- 15 Kasım 2017
- 56
- 69
- 8
- Konu Sahibi Faili mechul
-
Haklısınız dert olmayabilir, dertten ziyade seçeneklerimi değerlendirmek konusunda kararsız kaldım diyelim..Bir noktada çocuklar okula başlamak zorunda, onlardan ayrılmaya alışmak zorundasınız. Fazla duygusal bakmayın derim herkesin çocuğu aynı şeyleri yaşıyor hatta bebeklikte bakıcıya bırakılan çocuklar var. Sizinki pek dert değil bence...
Evet imkanım var, ve çok istiyorum. Sadece korkuyorum sanırım yeni bir düzen ve 4 çocuk.bahceli ev cocuklu hele ki 4 cocuklu bir aile icin cok cok iyi olur. imkaniniz varsa muhakkak degerlendirin.
5 yasindaki icin muhakkak okul gerekiyor artik.
3,5 yasindaki de eger ki basladiysa devam etsin bence, ama yarim gun yeterli hatta haftanin 2-3 gunu de olabilir, zaten evde kardesi de var, cok fazla sosyallesme ihtiyaci duymuyordur.
Evet imkanım var, ve çok istiyorum. Sadece korkuyorum sanırım yeni bir düzen ve 4 çocuk.
Çünkü bahçeli evi seçersem hem kreşe gitsinler hem bahçeli eve çıkalım diyemeyeceğim.
O konuda ayrı bir muamma benim için. Ev okulu sistemi yüzünden ülke değiştirmeyi bile düşünüyoruzo zaman bahceli ev derim ben,
ama 5 yasindakinin devam etmesi sart, seneye okula baslayacak cunku.
Evet lisans mezunuyum ama tam zamanlı olarak kendimi onlara adamış bulunmaktayım:)siz ev hanımısınız doğrumu?
Bunu biraz daha açabilir misiniz? Evde yeteri kadar sosyaller keza sosyal aktiviteler konusunda da elimizden geleni yapıyoruz, 2 seneye yakındır çocuk gelişimi öğrencisi bir oyun ablamız haftanın 3 günü değişik aktiviteler yaptırıyordu. Ben bu nokta da neden illa kreş sorusunun cevabını İnanın bulamıyorumBahçeli evde olsa 5.5 -3.5 yaşındaki çocuk için anaokulu -kres şart diye düşünüyorum
çocuklarınıza bu kadar düşkün olmanız çok güzel ama onların bir okul hayatı olacak illaki ,çalışan annlerin yerine kendinizi koyarsanız biraz daha vicdanen kendinizi rahat hissedersinizEvet lisans mezunuyum ama tam zamanlı olarak kendimi onlara adamış bulunmaktayım:)
O konuda ayrı bir muamma benim için. Ev okulu sistemi yüzünden ülke değiştirmeyi bile düşünüyoruz
Bunu biraz daha açabilir misiniz? Evde yeteri kadar sosyaller keza sosyal aktiviteler konusunda da elimizden geleni yapıyoruz, 2 seneye yakındır çocuk gelişimi öğrencisi bir oyun ablamız haftanın 3 günü değişik aktiviteler yaptırıyordu. Ben bu nokta da neden illa kreş sorusunun cevabını İnanın bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?