- 18 Ocak 2016
- 172
- 196
- 39
-
- Konu Sahibi aytenayten77
bi arkdaşım da villada oturuyor 2.5 milyar gelmiş doğalgaz faturasıYok canim neden donacaksinbizim iki evimiz oldu o sekilde hic de donmadik tam tersine manzarasi falan super oldu evin en guzel yeriydi mutfak
ada mutfak mı canım mutfagın benim düşüncem ada mutfak çünkibence sürekli kullanacağınız alanlar büyük olmalı mutfak salon oturma odası gibi. Bende mutfağı geniş ve ferah evleri seviyorum. Benim mutfağım çok geniş okadar güzelki.
Normaldir canim ev genisse, benim annemin de faturasi o sekil geliyor ama annem artik tek basina oldugu icin salonu ve yatak odasini kullaniyor geri kalan yerler kapali, tabii villada puf nokta merdiven bosluklarinda da kalorifer yanmasi sart yoksa asla isinmaz canimbi arkdaşım da villada oturuyor 2.5 milyar gelmiş doğalgaz faturasıo şekilde ısınırsak yandık ki anam yandık şimdiki evde 250 lira geliyor fatura
bizim daha bebiş yok tatlım. bebiş olup büyüyüp ergenliğe girene kadar küçük olsun. zaten odalar yan yana olucak küçük odalar. belki tek çocuk olursa yıkarız aradaki duvarıcocuk odasini niye kucuk tutuyorsunuz?
buyudukleri zaman en cok vakit gecirecekleri yer kendi odalari olacak,ben cok kucuk odalar cok bunaltici oluyor.
esimin calisma odasi evin en kucuk odasi cunku cok zaman gecirmesini istemedim orda,en kucuk odayi verdim,kendini salona atiyor hemengozu oglumun odasinda,cunku onun odasi gayet genis ferah,at kostur yani..ama yok vermem..buyuyunce ergen oluca illa ki ferahlik lazim kuzuya
sıcak evi çok severim ben. eve geldiğimde üstümdekileri çıkartıp atıyorum zaten soğuk olursa kendimi kötü hissediyorum. alttan ısıtma sistemi yaparız dedi eşim petek artık geçmişte kaldı diyorNormaldir canim ev genisse, benim annemin de faturasi o sekil geliyor ama annem artik tek basina oldugu icin salonu ve yatak odasini kullaniyor geri kalan yerler kapali, tabii villada puf nokta merdiven bosluklarinda da kalorifer yanmasi sart yoksa asla isinmaz canim
yok canım ada mutfak değil ada mutfaklara bayılıyorum ben. Ama benimki standart :) 45 m2 ama. pencerem var 2 tane boydanada mutfak mı canım mutfagın benim düşüncem ada mutfak çünki
maallah 45 m2 ye ada mutfak niye yaptırmadın kızzzz :) çok boş durmuyor mu mutfak :)yok canım ada mutfak değil ada mutfaklara bayılıyorum ben. Ama benimki standart :) 45 m2 ama. pencerem var 2 tane boydan
gerekli tabi dagıt dagıt kapısını cek bırakarsa şehrin dibinde şehir ve deniz manzarlı çok güzel bi yerde. yani yemekler genelde kızartma fırında ızgara ya da en çok döküm tava da et yapıyoruz. fast food restoranı gibi bizim mutfak :) giyinme odasına ne diyorsun gerçekten gerekli mi ?
Benim su anki evim yerden isitmali canim, bu sistemde fatura daha cok geliyor bilgin olsun, kombiyi de tum odalara esit mesafeye koyman lazim, aksi durumda kombiden en uzak yerdeki bolumler isinmiyor, bir de kisin yerde hali olmamali, sicakligi kesiyor, benim evde hic hali yok bu nedenle zaten sevmiyorum da. Ama haliya merakliysan uyarayim seni de sonra uzulme:)sıcak evi çok severim ben. eve geldiğimde üstümdekileri çıkartıp atıyorum zaten soğuk olursa kendimi kötü hissediyorum. alttan ısıtma sistemi yaparız dedi eşim petek artık geçmişte kaldı diyor
canım biz pendikte oturuyoruz iş dolayısıyla yalovaya taşınacağız orda etrafı tenha değil o kadar villalar var hep yanında istanbul manzaralı ve şehir manzaralı. yani komşularım da olucak. her ne kadar araplar yoğunlukta olsalarda. müstakil olduğu için kimse kimseye karışmazgerekli tabi dagıt dagıt kapısını cek bırak
sehır merkezınde ama nerede
bızımde bı arsa var ama ınsan yasayacak kadar kalabalıkta degıl
tenha baya
ucuncu havalımanına yakın bızım
yok halıdan nefret ediyorum. interntten bakıyorum nasıl modern evler var. oturma bildğin bak yani hayranlıkla. birde şömine istiyorum soğuk karlı gecelerde başında oturmaya :)Benim su anki evim yerden isitmali canim, bu sistemde fatura daha cok geliyor bilgin olsun, kombiyi de tum odalara esit mesafeye koyman lazim, aksi durumda kombiden en uzak yerdeki bolumler isinmiyor, bir de kisin yerde hali olmamali, sicakligi kesiyor, benim evde hic hali yok bu nedenle zaten sevmiyorum da. Ama haliya merakliysan uyarayim seni de sonra uzulme:)
Aynen canim somine guzel olur ama bazilari cok yer kapliyor sana tavsiyem duvara degil de duvarlarin kesistigi koseye yaptir somineni salonda, kosede olunca yer kaplamiyor kullanisli oluyoryok halıdan nefret ediyorum. interntten bakıyorum nasıl modern evler var. oturma bildğin bak yani hayranlıkla. birde şömine istiyorum soğuk karlı gecelerde başında oturmaya :)
hiç boş durmuyor çünkü yemek masam falan var :) dolabım dondurucum falan derken zaten doluyor. birde ben pencerelerimin yanına keyif koltuğu yaptırdım 2 tane ortasına sehpa falan çok güzel oluyor bir arkadaşım gelince orda ağırlıyorum manzaraya karşı :)maallah 45 m2 ye ada mutfak niye yaptırmadın kızzzz :) çok boş durmuyor mu mutfak :)
tam beynimdekileri söyledin şimdi. eş dost geldiğinde manzaraya karşı bende mutfakta ağırlamak istiyorum. orda yiyip içelim az kişi oldğunda tabi. oda oda bişeyler taşımak sonrada toplamaktan bıktımhiç boş durmuyor çünkü yemek masam falan var :) dolabım dondurucum falan derken zaten doluyor. birde ben pencerelerimin yanına keyif koltuğu yaptırdım 2 tane ortasına sehpa falan çok güzel oluyor bir arkadaşım gelince orda ağırlıyorum manzaraya karşı :)
diğer odalarda en az 5 sene kalan olmucak. misafir gelirse kalır o da 1-2 gece yinede büyük mü olsun diyorsunBence tamamını geniş tutun o kadar ufak odalar da insan daralır eşyalarla dolunca.
ben öyle yapıyorum mesela eşli geldilerse biz bayanlarla mutfakta oluyoruz genelde :) bence bayanın yaşam alanı mutfak çalışıtığım için işten geliyorum tam 2 saatim mutfakta geçiyor oturma odasında toplasan 2 saat oturmuyorum :)tam beynimdekileri söyledin şimdi. eş dost geldiğinde manzaraya karşı bende mutfakta ağırlamak istiyorum. orda yiyip içelim az kişi oldğunda tabi. oda oda bişeyler taşımak sonrada toplamaktan bıktım
aynen canım. erkeklerin muhabbetleri maç iş bitmiyor. kadın kadına oturmak daha güzel dedikodu daha zevkli oluyorben öyle yapıyorum mesela eşli geldilerse biz bayanlarla mutfakta oluyoruz genelde :) bence bayanın yaşam alanı mutfak çalışıtığım için işten geliyorum tam 2 saatim mutfakta geçiyor oturma odasında toplasan 2 saat oturmuyorum :)