- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- Konu Sahibi Munevvergul
-
boşanmış biriydim boşanır boşanmaz araba aldım kimsenin de gözüne batmadı
araba çok lüks birsey değil ki
orası öyle de , millet av gbi görecek diye arabasız mı kalsın :)Degisir ,kime gore neye gore ,
Sonucta herkesin yok ,herkesin alamadigi bir sey lukstur ,aldigin araca gore degisir tabi birazda ,
En ufak maddi artisi olan kadinlari ,av gibi goren erkekler var ,
Evet haklısın. Babam arabayı kendi kullanıyor benim pek sürme fırsatım olmuyor. Dediğiniz gibi bana da çok geliyor. Aslında evi kiraya versem beni çok sarsmaz ama araba almam sekteye uğrar bir süre. Araba alıp kullanmamı geliştirmek istiyorum. Ama bir yandan da araba gereksiz geliyor. Aralık ayı gelince arabayı almam lazım yoksa fiyatlar yükselecek. Biraz da Türkiye nın durumu beni üzüyor. Ben biraz fazla düşünen biriyim :) ya gelecekte benzin iyice pahallanırsa, ya başıma kötü bir şey gelirse gibi endişeler kaplıyor içimi, biriktirdiklerime de kıyamıyorum.
Bence borç altına gireceğinize biriktirdiğiniz paranın belli bir kısmıyla güzel bir araba alın. Biraz gezin tozun bu arada birikim yapmaya devam edin. Daha sonra hiç kredi altına girmeden arabanızı satıp ev alırsınız bence.
Evet bana da ailem ev al derken benzer seyler derdim, araba kendi zevkim ama ev ileride esle de alinabilecek bir seyAraba aldım pişman değilim. Eve gerek yok bence evlenince düşünülmesi gereken bişey bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?