Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

slm kızlar valla bende bıktım bu ev işlerinden 3 çocuk eşim surekli gelip gidiyor çayıydı yemegiydi evde dolap sorunu var neyi nereye koyucamı sasırdım mutfaga girdikce kafayı yiycem herşey bi yerde topla topla bitmiyor genel detaylı temizlik bile inanın 2 gun surmuyor çıldırıcamdelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

a.s. evet canım sana katılıyorum biraz olsun zevkli hale geliyor, yoksa hiç çekilmiyo :dance:

ne güzel!a.s.dostluğunuzun ömür boyu sürmesi dileğiyle...:1hug:bende herzamanki gibi evle çocukla uğraşıyorum :sm_confused:arada buraya bakıyorum zaman geçiyor işte!...a.s
iyi geceler bayanlar

sagol derin umarim sürer dostlugumuz bizim eslerde anlasiyor cocuklarda simdilik iyiyiz allha sükür
:dance::dance:
sanirim yilbasininida beraber gecircez hihoyyyt

bende su aralar evi toplamaktan kina geldi bizim buralar tatil basladiya onun icin klava:

kıslar bugün bul makinam için servis geldi neyse ufak bir problemdi çözğldü,neyse asıl sorun ufak bi sızdırma oldu hortumunda....
eşim saolsun ben hallederim dedi geçti başına..........klava:
evet saolsun halletti ama tabi yanında mutfağımıdaklava:
yani tüm gün mutfak temizledim saolsun .....

bu ev işleri dejavu gibi geliyor artık.birde eşim vardiyalı çalışıyor.mesela bu hafat gece çalışıyor.gündüz uyuyor ben iş yapamıyorum.akşam üzeri gerçi komşuları takmiyorum.iş yapıyorum gün aşırı süpürmek zorundayım parkelerde toz uçuşuyor.-tatlicadiarzu-

kolay gelsin sana arkadaşım!....:teselli:

birde evde olunca onlar hepten birbirine giriyordur şimdi heryer!:bbo:Allah sabır versin ne diyeyim:sm_confused: ben tahammülsüzüm bu konuda birden patlayıveriyorum!Çok üzgünüm çoook

seni çok iyi anlıyorum yine seninki arada gidiyormus benimki herzaman yanımda kıs boyunca o bana bakıyor ben ona gerci fazla şikayetci degilimya olsun :sm_cool:

ayy valle bende biktim usandim haaaa esim zirt pirt geliyor yemek yokmu cay yokmu kek falan yapsan bizde yesek
evim heryerde hamileyim bisey yapamiyom oglumda dagitiyor uuuffff biktim beeeeen

selam bayanlar evimi topladim bir yemegim kaldi sonrada gezmeye gidecegim bugün iyi günümde sayilirim is pek yoktu

selam bayanlar evimi topladim bir yemegim kaldi sonrada gezmeye gidecegim bugün iyi günümde sayilirim is pek yoktu

oh negüzel ben bugün melisayla ugrastim melisa yazacakmis
jjjjjjjhh nnnm nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol:

Selam kızlar. Bugün işleri bitirdim sayılır, bulaşıklar ve yemek kaldı onlarda kısmet artık bakalım :teytey:

slm hanımlar nasılsınız bakem bugun erkenciyim 5:30da kalktım uyusam kalkamam dedim yatmadım ,oglusumda uyandı onun mızırdanmasıyla ugrasıyorum buyukleri okula göndereyim bebişim uyursa bende uyurum onla bakalım

selam cnlrm benim bugün hiç işim yooookkkk hihoyyyt çok süper bişey bu keşke hep böyle olsa -tatlicadiarzu-

oh ne iyiymiş benimde öyle gunlerim olurmu acep hiç sanmıyorum :çok üzgünüm:

Kızlar Eşimi geçirdikten sonra uyursam o gün hiç bişey yapmak istemiyorum..Uyumazsam evimi baştan aşağıya silip süpürüyorum..Niye böyle oldum ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…