Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuvarlak mı hiç yatmadım yuvarlak yatakta düşerim kız ben ondan kullanan varsa bilgilendirirse sevinirimYuvarlak yatak odası takımı düşün bence, değişiklik olur, o yüzden yatak odanı büyük tut. Bence bir evde yatak odası ve mutfak özellikle çok geniş ve ferah olmalı...
bizimde muhtemelen 4+1 ya da 5+1 olucak işte 250 m2 civarı oluyor toplam ev. birde salonu sadece misafir gelince kullananlardan değilim herşey bizim için sonuçta :)
evet adamlar akşamdan akşama geliyolar eve. ama biz öylemiyiz sürekli evdeyiz. her sansimetrekaresinin hakkını vermeliyim diye hırs yaptımBen sana hak verdim,evi dişi kuş yapar sözü soyut bir söz ama somut hali de gayet doğru yani
Babam annemin sözünü dinlemedi zamanında, biçimsiz bir ev yaptılar. Şimdi de düzeltemiyoruz.
babannem hala kilitler salonu :) insan bence öncelikle kendi konforunu düşünmeliha ha çocukluk yıllarımız kilitli misafir odasını bir daha görür müyüz diye düşünerek geçti.
bence de tek salon yeterli.
Ben de akşamdan akşama geliyorum. Ama olsun sonradan kadınlara sen haklıymışsın diyorlar,baştan diretmek lazımevet adamlar akşamdan akşama geliyolar eve. ama biz öylemiyiz sürekli evdeyiz. her sansimetrekaresinin hakkını vermeliyim diye hırs yaptım
ben çalışmıyorum günün çoğu evde geçiyor o bakımdan önemli :)Ben de akşamdan akşama geliyorum Ama olsun sonradan kadınlara sen haklıymışsın diyorlar,baştan diretmek lazım
Kesinlikle katiliyorum, bir erkek cok fazla anlamaz sen daha iyi bilirsin canimevet adamlar akşamdan akşama geliyolar eve. ama biz öylemiyiz sürekli evdeyiz. her sansimetrekaresinin hakkını vermeliyim diye hırs yaptım
senin yatak odası muhtemelen 30 m2 vardır komşun oturma odası yaptığına göre :) çocukların odalarıda bi duvar tamamen cam olucak manzaralı bi şekilde. zaten şuanda çocuk falan yok :) çocuk olucakta büyüyecekte odaya geçicekte daralıcak :) o zamana kadar da keyfini çıkaralım diyorum :)Yatak odamın metrekaresini bilmiyorum ama iki koktuk şifonyer bir duvar dolap yatak var
Balkon kapısı olduğu için bir duvar da boydan boya boş
Nırmal 140 m 3+1 daire bu hani çok büyük olmasa da dizayn önemli
Aynı odayı komşular oturma odası yapmış oturma grubu iki kanepe iki koltuk tv ünitesi var ortada da kocaman halı
25 metrekareye giyinme odası dahilde bilemem de sadece odaya büyük olabilir
Küçük odalar sonra boğuyor
Kv nin bir odası var iki tek kişilik yatak yine iki kapılı dolap masa vs var küçücük ama sonra insan bunalıyor
Yani çocuk odası olarak sığılır ama ferah yaşam çocukların da hakkı
Bir de benim onerim mutfak tezgahi boyunca disari bakan pencere cok guzel olur, is yaparken disariyi seyredersin annem hep oyle yapar, hem havalandirma acisindan da cok iyi oluyor, bir de banyona da mutlaka buyuk pencere yaptir canim, boylece havasiz kalip da kuf tutmazben çalışmıyorum günün çoğu evde geçiyor o bakımdan önemli :)
Yok düşmüyorsun merak etme...Benim yatak yuvarlak bazam dikdörtgen, 2 kedim de serinde yatmayı sevdiği için onlar için de iyi oluyor...yuvarlak mı hiç yatmadım yuvarlak yatakta düşerim kız ben ondan kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
tam benim istediğim gibiymiş annenin evi ya keşke fotografları olsa da gözümde canlandırabilsem ferahlığını..bizim alon ve mutfak 60 m2 den fazla olucak gibi :) belkide bitince dicem ki bu ne büyüklükKesinlikle katiliyorum, bir erkek cok fazla anlamaz sen daha iyi bilirsin canim
Benim evim cok minik ama annemin evi tam senin istedigin buyuklukte 4+1
Salon ve mutfak kocaman ikisi ayni yerde arada kapi yok sen mutlaka ayir mutfagini daha kullanisli olsun, salon ve mutfak toplam 50 m2, odalardan birisi cok buyuk 40m2,diger oda 30m2civari, son iki oda da daha kucuk, biri 25 digeri 15 falan
Yani demem o ki salonunu buyuk tut, yatak odani da buyuk yap ,2tane 15-20 m2lik odan olsun,bir diger odayi da yatak odandan az kucuk yap cok kullanisli oluyor canim
mutfak ada mutfak olmasını planlıyorum tatlım. ve bir duvar tamamen cam olucak. o camın önünede masayı atarız manzaraya karşı kahvaltımızı yaparız.. camların hepsi boydan olucak. ama tabi donarsın kışın diyenlerde var :)Bir de benim onerim mutfak tezgahi boyunca disari bakan pencere cok guzel olur, is yaparken disariyi seyredersin annem hep oyle yapar, hem havalandirma acisindan da cok iyi oluyor, bir de banyona da mutlaka buyuk pencere yaptir canim, boylece havasiz kalip da kuf tutmaz
annemde olsam inan ceker yollardim sana fotolarinitam benim istediğim gibiymiş annenin evi ya keşke fotografları olsa da gözümde canlandırabilsem ferahlığını..bizim alon ve mutfak 60 m2 den fazla olucak gibi :) belkide bitince dicem ki bu ne büyüklük
Yok canim neden donacaksin bizim iki evimiz oldu o sekilde hic de donmadik tam tersine manzarasi falan super oldu evin en guzel yeriydi mutfakmutfak ada mutfak olmasını planlıyorum tatlım. ve bir duvar tamamen cam olucak. o camın önünede masayı atarız manzaraya karşı kahvaltımızı yaparız.. camların hepsi boydan olucak. ama tabi donarsın kışın diyenlerde var :)
kendi evimizi eşyalı satıyoruz zaten. yeni evimize herşeyi yeniden sıfır alıcaz. şimdiki evimde L koltuk var ama ondan da sıkıldım daha modern kanepeler var. yatak olmayan altında bazası olmayanlardan alıcam yeter heryer yüklükannemde olsam inan ceker yollardim sana fotolarini
Buyuk salon her zaman iyidir canim genis genis, benim de oyle hayalimvardi ama olmadi nasip degilmis, koskocaman salona en buyugunden L kanepe alacaktim bir de tv olacakti duvarda yerde de buyuk postlar olacakti ama iste parayla oluyor o ev cok esyan yoksa inanilmaz modern durur benim dedigim gibi yaparsan
Ada mutfak buyuk alana cok yakisiyor canim haklisin, ama kullanimi baya zor temizligi sorun oluyor, yardimci hanim varsa dert olmaz amamutfak ada mutfak olmasını planlıyorum tatlım. ve bir duvar tamamen cam olucak. o camın önünede masayı atarız manzaraya karşı kahvaltımızı yaparız.. camların hepsi boydan olucak. ama tabi donarsın kışın diyenlerde var :)
Bazasiz daha guzel olur o sekilde de gormustum hem temizligi daha kolay altina supurge giriyorsa harikakendi evimizi eşyalı satıyoruz zaten. yeni evimize herşeyi yeniden sıfır alıcaz. şimdiki evimde L koltuk var ama ondan da sıkıldım daha modern kanepeler var. yatak olmayan altında bazası olmayanlardan alıcam yeter heryer yüklük