Zaten o kıyafetler adamı bitiriyor. Bizimkilerden pahalı olanlar var . Tabi o kdr kasmaya gerek yok. Öyle har vurup harman savurmuyorum ama bir kaç aydır fix 1000 gidiyor,sampuanlar falan zaten bisi tutmuyor benim oglumda 6 aylik bezi 1 hafta ancak gidiyor daha cok hastane vitamin falan sizinki abi olmus masallah masraflari azaltmissiniz rabbim hepimizin evladini bizlere bagislasin bin gitmiyor ama bi 500 mutlaka gidiyor kiyafet falanda cok almuyorum ama iste
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev masraflari
- Konu Sahibi Merverd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ev masraflari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gidiyor gidiyir bebek olunca oyle oluyor insan bide ondan kismak istemiyorZaten o kıyafetler adamı bitiriyor. Bizimkilerden pahalı olanlar var . Tabi o kdr kasmaya gerek yok. Öyle har vurup harman savurmuyorum ama bir kaç aydır fix 1000 gidiyor,
Sizin mesajınızı görünce içim rahatladı.Zaten o kıyafetler adamı bitiriyor. Bizimkilerden pahalı olanlar var . Tabi o kdr kasmaya gerek yok. Öyle har vurup harman savurmuyorum ama bir kaç aydır fix 1000 gidiyor,
Ben de biz mi çok harcıyoruz diyordum bebeğe.
Ama gerçekten gidiyor hatta çoğu zaman daha fazlayı buluyor.
Şimdi bir de ek gıdaya geçeceğiz, keçi sütünden yoğurt yapacakmışız anne sütü almadığından.
Azalacağı yerde masraf gene artıyor...
İkinci oğluma kıyafet çok nadir alıyorum. Abinin tüm eşyalarını saklamistim. Onları giydiriyorum. Onun kuculenlerini de başka ihtiyacı olanlara veriyorum.
Küçük için ne kadar üzücü bir şey Sürekli abi eskilerini giymek ..
Oysa o da ayrı bir birey , kendi adına alınan kıyafetleri olmalı daha çok
bende sakliyorum oglumun kiyafetlerini ilerde bi oglum daha olursa giydiririm ardi onu cul caput kiyafetten giyimden. cok daha onemli seyler var bence bende kuzenlerimin kuculenleriyle buyudumm bundan asla sikayet etmedim elbetteki biraz daha buyudugu zamann onada kiyafet alinir malum bebekler cabuk buyuyorlar temizse bi sikinti olacagini dusunmuyorum soyleki bu kiyafetleri bupamayan o kadar insan varken luks olacagim diye gosteris yapicam diye para harcayamam aksi taktirde vicdanim rahat etmezKüçük için ne kadar üzücü bir şey Sürekli abi eskilerini giymek ..
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende küçük oğluma hep abisinin küçüklerini giydiriyorum.
Gerekli oldugunda aldığım da oldu ama ikinci için de dünya kıyafet alıp israf edeceğime,onların geleceği için birikim yapıyorum.
Büyük oğlum da bazen ablamın oğlunun olmayanlarını giyiyor
Giymelerinde bir sakınca bulmuyorum
Gerekli oldugunda aldığım da oldu ama ikinci için de dünya kıyafet alıp israf edeceğime,onların geleceği için birikim yapıyorum.
kesinlikle ayni fikirdeyim tutupta baskasinin bilmedigim tanimadigim birinin kiyafetini giydirmiyorum sonuctaBende küçük oğluma hep abisinin küçüklerini giydiriyorum.
bende sakliyorum oglumun kiyafetlerini ilerde bi oglum daha olursa giydiririm ardi inu cul caput kiyafetten giyimden cik daha onemli seyler var bence bende kyzenlerimin kuculenleriyle buyudumm bundan asla sikayet etmedim elbetteki biraz daha buyudugu zamann onada kiyafet alinir malum bebekler cabuk buyuyorlar temizse bi sikinti olacagini dusunmuyorum soyleki bu kiyafetleri bupamayan o kadar insan varken luks olacagim diye gosteris yapicam diye para harcayamam aksi taktirde vicdanim rahat etmez
Lüks ya da gösterişten bahseden mi oldu ? Ben öyle bir yazı göremedim de
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş , siz yeni bebeğe yeni kıyafet alırken amacınız gösteriş ya da hava atmaksa onu bilemem
Ben farklı açıdan bakıyorum
Küçüğün Bebekken de fotoğrafları olacak
İleride hep ben abiminkileri giymişim diye üzülebilir , abisinden istemsiz soğuyabilir , ortalık küs - kavgalı kardeşlerden geçilmiyor , bunun da payı illa ki vardır
"Yiyin , için , israf etmeyin " hayat düsturu olmalı ..
İsraf boyutuna kaçan kıyafet de olsa olmamalı , ancak her çocuk ayrı kıyafeti hak ediyor
Bu benim görüşüm
Herkes aynı düşünecek diye bir şey yok
Katilmiyorum size. Elbette sadece ona ait olan eşyalar var oyuncak gibi. Bu şekilde her ikisi de paylaşmayı öğreniyor. Önemsiz gibi görünüyor ama kardeşlik bağını guclendirdigini düşünüyorum. Bir de ikisinin de giydiği çok sevdiğim kıyafetleri sakliyorum. İlerde kendi çocuklarına giydirirler inşallah.Küçük için ne kadar üzücü bir şey Sürekli abi eskilerini giymek ..
g
size luksten bahsettiniz diyenmi oldu elbette gorusunuze saygim var sizinde benim goruslerime saygi gostermenizi bekliyorum ben sizin gibi dusunmuyorum hayatin bu denli pahali oldugu bi zamanda daha onemli seyler oldugunu dusunuyorum. tabi ozel anlarinin fotosubda farkli kiyafetleride olacak imkaniniz varsa yapin benim bu derece imkanim yok elimden gelen bu ben boyle buyudum bisi olmadi oda boyle buyurse bisi olmaz benceLüks ya da gösterişten bahseden mi oldu ? Ben öyle bir yazı göremedim de
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş , siz yeni bebeğe yeni kıyafet alırken amacınız gösteriş ya da hava atmaksa onu bilemem
Ben farklı açıdan bakıyorum
Küçüğün Bebekken de fotoğrafları olacak
İleride hep ben abiminkileri giymişim diye üzülebilir , abisinden istemsiz soğuyabilir , ortalık küs - kavgalı kardeşlerden geçilmiyor , bunun da payı illa ki vardır
"Yiyin , için , israf etmeyin " hayat düsturu olmalı ..
İsraf boyutuna kaçan kıyafet de olsa olmamalı , ancak her çocuk ayrı kıyafeti hak ediyor
Bu benim görüşüm
Herkes aynı düşünecek diye bir şey yok
Haddime değil ama çok yüksek geliriniz var güzel birikim yapılır bu gelirleYurtdisindayim tr olarak yazayim istatistige katki olsun
10500 gelir
3050 kira
1080 belediye vergiSi+Elektrik+gaz+su+internet+telefon
1000 arac vergi+kasko+benzin
2000 ev alisverisi
500 gez toz ivir zivir
Kalan para tatiller hediyeler kiyafet teknoloji vs harcama
Birikim 0
Gider de yuksek yurtdisinda canim. Ama biraz fazla savurganiz.Haddime değil ama çok yüksek geliriniz var güzel birikim yapılır bu gelirle
Bi borca girmeden birikim yapmamiz mumkun gozukmuyor.
Doğrudur yurt dışında biraz daha pahalı.. Bu parayla Türkiye şartlarında yaşasanız rahatça geçinip birikim bile yaparsınızYurtdisindayim tr olarak yazayim istatistige katki olsun
10500 gelir
3050 kira
1080 belediye vergiSi+Elektrik+gaz+su+internet+telefon
1000 arac vergi+kasko+benzin
2000 ev alisverisi
500 gez toz ivir zivir
Kalan para tatiller hediyeler kiyafet teknoloji vs harcama
Birikim 0
Cocuklar buyur de calisirsam ancak ozaman olacak heralde.Doğrudur yurt dışında biraz daha pahalı.. Bu parayla Türkiye şartlarında yaşasanız rahatça geçinip birikim bile yaparsınız
Nasip kısmet diyelim o zaman :)Cocuklar buyur de calisirsam ancak ozaman olacak heralde.
Evde 2 kişi olunca e bide evde olmayinca boyle oluyor cnm birazda cimrilik bendekiSadece kira değil genel yazdıklarınız da çok uygun
Size özel sanırım ..
İyi geceler,bende anlayamadım bu sataşma cvplari herkesin geliri farklı olabilir sizin sorduğunuz nasıl tasaruf yapılıyor ev nasıl gecindirilir nelere dikkat ediliyor .Ben mesela bu aralar çok birikim yapamıyorum mutfak masrafim çok oluyor kk çok geliyor vs,Evet. yeniyim. ama ne gerek var bu kadar satasmaya anlamis degilim
İyi banane
Siz iyiymissiniz bizim gider gelirden fazla manasinda yazdım hata etmişim
size iyi geceler