Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
oh ne guzel dinlen accik
ben de yeni geldim misafirlikten kizi uyuttum geldim
yarin beni neler bekliyor
1.kislik ayakkabilari kaldirmam lazim
2.evi toplicam
3.yemek
4.camasirlari katlicam
5.balkonlari silicem
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kışlık ayakkabılar daha kalkmadımıııııı :KK1::KK1: O çoktandır var listede, sana sıfır veriyorum otur evladım :KK60:
Kaç balkonunuz var canım? Ben balkon yıkamasını çok severim hortumla :KK52: Geliyimmi yıkamaya:KK53::KK53:

Kışlık ayakkabılar daha kalkmadımıııııı :KK1::KK1: O çoktandır var listede, sana sıfır veriyorum otur evladım :KK60:
Kaç balkonunuz var canım? Ben balkon yıkamasını çok severim hortumla :KK52: Geliyimmi yıkamaya:KK53::KK53:

yaw aslinda kislik ayakkabi degil de bi yere gidiyorum alip ayakkabiyi giyiyorum ama gelince silip kaldirmiyorum obur gun bi yere gidiyorum baska bi ayakkabi giyiyorum boylelikle iyice birikti:KK9::KK9:
iki tane balkonum var canim 5 katta oluyorum malesef hortumla yikayamiyorum:KK1:

yaw aslinda kislik ayakkabi degil de bi yere gidiyorum alip ayakkabiyi giyiyorum ama gelince silip kaldirmiyorum obur gun bi yere gidiyorum baska bi ayakkabi giyiyorum boylelikle iyice birikti:KK9::KK9:
iki tane balkonum var canim 5 katta oluyorum malesef hortumla yikayamiyorum:KK1:

Hımmm iyi bakalım kolay gelsin canım :KK6::KK6:
Bende yarın süpürürüm toz alırım, birde yerleri silerim, tabi birde yemek :KK76: Yarınki menülerinizi belirledinizmi :KK14: Pratik tarifler varsa paylaşalım hanımlar :)

hosgeldin canim
evet pratik cozumler de iyi fikir:KK34:

sen de hosgeldiiin
evlimisin kuzu?

hosgeldin verengul
Allah mutlulugunuzu daim etsin
ben de 2.5 senelik evliyim
en kidemliniz benim galiba:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

aynen oyle canim
o zaman daha motive oluruz islere:KK76:

aynen valla kuzu:KK50::KK50::KK50:

hosgeldin hayatim seni burda gormek ne guzel:KK16::KK16:

merve hosgeldin annene gecmis olsun

ay buyuk ev guzeldir ama temizlemek hakikaten zordur ya:KK50::KK50:

hosgeldin sen kac yillik ecvlisin canim:emir_bebek:

cok tesekkur ederim tatlim.off ben ev islerini seciyorum.hepsini sevmiyorum.ama mecburen yapiyor insan.bugun evleri supurdum.bulasiklar,camasirlar,kizimin oyuncaklari(o 100 kere doktu mutfaga kadar tasidi am sonunda yoruldu uyuyor),tuvaleti yikadim:KK1:bu gunluk vaktim bunlara yetdi diyebilirim.ama birazdan bulasik kurutmam ve yerlesdirmem lazim.ama saat daha erken biraz burda vakit geciriyim.esim gelince hemen oturuyor pc basina.o yuzden o evde yok sira benim.oyle diyorrrrrrrr:21::21:

cok tesekkur ederim tatlim.off ben ev islerini seciyorum.hepsini sevmiyorum.ama mecburen yapiyor insan.bugun evleri supurdum.bulasiklar,camasirlar,kizimin oyuncaklari(o 100 kere doktu mutfaga kadar tasidi am sonunda yoruldu uyuyor),tuvaleti yikadim:KK1:bu gunluk vaktim bunlara yetdi diyebilirim.ama birazdan bulasik kurutmam ve yerlesdirmem lazim.ama saat daha erken biraz burda vakit geciriyim.esim gelince hemen oturuyor pc basina.o yuzden o evde yok sira benim.oyle diyorrrrrrrr:21::21:

Ay ne güzel yaaa, benim çok boş vaktim oluyo bi çocukta benim olsada dağıtsa oyuncaklarını bende toplasam falan :KK53::KK53::KK9:

ayni benim herif ve ayni benim kiz hatta ayni ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Herkese iyi akşamlarr ..
neler konuşmuzsunuz diye bir göz attım ve bende aranıza geldimm :KK3:

Hoşgeldin canım, bol faydalı sohbetler :KK14:

insallah olur canim:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
valla tatlim bu zamanlarinin tadini cikar bak bize kendimize zor zaman ayiriyoruz:KK50:

Amin inşallah canım :) Çıkardım 9 aydır yeter artık bebek istiyorum :KK47::KK47: :KK1::KK1:
Rabbim hayırlısını versin canım ya şaka bi yana :)

insallah canim oda olucak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah inşallah :KK16:

kizlar aslinda biz tasinmamiz lazim.ama ev ariyoruz.evimiz 2 odali bebekle zorlaniyoruz.onunesyalari bizim esyalar bir birine karismis durumda.kardirobun uzerinde bile koleler var.:2::2:

Kızlar bana bir yumuşatıcı önerin lütfen, Vernel aldım hiç hoşuma gitmedi, bingo konsantre aldım onuda beğenmedim :106: Ben şöyle çamaşırlarımda miisssler gibi kokusu kalsın istiyorum, kuruyunca koku uçup gitmesin... Ne tavsiye edersiniz?

X