Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sartlarda cok zor. Hangi sehirdesin?Selam herkese..Ev sahibi olanlar nasıl ev sahibi oldunuz,aylık ne kadar ödüyorsunuz..Asgari ücretle ve tek maaşla geçinen bir aile ne şekilde ev sahibi olabilir?Önerilerinizi bekliyorum..
AntalyadayımBu sartlarda cok zor. Hangi sehirdesin?
Destek şart..Biz iki maaşız, orta karar maaşlarımız var ama diyoruz ki İMKANSIZ...
Asgari ücret tek maaşla ev alanları biliyorum. Tamamı aile desteği, miras, vs. destekle aldılar.
Birikmiş yok gibi birşey..2 çocuk var ve eşim de sigara içiyor,oy oyy...Kredi çekerek olabilir. Kenarda ne kadar birikmişiniz var. sıfırdan ev sahıbı hemde asgari ücretle çok zor. Allah yardımcınız olsun
Sigara olayı kanayan yaram zaten...Bırakacak gibi de görünmüyor..Ben çalışmıyorum,6 aylık bebeğim var..Atanamayan öğretmenlerdenim,bu sene sıkı çalışabilirsem,atanabilirim belki..sigara varsa hayatta birikmez. kendımden biliyorum. sigarayı azaltabilir. masraflar kısılabilir. siz çalışmıyorsunuz galıba.
Atanırsanız alabilirsiniz bu durumda ancak.antalyada normalde evler ucuzdu ama artık değil gittikçe de artıyor.merkezdeyseniz ancak müstakil ev alabilirsiniz.bazı ilçelerde ise merkezden daha pahalıyken bazı ilçelerde daha uygun..Sigara olayı kanayan yaram zaten...Bırakacak gibi de görünmüyor..Ben çalışmıyorum,6 aylık bebeğim var..Atanamayan öğretmenlerdenim,bu sene sıkı çalışabilirsem,atanabilirim belki..
Toplamda ne kadara geldi ev size?6 yılınız kalmış,o da göz açıp kapayıncaya biter inş..Ailelerin destek oluşu büyük şans..Canım yarısını peşin verdik , yarısını 10 sene kredi çektik . 4 senesi bitti çok şükür. Eşim tek çalışıyor , annemler ve onu ailesi hep destek . Zaten aileler destek olmazsa çok zor. İnşallah ev sahibi olursunuz
Merkezdeyim ben..Evet ev fiyatları uçtu gitti resmen..Geçen gün bir sitede satılık yazıyordu,aradık,500 bin diyor...Atanırsanız alabilirsiniz bu durumda ancak.antalyada normalde evler ucuzdu ama artık değil gittikçe de artıyor.merkezdeyseniz ancak müstakil ev alabilirsiniz.bazı ilçelerde ise merkezden daha pahalıyken bazı ilçelerde daha uygun..
Annen size destek olacak sanırım,3 arsa da satılırsa,ne ala..Allah yardım etsin..1.500 eşimin 1.350 annemin maaşı var satılacak 3 arsam var satamadik (amcam yüzünden ) bizde ev almayi çok istiyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun konuyu takipteyim![]()
Doğrudur üniversite taraflarında mı bu fiyat ne tarafta düşünüyorsunuz ki siz?Merkezdeyim ben..Evet ev fiyatları uçtu gitti resmen..Geçen gün bir sitede satılık yazıyordu,aradık,500 bin diyor...
Babam vefat etti için annem bizimle yaşıyor annem sağolsun hep destek . Sonu iyi ama şimdi alamiyoruz amin herkeze.Annen size destek olacak sanırım,3 arsa da satılırsa,ne ala..Allah yardım etsin..
%25 peşinatınız olması lazımSelam herkese..Ev sahibi olanlar nasıl ev sahibi oldunuz,aylık ne kadar ödüyorsunuz..Asgari ücretle ve tek maaşla geçinen bir aile ne şekilde ev sahibi olabilir?Önerilerinizi bekliyorum..