Ev sahibi olmak istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum

nursena07

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
5.117
3.419
373
41
Evet ev sahibi olmak istiyorum,son zamanlarda bu isteğim iyice arttı.Ama ne şekilde olacak,onu bilemiyorum,bu sebepten sizlerden yardım bekliyorum,nasıl ev aldınız,bu süreç nasıl gelişti vs..Konum buradan taşınmazsa çok çok sevinirim,zira burada okuyan kişi daha çok..

Evet ev sahibi olmak istiyorum,son zamanlarda bu isteğim iyice arttı.Ama ne şekilde olacak,onu bilemiyorum,bu sebepten sizlerden yardım bekliyorum,nasıl ev aldınız,bu süreç nasıl gelişti vs..Konum buradan taşınmazsa çok çok sevinirim,zira burada okuyan kişi daha çok..
Kredi ile mi alacaksınız kredi ile alacaksanız peşinatınız var mı.

He bana göre ölümlü dünyada evi toprağı neyleyim gencecik ölümler beni bu depresifliğe itiyor

İl/ilçe, evden beklenti, eve giren para, peşinat, çocuk sayısı, çocukların okul durumu vs paylaşırsanız daha anlaşılır olur.
Gönül neler istiyor ona bakarsanız :)

İl/ilçe, evden beklenti, eve giren para, peşinat, çocuk sayısı, çocukların okul durumu vs paylaşırsanız daha anlaşılır olur.
Gönül neler istiyor ona bakarsanız :)
Antalya-merkez...2 çocuk..Büyük 5 e gidiyor..Eve ortalama 5000 tl civarı giriyor

Örneğin 200.000lik ev için 100.000 peşinatınız varsa Ocak’tan sonra zam ve enflasyon oranlarına göre sizi kiradan kurtaracak bir ev alabilirsiniz. Onu dışında daha pahalı evler bu oranlarla çok zor.
Eylül ayından önceki tüm örnekler şimdiki durumu yansıtmaz maalesef.

Şuan kira vermiyoruz,kv ile beraberiz az bir süredir..Ama artık kendi evimize geçmek istiyoruz..Peşin çok yok,20.000 civarı..Kredi istemiyoruz

Örneğin 200.000lik ev için 100.000 peşinatınız varsa Ocak’tan sonra zam ve enflasyon oranlarına göre sizi kiradan kurtaracak bir ev alabilirsiniz. Onu dışında daha pahalı evler bu oranlarla çok zor.
Eylül ayından önceki tüm örnekler şimdiki durumu yansıtmaz maalesef.
ocaktan sonra faizler dusckmi acaba

Oturulabilecek evler 350.000 ve daha yukarısı...Sitelerde 600.000 e de var güzel ama aşıyor bizi bu dönemde tabii..

Şuan kira vermiyoruz,kv ile beraberiz az bir süredir..Ama artık kendi evimize geçmek istiyoruz..Peşin çok yok,20.000 civarı..Kredi istemiyoruz
Kuzum nasıl olacak peki.
20 bin para var. Bu parayla zaten krediye de girsen ev alamıyorsun. Çünkü evin değerinin bir kısmı peşinat veriliyor.
Nereden gelecek kredi yoksa?

Back
X