süredir..Ama artık kendi evimize geçmek istiyoruz..Peşin çok yok,20.000 civarı..Kredi istemiyoruz