Bilmiyom ki, cocugum yok. Ordan baya bi puan kaybederim sanirim. 2 ayri iste calisiyom. Biri ulusalarasi bi sirkette, digeri de kenardan kendi isimi kurmak uzerine. Fiziken kolay ama kafa yorucu isim var. Ama bizde ev isleri daha cok esime ait. Cunku onun isi yari zamanli gibi bisey. Hayatimda sadece 6 ay calismadim. Onda da ciddi bi hastaligim oldugu icin. Hayatimin en berbat zamanlariydi. Daha gecen gun esimle konusuyoduk. Crypto yatirimlarimiz var. Ordan zengin olursak napariz diye. Dedim valla ben isimi birakmam. Cok acirim bosa gecen zamana. Allah o kadar kafa vermis, baya zeki bi insanim

Insanligi kendimden ve yapabileceklerimden mahrum birakmak istemem. Ben pek para icin calismiyorum anlicaginiz.
Ev islerine ayrilan zaman o kadar ziyan geliyo ki bana. O zamanda neler neler yaparim. Oyle cok pis olmicak kadar temizle yeter. Ama mesela evde kaldigim 6 ayda deli gibi sabaha kadar fayans aralarini falan fircaliyodum. Habire duvar siliyodum, tertemiz evi bastan asagiya boyattim. Boyacilar bile demisti abla bu ev tertemiz niye boyatiyon bu duvarlari

Demem o ki insan evde kalinca biraz bunlari takinti yapiyo galiba. Su an hicbisey gozume batmiyo valla. Cunku onu gorecek gozum yok kafa yorgunlugundan dolayi.