- 18 Ocak 2016
- 172
- 196
- 39
-
- Konu Sahibi aytenayten77
teşekkür ederim canım. ebeveyn banyosu düşünüyoruz ama küvetli bir banyo aklıma gelmemişti iyi fikirmiş :) ama küvet ayda yılda kaç defa kullanılıyor kiÇok haklısın canım sıradan bir ev neden olsun ki? Tabiki senin istediğin mantıklı... Kesinlikle giyinme odası ve yatak odasına entegre küvetli bir banyoda ekletmelisin. Mutfakta kocaman bir pencere olmalı.
Tüm camları yerden yaptırın bana artık yarım pencereler çok köhne geliyor.
ama o zmn ne anlamı kaldı haftada 1 gireceğim odaların büyük olmasının. her gün her dk kullanılan odalar mutfak salon yatak odası değilmidir kiher oda kullanışlı olsun madem kendiniz yaptırcaksınız...
salon yatak odası kocaman diğerleri küçük olursa saçma olur...
ama o zmn ne anlamı kaldı haftada 1 gireceğim odaların büyük olmasının. her gün her dk kullanılan odalar mutfak salon yatak odası değilmidir ki
canım zaten en küçük oda dediğimde bir yatak tek kişilik bir dolap bir çalşma masası ve camın önüne bir koltuk olabiliyor :)öyle tabiki ama zaten geriye çocuk odası kalıyor..orayıda onlar kullanacak...ben küçük olsun demiyorum yada hepsi aynı metrakarede olsun demiyorum..sadece ölü olmasın..yani her oda kullanışlı olsun...tabiki bu tamamen sizin tercihiniz...benimki sadece fikir...
12 m2 ye tek yatak dolap çalışma masası ve bir koltuk sığıyor mimari çizime göre. kaç yapalım en küçük10-12 metre kareler cok kucuk
Valla bence cok kucuk cunku benım oglumun odası 25 metre kare 1 cocuk daha gelırse nasıl olur bılmıyorum calısma masası dolabı, dıvan yatagı bır koltuk sıfonyer cadır, yazı tahtası ve tv unıtesı var baskada bı yer kalmıyor odada12 m2 ye tek yatak dolap çalışma masası ve bir koltuk sığıyor mimari çizime göre. kaç yapalım en küçük
amerikan mutfakda düşünüyorum ama kullanışlı mı olur bilmiyorum. çünkü genelde ızgara pişer bizim evde eşim eti çok severim. ocakbaşı gibi evValla bence cok kucuk cunku benım oglumun odası 25 metre kare 1 cocuk daha gelırse nasıl olur bılmıyorum calısma masası dolabı, dıvan yatagı bır koltuk sıfonyer cadır, yazı tahtası ve tv unıtesı var baskada bı yer kalmıyor odada
mutfakla oturma odasını bır yapmayı dusunmezmısın mesela?
peki yatak odasını 20 metre yap barıamerikan mutfakda düşünüyorum ama kullanışlı mı olur bilmiyorum. çünkü genelde ızgara pişer bizim evde eşim eti çok severim. ocakbaşı gibi evmutfagı ayırmayı düşünüyorum o bakımdan. hatta kocaman olsun ki orda yiyip içilsin. güzel şık kocaman şömineli bir salon olsun. zaten deniz manzarası var salon komple camdan olucak. her çocuga bir o da düşünüyoruz biz. aynı odada olmucaklar
teşekkür ederim canım. ebeveyn banyosu düşünüyoruz ama küvetli bir banyo aklıma gelmemişti iyi fikirmiş :) ama küvet ayda yılda kaç defa kullanılıyor ki
şuanki evim gerçekten küçük salon mutfak yatak odası banyosu artık daraldım resmen :) yatak odasını büyük düşünmemdeki amaç orasınıda bir yaşam alanına çevirme düşüncem. bazı günler hiç çıkmayız ordan çayımızı kahvemizi içeriz diye hayal ediyorm :)hiç büyük yatak odam olmadı, o kadar özeniyorum ki.
bence de yatak odası ve salon büyük olmalı.
mutfakdan emin değilim, çok büyük mutfağım oldu, benim gibi biri o büyük mutfağı dağıtmayı becerebiliyor ve toplaması inanılmaz zor oluyor :)
bence mutfak kahvaltı masasını alacak kadar büyük olmalı, daha büyüğüne gerek yok.
arsa şehrin dibinde şehir ve deniz manzarlı çok güzel bi yerde. yani yemekler genelde kızartma fırında ızgara ya da en çok döküm tava da et yapıyoruz. fast food restoranı gibi bizim mutfak :) giyinme odasına ne diyorsun gerçekten gerekli mi ?peki yatak odasını 20 metre yap barı
Izgara derken elektrıklı ızgaradan bahsedıyorsun dımı yok mangalsa eger onuda bahcede yapın :)
nerede bu arsa
şuanki evim gerçekten küçük salon mutfak yatak odası banyosu artık daraldım resmen :) yatak odasını büyük düşünmemdeki amaç orasınıda bir yaşam alanına çevirme düşüncem. bazı günler hiç çıkmayız ordan çayımızı kahvemizi içeriz diye hayal ediyorm :)
bizimde muhtemelen 4+1 ya da 5+1 olucak işte 250 m2 civarı oluyor toplam ev. birde salonu sadece misafir gelince kullananlardan değilim herşey bizim için sonuçta :)benim hayalim 4+1 düz daire sahibi olmak :)
salon ve yatak odası kocaman olsun.
aynen 2 berjer atayım yatak odasına, eşimle karşılıklı kahvemizi içelim.
2 tane çocuk odası, küçük olsunlar ama büyüdüklerinde gelip eşleriyle de kalabilsinler :)
1 tane ardiye odası, bu odanın da büyük olmasını tercih ederim. bir sürü dolap ve muhtemel misafir yatağı.
mutefak kesinlikle ayrı olsun, zira dağınıd bir insanımdır