- Konu Sahibi WomanAndProud
Oncelikle her konuda muhalefet yorumlar yapanlar icin ozellikle belirteyim evet derdim bu, sizin kriterlerinize uyacak kadar buyuk olmadigi icin uzgunum. Daha buyuk dertlerim olmadigi icin de evet sukrediyorum.
Simdi konuya geleyim ablalarim. Okullar acilsin diye 4 gozle bekleyen tek birisi varsa o da benim.
Butun yaz evdeydim, arkadaslarimin hepsi memlekette biz de bizimkilerle kavgali oldugumuz icin benim memleketime gidip orda vakit gecirme hayallerim de suya dustu tabi. Bu yaz gunu evdeyim, hava zaten cok sicak hicbir sey yapasi gelmiyor insanin. Disari cikip biraz hava almak istesem her yer insaat, ipsiz sapsiz insanlar dolasiyor o yuzden tek basima pek cikamiyorum ki zaten oyle vakit gecirilcek bi yer de yok.
Artik ev islerinden bunaldim, nefret etme derecesine geldim. Tamam annem babam calisiyor ve isler bana kaliyor evet ama valla biktim artik ya. Her sabah kalk evi topla supur, savastan cikmis gibi mutfagi gicir gicir yap ama yine de aksam annen gelince bu poset niye burda o sise niye orda diye buyuk kavgalar etsin. Tuvaleti banyoyu niye yikamamisim da bilmem ne.
Ev hanimlari nasil yapiyor bu isleri ya, su an bulasik makinesi bozuk oldugu icin koca makine bulasik + dunun bulasigi ellerime bakiyor. Sanirim bunaldim. Herkes de yedigini ictigini biraksin gitsin, nasil olsa ben topluyorum.
Ya ben mi tembelim acaba? Ev islerinden nefret ettigim su goturmez bir gercek ama yine de sorumluluk geregi yapiyorum. 3 aydir her gun ayni rutinden bikmis olmam anormal mi? Mutfak sinirlarinin yanina bile yaklasmak istemiyorum su anda.
Siz ev islerini nasil yapiyorsunuz ya?
Bi de ilerde kendi duzenim olursa isler katlanarak cogalacak. Aslinda tembel degilimdir ama sevmedigim islere gelince son ana kadar direnirim![]()
gel yerlerimizi değişelim. sen haftada 50 saat işte dur. ben evde yatıp ev işlerini halledeyim :)