Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar merhaba
Ben demin geldim doktordan
Çok kötüyüm kızlar
Usg ye girdim ve doktor bi türlü bebeğin kalp atışını duyamadığını söyledi
Çevirdi çevirdi yok bebeği aldirman gerekiyo dedi
Çok üzüldüm anlatamam
Oysa öyle emin girmiştim ki odaya kesin hiç bi şey cikmicak diye
Ama inanmadim doktora baskasina gittim ama o da aynı şeyi söyledi
Aldırmadım kızlar ısrarım üzerine doktorum bi daha gel cumartesi dedi
Kızlar dua edin benim için nolur çok üzgünüm deminden beri ağlıyorum bu bebeği ne kadar çok istediğimi siz biliyosunuz Allahtan ümit kesilmez dimi
Dua edin minicik bebegimin kalbi atsin nolur :KK14:

Canımmm Çok Üzüldüm gerçekten. Allahım yardımcın olsun. Bütün dualarım seninle ve bebeğinle olucak.

Hepimiz Dua edelim. İnşallah Bebeğin sana tutunucak,hayata tutunacak. Üzülmemeye çalış. Bebeğin için. Tabi üzülmemek elde değil ama en azından bebeğin için.

İyi düşün iyi olsunn.. Güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah..

Kızlar merhaba
Çok kötüyüm kızlar
Çok üzüldüm anlatamam
Kızlar dua edin benim için nolur çok üzgünüm deminden beri ağlıyorum bu bebeği ne kadar çok istediğimi siz biliyosunuz Allahtan ümit kesilmez dimi

ahh canım benim yaa kıyamam
üzülme noolur ben de hep dua edicem senin için
''şerr sandığınızda hayır,hayır sandığınızda şerr'' vardır
hakkında hayırlısı için dua edicem cnm benim

sen de üzülme noolur Allah'a sığın

canımcım ağlama lütfen.
Tabiiki birbirimize dua edicez.
Dünya dua üstüne kurulu.
bence ne okudugun değil,ne niyetle okudugun önemli kuzum.
elini göbegine koy,
ayet-el kürsi,amenerrasulü,ihlas,fatiha...
ne geliosa içinden oku.niyetin bebişin olsun.
Rabbim o minicik bebişe can versin inşallahh...

canım nasıl üzüldüm anlatamam ya allahtan ümit kesilmez bekle bol bol dua et bende bugün sana dua edicem bebişinn kalbinn atması için üzme kendini ne olur her işte bi hayır vardr rabbim sana bagışlar inş. bebişini bütün dualarım bebişin için olucak:KK5:

Canımmm Çok Üzüldüm gerçekten. Allahım yardımcın olsun. Bütün dualarım seninle ve bebeğinle olucak.

Hepimiz Dua edelim. İnşallah Bebeğin sana tutunucak,hayata tutunacak. Üzülmemeye çalış. Bebeğin için. Tabi üzülmemek elde değil ama en azından bebeğin için.

İyi düşün iyi olsunn.. Güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah..

ahh canım benim yaa kıyamam
üzülme noolur ben de hep dua edicem senin için
''şerr sandığınızda hayır,hayır sandığınızda şerr'' vardır
hakkında hayırlısı için dua edicem cnm benim

sen de üzülme noolur Allah'a sığın

kizlar cok tesekkur ederim hepinize yalniz olmadigimi bilmek biraz guclendiriyo beni
tubi cim aksam senin soylediklerini yapicam
simdi konustum cumartesi Baku ye gidicem usg icin insallah duyarim ya annem kurban kesicegini soyledi eger kalp atisini duyarsak:KK14::KK14::KK14:

Kızlar merhaba
Çok kötüyüm kızlar
Çok üzüldüm anlatamam

zuleyhacım kaç haftalık hamilesin 6-7 haftadan önce duyulmayabiliyo kalp atışı korkma bekle bakalım cumartesiye kadar Allah büyük içecek suyu varsa gelir dünyaya ama yoksa yapacak bişey yok herşey Allahın takdiri canım üzülme nolur inşallah bebeğin senledir hala

Azerinn canım inşallah daha erken olduğu için falan duyamamışsınızdır. Üzülme canım, sabırlı ol. Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin....

zuleyhacım kaç haftalık hamilesin 6-7 haftadan önce duyulmayabiliyo kalp atışı korkma bekle bakalım cumartesiye kadar Allah büyük içecek suyu varsa gelir dünyaya ama yoksa yapacak bişey yok herşey Allahın takdiri canım üzülme nolur inşallah bebeğin senledir hala
7+6 haftalik hamileyim canim
insallah cumartesi duyarim ya:KK14:
Azerinn canım inşallah daha erken olduğu için falan duyamamışsınızdır. Üzülme canım, sabırlı ol. Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin....

cok tesekkur ederim canim
dunden beri yatip kalkip dua ediyorum:KK14:

mrb kizlar nasilsiniz benim 2 gundur kasiklarimda acayip agri ve batmalar var regli sancisi falan degl daha 14 gunum var dunde esimle iliskiye giremedim kasiklarimda cok fena agri saptandi esim korunuyo ama icime suphe dustu bu durumda hamile kalinabliyomu kizlar:-(((((

mrb kizlar nasilsiniz benim 2 gundur kasiklarimda acayip agri ve batmalar var regli sancisi falan degl daha 14 gunum var dunde esimle iliskiye giremedim kasiklarimda cok fena agri saptandi esim korunuyo ama icime suphe dustu bu durumda hamile kalinabliyomu kizlar:-(((((

Canım regline 14 gün varsa bile bu hamilelik belirtisi olamaz. Yumurtlama günlerinse eğer ondan olabilir kasık sancıların.
Şüphelenmen için çok erken...

Canım regline 14 gün varsa bile bu hamilelik belirtisi olamaz. Yumurtlama günlerinse eğer ondan olabilir kasık sancıların.
Şüphelenmen için çok erken...

insallah soyledgn gibidir cnm ne bliyim istahm cok acilmis sabah tatli eksi ne vrsa yiyorum arada midem agzima geliyo belkide piskolojiktr en azindan oyle umuyorum:-(()

insallah soyledgn gibidir cnm ne bliyim istahm cok acilmis sabah tatli eksi ne vrsa yiyorum arada midem agzima geliyo belkide piskolojiktr en azindan oyle umuyorum:-(()

Asma yüzünüüü :) Herşey Allahtan, gelenede başım gözüm üstüne diyeceksin.. :-) Herşeyiiinn hayırlısını dile canım, ben yinede hamile olduğunu zannetmiyorum :-)

Asma yüzünüüü :) Herşey Allahtan, gelenede başım gözüm üstüne diyeceksin.. :-) Herşeyiiinn hayırlısını dile canım, ben yinede hamile olduğunu zannetmiyorum :-)

orası öyle cnm olsada yapabilcek bişey yok ama şu an istemiyorm bu da bi gercek :KK14: hayırlısı artık umarım haklısındır:KK43:

iyi aksamlar kizlar
kizlar bana dua edin yarin erkenden Bakuye doktora gidiyorum
insallah kalbi atar bebisimin

Canım inşallah duyarsınız kalbini bebeğinin gümbür gümbür... Rabbim yardımcınız olsun.
Herşey gönlüne göre olsun canım, güzel haberlerini büyük bir merakla bekliycem. Dualarım seninle..

Canım inşallah duyarsınız kalbini bebeğinin gümbür gümbür... Rabbim yardımcınız olsun.
Herşey gönlüne göre olsun canım, güzel haberlerini büyük bir merakla bekliycem. Dualarım seninle..

Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah bebeğinin kalbi atıyordur ve sağlıklıdır
Allah yardımcın olsun

cok tesekkur ederim kizlar
insallah duyarim o sesi
nasil heyecanliyim bilemezsiniz
her aksam sureler okuyorum dua ediyorum insallah Allahim duyar sesimi

cok tesekkur ederim kizlar
insallah duyarim o sesi
nasil heyecanliyim bilemezsiniz
her aksam sureler okuyorum dua ediyorum insallah Allahim duyar sesimi

İnşallah canım, yanlız merak ettiğim bikaç şey var.
Gittiğinde doktor karından bakıptamı dedi kalp atşını göremediğini yoksa vajinalmi bakmıştı?
Birde kanaman oluyormu?

X