Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Askitom nerdesin ya kimse girmeyince hiç iş yapasim gelmiyor
Kız niye uzuluyosun delu merak etme kaynayan ozletmez kendini
Gunaydınlarr bende supurge yapıcam sılıcem toz alıcam wc yı banyoyu temızlıycem camasırlar var katlanacak cok ısım varesımde 5 gunlugune goreve gıttı kaldım tek basıma

Ne güzel kız erkek milleti ayak altinda olunca temizlik hic cekilmiyo

Askitom nerdesin ya kimse girmeyince hiç iş yapasim gelmiyor
Kız niye uzuluyosun delu merak etme kaynayan ozletmez kendini

Ne güzel kız erkek milleti ayak altinda olunca temizlik hic cekilmiyo

geldim cnm geldim baya yoruldum kaç gündür ama daha çok yorulcam misafr gelnce ayrı yoruluyoson gidincede ayrı içimden hç yapmak gelmiyi ama napim mecbur

geldim cnm geldim baya yoruldum kaç gündür ama daha çok yorulcam misafr gelnce ayrı yoruluyoson gidincede ayrı içimden hç yapmak gelmiyi ama napim mecbur

oyle valla askitom
benim de hic is yapasim yok
bu gun cikip kapimin onunu,kapimi,parmakliklari sildim
balkonumu supurdum
bulasik
toz alma
wc lavabo derken
evi silip supurmek kaldi
yarin da doktora gitmegi planliyorum

oyle valla askitom
benim de hic is yapasim yok
bu gun cikip kapimin onunu,kapimi,parmakliklari sildim
balkonumu supurdum
bulasik
toz alma
wc lavabo derken
evi silip supurmek kaldi
yarin da doktora gitmegi planliyorum

Aynen cnm bnde öyle ordan oraya koşturuyorm bnde süpürdüm sildim toz aldım şimdide gdip wc banyoyu ovucam kolay gelsn hepimize bu arada bebiş nasıl cnm nasıl geçiyo hamişlik

Hepinize İyi Günler kızlarr. Bugün Hiç bişey yapmadımm. Tatil veriyorum kendimee
senin heruf evdedir de ondan tatil vermishsindir sen
Aynen cnm bnde öyle ordan oraya koşturuyorm bnde süpürdüm sildim toz aldım şimdide gdip wc banyoyu ovucam kolay gelsn hepimize bu arada bebiş nasıl cnm nasıl geçiyo hamişlik

iyi cok sukur askitom
bu hamilelik yuzunden reflu olustu bende cok fena oluyorumilac yazdirsam mi yarin doktora bilemedim cocuga zararli olur diye korkuyorum:26:

iyi cok sukur askitom
bu hamilelik yuzunden reflu olustu bende cok fena oluyorumilac yazdirsam mi yarin doktora bilemedim cocuga zararli olur diye korkuyorum:26:

cnm doktora görünmeden ilaç alma derim ben allah korusun zararı olabilir yarın gidip görün doktorun ona göre yapman gerekeni söyliycektr yorma kendini sen fazla bebişini düşün hamişliğin tadını çıkarr

misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun canım insan kalabalığa alışınca yalnız kalmak ilk etapta zor geliyo ama sonra hemen alışıyosun

iyi cok sukur askitom

geçmiş olsun canım reflün oluşmuş ama doktora gitmeden ilaç içme çünkü bazı ilaçlar bebeğe zararlı olabiliyo

misafirlerin gitmiş Allah kavuştursun canım insan kalabalığa alışınca yalnız kalmak ilk etapta zor geliyo ama sonra hemen alışıyosun

saol canım benim ewet gercekten çok zor oluyo ama mecbur alışıyosun yine sen neler yapıyosun, buraya kimsecikler gelmez oldu

misafirlerin gitmiş ev bi sessiz olmuştur şimdi

ben de pek giremiyorum bu ara

bugün sadece yemek yapıcam o kadar

hatta çorbamı ve zeytinyağlı fasülyemi yaptım

bi tek pilav kaldı onu da birazdan yapıcam

bi de salata yada cacık hangisine talep olursa onu yapıcam

ewet cnm evde ses seda yok tek kaldık yine
ama kaynanamla dün akşam konuştuk çok memnun kalmışlar aralık sonu yine gelicem dedi saolsun hiç özletmiyo kendini

bende dün yıkadıgım misafirlerin nervresimlerini çarşaflarını falan ütüliycem , bide arka balkonumu süpürüp silcem baska işim yok yemeğimde var dünden rahatım bugün dinleniyim azcık bir haftayı çok yoğun geçrdm

Kızlar merhaba
Ben demin geldim doktordan
Çok kötüyüm kızlar
Usg ye girdim ve doktor bi türlü bebeğin kalp atışını duyamadığını söyledi
Çevirdi çevirdi yok bebeği aldirman gerekiyo dedi
Çok üzüldüm anlatamam
Oysa öyle emin girmiştim ki odaya kesin hiç bi şey cikmicak diye
Ama inanmadim doktora baskasina gittim ama o da aynı şeyi söyledi
Aldırmadım kızlar ısrarım üzerine doktorum bi daha gel cumartesi dedi
Kızlar dua edin benim için nolur çok üzgünüm deminden beri ağlıyorum bu bebeği ne kadar çok istediğimi siz biliyosunuz Allahtan ümit kesilmez dimi
Dua edin minicik bebegimin kalbi atsin nolur

Son düzenleme:

zuleyham....
Dualarım seninle.namazlarımda hep senin ve minicik bebişin için dua edicem.
Rabbim o minicik bebegi sizlere bağışlasın inşallahhh
üzülme,kalp atışını geç duyanlar oluyor.
bekleyelim bakalım Cumartesiye kadar.
inşalah bir sorun çıkmıcak.
Rabbim yardımcın olsun.
bebeklerimizi bize bağışlasın,acılarını göstermesin inşallahhhhhh

Çok teşekkür ederim canım
Çok üzgünüm çok
Insan küçük de olsa hayalini kuruyo
Aglamaktan yazamiyorum
Lütfen dua et bana tubi lütfen
Bildigin bi dua bi süre falan varsa soyle lütfen ben de okumak istiyorum

canımcım ağlama lütfen.
Tabiiki birbirimize dua edicez.
Dünya dua üstüne kurulu.
bence ne okudugun değil,ne niyetle okudugun önemli kuzum.
elini göbegine koy,
ayet-el kürsi,amenerrasulü,ihlas,fatiha...
ne geliosa içinden oku.niyetin bebişin olsun.
Rabbim o minicik bebişe can versin inşallahh...

canım nasıl üzüldüm anlatamam ya allahtan ümit kesilmez bekle bol bol dua et bende bugün sana dua edicem bebişinn kalbinn atması için üzme kendini ne olur her işte bi hayır vardr rabbim sana bagışlar inş. bebişini bütün dualarım bebişin için olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…