- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
- Konu Sahibi sassyassyy
Kahveyi icerken saaaak harclık cıkardı vurdu masaya cnm kocam. İste böyle yigittir merttir! Morarmamıssındır umarım cnmKahve icerken ne tür bi maddi ihtiyaci olabilir ki insanin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahveyi icerken saaaak harclık cıkardı vurdu masaya cnm kocam. İste böyle yigittir merttir! Morarmamıssındır umarım cnmKahve icerken ne tür bi maddi ihtiyaci olabilir ki insanin
Benim tapularım bana yeter fazlasında gözüm yokSende mi nufusuna geciceksin
Kaptirmazlar o kota doldu baska kapiya
Ay hepinizin baldizina 1 eniştesine 2 artikHatlar cok karisti senin baldız kimdi ecebee
Bugun zeka seviyemdem suphe ettim açıklığa kavusturursaniz sevinirim
Lyanna, kudra ve cilek aranizdaki muhabbet şakalasmamiydi yoksa laf sokmami cozemedim valla
O zaman senin kotayida doldururuz askolsunBenim tapularım bana yeter fazlasında gözüm yok
Ne kadar verdigine bagli morarip morarmamam bdhdhhdKahveyi icerken saaaak harclık cıkardı vurdu masaya cnm kocam. İste böyle yigittir merttir! Morarmamıssındır umarım cnm
Ben vallahi anlayamadım şaka diye yorum yapicam ya ciddilerse dedim kaldimBen şakalaştım ama onlar bana laf soktuysa bilemem Zaten hep iyi niyetimden kaybediyorumnasdsjsj
Hepimizin baldızı o, bütün enistelerin rüyası, bacanaklarin kâbusu, fakirlerin kısım kısım kıskandığı, mutsuzların çatır çatır çatladiğı , adının birincisi, kocasının incisi....o işteHatlar cok karisti senin baldız kimdi ecebee
İkisi de her an olabilir, çok korkuyorumİnan hic beklemedigin anda oluyor cnm. Birdenbire. Tatlım. Pat diye.
benim bi yakın mamaktan orana gidiyordu sabah aksam tam 2 2 4 saattiOlay ne neyi tartışıyorsunuz bilmiyorum ama 4 saatlik yol be bahsettiğiniz yol. Şehirlerarası bile sayılmaz
Kocasinin incisiyse benimdir o :hıh:Hepimizin baldızı o, bütün enistelerin rüyası, bacanaklarin kâbusu, fakirlerin kısım kısım kıskandığı, mutsuzların çatır çatır çatladiğı , adının birincisi, kocaların incisi....o işte
Begonvil kankimin aldıgı kadar işteNe kadar verdigine bagli morarip morarmamam bdhdhhd
Begonvil kankimin aldıgı kadar işte
Ben vallahi anlayamadım şaka diye yorum yapicam ya ciddilerse dedim kaldim
Bir fikrim var. Bütün üyeler kocasını cıkarsın ŞAK diye masaya vursun. Mallar meydana cıksın. Övünmek icin burdayız cünkü. Eltim var bu arada inş başına gelir de görürsün tatlım. (Güzelliğini tabi eltilik şokzel)İkisi de her an olabilir, çok korkuyorum
Elti neyse de allah eniştenin hayırlısını versin. Durduk yere övünmek zorunda kalmayalım maazallah
geçmiş olsunBiz yaptık hem de taklalı falan. Üstelik senede en az 2 kez o güzergahtan gidiyoruz. O yol ortalama 100 km hızla 4 saatten çok sürmez.
Evimin sultani ❤❤Bir fikrim var. Bütün üyeler kocasını cıkarsın ŞAK diye masaya vursun. Mallar meydana cıksın. Övünmek icin burdayız cünkü. Eltim var bu arada inş başına gelir de görürsün tatlım. (Güzelliğini tabi eltilik şokzel)
Ben vallahi anlayamadım şaka diye yorum yapicam ya ciddilerse dedim kaldim
Benim tapularim ve kudrayla olan karsilikli sevgimiz gercek.
Bu son kısım sanki evlat olsan eldivenle sevilirsine benzediBenim tapularim ve kudrayla olan karsilikli sevgimiz gercek.
Çilek'in enistesi degilim ama olsam anca bu kadar severim kendisini.
Evimin sultani ❤❤