Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yok hayatım ütüm var toz alamam bugün kayınvalide cuma günü geliyo cnm 1 ay kalcak

hoşgeldn cnm alışırsın 9 aylık evliyim bnde yavaş yavaş herşeyi oturtuyosun zamanla olucak yani ,

hosgeldin canim
tebrik ederim oncelikle daha iyi gunlerinbebek olunca gorucem seni
ben sabahdan bi tek bulasigimi yikaya bildim offfff

cnm kolay gelsin

sen nerde yasiyorun kv nerde yasiyor? 1 ayligina geliyorsa uzaktan geliyordur kesin :26:

cnm ben istanbulda yaşıyorum ,kayınvalidem elazıgdan geliyo eşimin memleketinden , o yuzden 1 ay kalıcak ewet özlmiş oglunu memnun kalırsam 2 ayda kalırım demişş eşime

cnm ben istanbulda yaşıyorum ,kayınvalidem elazıgdan geliyo eşimin memleketinden , o yuzden 1 ay kalıcak ewet özlmiş oglunu memnun kalırsam 2 ayda kalırım demişş eşime

2 ay mi? allah kolaylik versin cnm. kv nasil bi insan? anlasabiliyormusun onunla?
1 ay kalsin da 2 ay bence fazla olur

2 ay mi? allah kolaylik versin cnm. kv nasil bi insan? anlasabiliyormusun onunla?
1 ay kalsin da 2 ay bence fazla olur

kayınvalidem genç cnm 39 yaşında çok şükür ki iyi anlaşıyoruz fkirlerimz uyuşuyo , 1 ay gercekten neysede 2 ayy banada çok gbi geldi ama annesi sonuçta yapablcek bişey yok

kayınvalidem genç cnm 39 yaşında çok şükür ki iyi anlaşıyoruz fkirlerimz uyuşuyo , 1 ay gercekten neysede 2 ayy banada çok gbi geldi ama annesi sonuçta yapablcek bişey yok

39 yasindami? bayagi gencmis iyi anlasirsin ozaman peki siz kac yasindasiniz sen ve esin? merak ettim okadar genc annesi varsa

kiz ask senle ayni yastaymisiz ama benim kocis biraz buyuk32 yasinda
ben evi supurdum sildim
kizin camasirlarini yikadim elimde
yemek pisiyo
simdi de toz alicam
diger isler kaldi cunku birazdan amcamlara gidicez

sen gez kuzu gez kolay gelsin

ben burada korku ve aciyla kivraniyim dimi

kizi öp benim icin

kiz ask senle ayni yastaymisiz ama benim kocis biraz buyuk32 yasinda
ben evi supurdum sildim
kizin camasirlarini yikadim elimde
yemek pisiyo
simdi de toz alicam
diger isler kaldi cunku birazdan amcamlara gidicez

ayy cnm gercektenmi senin bide kızın var allah bagışlasın walla bende ütüyü bitirdm yeni yemegi koydum ateşe artk bugünlük yterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…