- 24 Aralık 2014
- 5.171
- 6.970
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Su an çok zor ama tak etti edecektaşının.
Bir de diyor ki esime abisinin asagi parmak gibi kalin su akiyor dize nasil cikmıyor cik bak abi inanmıyorsan dedi en son esim deHayır tabiki size su fiyatını düşerek mi kiraladı suyu nasıl sağladığı önemli değil ki
Mağara tutmadiniz sonucta
Yarim saat sonra kapatması peki teknoloji o zaman ilerlemedi yarim saatte makine nasil bitecekseSiz haklısınız tabiki su herşeye lazım bir toplanıp konuşup kararlaştırın yoksa bu ev sahibiyle zor
Bir de diyor ki esime abisinin asagi parmak gibi kalin su akiyor dize nasil cikmıyor cik bak abi inanmıyorsan dedi en son esim de
Seye ayri sinir oldum diger üstkatta oturanlar hic ses etmiyormus sanki biz her seye sikayet ediyor gibi gozukuyoruzSiz haklısınız ama çözülemez bu mesele
Taşının,ev sahibi de mağarasına yeni kiracı bulsun
Haklısınız demişim zaten niye böyle cevap yazdınız anlamadım diğer daireler ile konuşun yoksa çıkın bu ev sahibiyle zor ki elektrik parasını paylaşmanız gerektiğini dusunmuyorumYarim saat sonra kapatması peki teknoloji o zaman ilerlemedi yarim saatte makine nasil bitecekse
Bu devirde bu salaklik dersin ama kontratsiz kiraladık bu eviYa dava edicem diyin yada taşının ama o evde kimse durmaz
Tesekkur ederimHaklısınız demişim zaten niye böyle cevap yazdınız anlamadım diğer daireler ile konuşun yoksa çıkın bu ev sahibiyle zor ki elektrik parasını paylaşmanız gerektiğini dusunmuyorum
Kim girerse burayaSiz haklısınız ama çözülemez bu mesele
Taşının,ev sahibi de mağarasına yeni kiracı bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?