- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Alf'in buharlı makinası biraz düşük ama şimdilik idare ediyor..Buharlı makine olarak ne kullanıyorsunuz? Konu ile alakasız tabi ama
Peki yemek yaparken genelde tüm malzemeleri aynı anda mı ocağa koyarsınız yoksa tek tek mi ?Ben yıllardır yemek yaptığım için elim hızlıdır.
Yaptığım yemeğe bağlı tabi 3 çeşit yemek bazen 1 saatimi almaz Mesela yorgunum diyelim tavuk sote pilav tarhana yapicm kolay menü 1 saatimi almaz yemek pişerken mutfağı toplarim. Çok dağıtmam.
Temizlikte esimden yardım alırım. Çamaşırı o asar kendi kıyafetlerini katlar yerleştirir. Evi süpürür. Yaptıkça elin alışır ben neredeyse 10 yıldır yemek yapıyorum. Menüleri kafamda oluştururum.Temizlik de oyle. Yaptıkça pratiklesirsin. Mesela banyoya girer duş alır oraları temizlemeden çıkmam.
Aynı anda koyarım onlar pişerken de tezgahı toplarim.Peki yemek yaparken genelde tüm malzemeleri aynı anda mı ocağa koyarsınız yoksa tek tek mi ?
Bende karcher mi Die soeucaktım onlardan almak istiyorum. Çok tşk ederim =)Alf'in buharlı makinası biraz düşük ama şimdilik idare ediyor..
En güzeli karcher ilerde ondan almayı düşünüyorum..
Ugrastirici ama deterjansiz süper hijyen sağladığı icin uğraşmaya değer bence.. Hele ki şu dönemde sıcaklık ile tüm mikropları öldürüyor..
Bende bi yerden bi yere çok atlarım bi düzen oluşturamıyorumBenimde elim yavaş bi işi yaparken diğer yere atlarım iş kalır öyle ama akşam iş yapmayı daha çok severim daha kolay yaparım çünkü ayak altında oyalayacak kimse olmuyor bide evi toplu tutarsan iş kolay olur bu bnm evde 2 sıpamla hiç mümkün değil o yüzden de ev işim olmuyor benim
Diğer yandan yemek konusunda pratik bir insanım hep göz kararı yaparım tuttururum yemek yapmayı severim 2 saatte 4 çeşit yemek çıkarırım ama benden de pasta börek çıkmaz asla tutturamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?