- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Selaaam. Ben 12 mayısta evlendim ve cumadan beri evimdeyim. 5 günlük taze gelin var aranızda artık:) Şuan çalışmıyorum, yeni ev olduğu için de düzen kurmaya çalışıyorum. Eşim gelene kadar doğru düzgün oturmuyorum, başlıktaki gibi başım dertte yani:)
Selaaam. Ben 12 mayısta evlendim ve cumadan beri evimdeyim. 5 günlük taze gelin var aranızda artık:) Şuan çalışmıyorum, yeni ev olduğu için de düzen kurmaya çalışıyorum. Eşim gelene kadar doğru düzgün oturmuyorum, başlıktaki gibi başım dertte yani:)
yok hayatım ütüm var toz alamam bugünkayınvalide cuma günü geliyo cnm 1 ay kalcak
o zmana kadar alirsin tozlari
1 ay mi evi mi terk etmis
kizlar ben gidiyim de diger islerimi yapiyim uyusuk karu oldum resmen
ewet cnm cuma tümden alcam tozları
kyınvalidem evi terk etmemişte oğlunu özlemiş
bende gidim ütümü yapim bariiii
cnm kolay gelsin
sen nerde yasiyorun kv nerde yasiyor? 1 ayligina geliyorsa uzaktan geliyordur kesin :26:
cnm ben istanbulda yaşıyorum ,kayınvalidem elazıgdan geliyo eşimin memleketinden , o yuzden 1 ay kalıcak ewet özlmiş oglunu memnun kalırsam 2 ayda kalırım demişş eşime
2 ay mi? allah kolaylik versin cnm. kv nasil bi insan? anlasabiliyormusun onunla?
1 ay kalsin da 2 ay bence fazla olur
kayınvalidem genç cnm 39 yaşında çok şükür ki iyi anlaşıyoruz fkirlerimz uyuşuyo , 1 ay gercekten neysede 2 ayy banada çok gbi geldi ama annesi sonuçta yapablcek bişey yok
39 yasindami? bayagi gencmis iyi anlasirsin ozaman peki siz kac yasindasiniz sen ve esin? merak ettim okadar genc annesi varsa
allah mutlu etsin cnm sizi
kiz ask senle ayni yastaymisiz ama benim kocis biraz buyuk32 yasinda
ben evi supurdum sildim
kizin camasirlarini yikadim elimde
yemek pisiyo
simdi de toz alicam
diger isler kaldi cunku birazdan amcamlara gidicez
herkes bildiği pratik bilgileri paylaşabilir mi acaba ?
kiz ask senle ayni yastaymisiz ama benim kocis biraz buyuk32 yasinda
ben evi supurdum sildim
kizin camasirlarini yikadim elimde
yemek pisiyo
simdi de toz alicam
diger isler kaldi cunku birazdan amcamlara gidicez
ayy cnm gercektenmisenin bide kızın var allah bagışlasın walla bende ütüyü bitirdm yeni yemegi koydum ateşe artk bugünlük yterr